Cosmarul

184 10 10
                                    

Iar aceasta temnita,m-am saturat.Nu am fost pedepsit destul?!In aceea clipa peretii s-au miscat, si din nou acea lume goala.In fata mea se afla o cioara.Iar privirea ei, era foarte...foarte...

-AAAAAAAAA!! dintr-o data a inceput sa tipe, transformandu-se intr-un demon.S-a apropiat de mine...nici macar nu puteam sa-i vad chipul.Era tot imbracat in negru si in spatele sau, erau flacari.Nu puteam sa tip, sa ma misc sau sa fac altceva.Acum chiar era in fata mea...Parca timpul s-a oprit, numai exista viata, lume, fericire sau iubire; eram doar eu prins in aceste ziduri care nu ma lasau sa trec..in cealalta lume.

In acea clipa demonul a facut un semn cu mana...Nu s-a intamplat nimic pana in secunda urmatoare, cand totul a inceput sa arda in jurul meu.M-am ridicat ,privind cum flacarile se apropiau.Ce putem face?! Semnul de pe mana mea, incepea sa straluceasca; m-am pus in genunchi, asteptand sa mor...Dar cand ma uitam la flacarii, am observat o imagine neclara...dar cu cat se apropiau, imaginea devenea mai clara.Erau doi oameni, o femeie si un barbat.Ma uit mai bine...Erau..parinti mei! 

-MAAMA, TATAA!! incep sa tip.Ei erau acolo...chiar ei, in acele flacari.Am inceput sa alerg spre ei, caldura devenea insuportabila, dar singura mea dorinta era sa fiu langa ei..din nou.. ca atunci.

Ma arunc in flacari...

**

Deschid ochii...eram la mine in camera, cu Sebastian.

-Buna dimineata, Tinere Stapan!Cum ati dormit? a fost doar un cosmar.

-Ahh.Mi-ai pregatiti micul dejun? 

-Desigur, astazi va voi servi cu un ceai si prajitura cu ciocolata, domnule!

M-am ridicat din pat simtindu-ma foarte ciudat dupa acel cosmar.

-S-a intamplat ceva Stapane?

-Lasa-ma cu intrebarile, si pregateste-ma!Ce voi face astazi Sebastian?

-Cum ati uitat?Astazi mergeti la scoala, Stapane! ma uit la Sebastian, crezand ca glumeste.Nu aveam chef de asa ceva.

-Lasa-ma cu glumele tale! Nu merg la nicio scoala. dar mi-am amintit ca Sebastian m-a inscris la o scoala particulara din oras, pentru a continua studiile.

-Imi pare rau Stapane dar trebuie sa mergi!Esti capul familiei Phantomhive, nu poti conduce aceasta afacere daca nu-ti continui studiile.

***

Am ajuns la scoala...Prima ora era matematica, si trebuia sa ajung la etajul al doilea in clasa B.Inca nu mi-am cunoscut profesorii sau colegii.Dar nu aveam niciun chef sa vorbesc cu careva sau sa ma imprietenesc.Nici sa invat nu vream...Dar nu aveam ce face.

In acel moment, mi-am dat seama ca am ajuns la etajul trei, cand sa cobor cineva mi-a pus piedica si m-am rostogolit pana am dat cu capul de perete.

-Pustanule! au inceput sa rada niste copii; ma ridic, observand ca am inceput sa sangerez.Ei radeau in continuare, dar eu m-am indreptat catre baie, fara sa scot niciun un cuvant.

M-am spalat pe fata, privind camasa mea care s-a patat cu sange.Off trebuie sa-l pun pe Sebastian sa o spele iarasi.

Ma indrept spre clasa, gandindu-ma ca acel profesor imi va tine o predica ca nu e bine sa intrazii si alte chestii plictisitoare.

Ajung in clasa, iar toate privirile s-au intors spre mine.Ma indrept spre banca dar in acel moment...

-Ciel Phantomhive! E nepoliticos sa intri asa in clasa. eram cu spatele, dar pur si simplu nu vream sa-l privesc pe profesor. Intoarce-te Ciel...

Ma intorc, uitandu-ma la chipul alb al profesorului avand o vanataie de la ochii pana aproape de gura.Ochii lui erau foarte albastri, iar parul lui alb ii ajungea la genunchi.Purta o roba,o palarie neagra si tinea in mana un toiag...purta doar o manusa, iar unghile de la mana stanga erau lungi.

-Ce e cu privirea asta domnule Phatomhive?

-Esti o vrajitoare? iar atunci toti colegi au inceput sa rada, pana ce acest domn s-a apropiat de mine.

-Sigur ca nu! a inceput sa zambeasca.Vrajitoare, esti ridicol...Numele meu e Undertaker si sunt profesor de matematica.Te rog, du-te in banca si sa nu mai intarzii de acum incolo.

Nu cred ca o sa mai vin la scoala...

Profesorul a inceput sa predea geometria in spatiu iar dupa ne-a explicat ce e cu vanataia de pe fata lui.A spus ca s-a intamplat intr-un incendiu dar din fericire a putut fii salvat.

****

Am obosit chiar dupa prima ora.Mai am inca patru materi, abia astept sa plec de aici.Numai cand ma uit la acesti copii, mi se face rau.

-Salut! dintr-o data o fata s-a apropiat de mine.Tu esti Phantomhive?

Cum am zis de la inceput, nu aveam chef de nicio conversatie vream doar sa treaca timpul cat mai repede.

-Da. ii raspund, uitandu-ma in alta parte sperand sa plece.

-Tu ai fost cel care l-a facut pe profesorul nostru de matematica vrajitoare? a inceput sa rada.

-Da, raspund cu jumatate de gura.

-Sa-i vezi pe ceilalti, adica sunt toti ciudati,dar de treaba! nu intelegeam de ce vorbeste cu mine; parca o cunosteam de o viata.Ce ora ai acum?

-Cred ca Engleza.

-Aa atunci mergem impreuna.Aa am uitat sa ma prezint eu sunt Maya.

M-am pus in banca fiind impresionat de profesoara noastra de engleza.Era toata imbracata in rosu iar parul ei era la fel de lung ca la Undertaker.Avea ochii verzi si purta ochelarii cu cranii.

-Buna ziua doamnelor si domnilor! Eu sunt domnul Grell, si ma prezint pentru noul coleg al vostru Ciel Phantomhive.

Domnul Grell!! E barbat?!

-Ciel poti sa ne spui ceva despre tine? in acel moment privesc uimit, cum profesoru nostru s-a pus pe catedra, ca si cum ar fi patul lui.

-Aaa...as vrea sa plec acasa.

-Bine atunci, sa incepem lectia.

 *****

Dupa inca vreo trei ore...Sebastian a venit dupa mine.

-Tinere Stapan, cum o fost la scoala?

-Ahh..du-ma acasa!

 

Black ButlerWhere stories live. Discover now