Cap 10

15 1 0
                                    


  Stateam in biroul meu asteptand ca in fiecare dimineata Sebastian sa.mi aduca ceaiul.Astept 5 minute.10 de minute.25 de minute.Ce s-a intamplat?Nu a mai intarziat niciodata atat demult.Cobor scarile in graba sa vad ce sa intamplat cand deodata aud o bubuitura si il vad pe sebastian luptandu-se cu 2 hoti in incaperea principala.  Chipul tanarului maestru era indescifrabil.Cei doi atacatorii nu erau usor de invins , erau demoni , dar dupa privirea sa stiam ca urma sa-i inving , continuandu-mi apoi sarcinile obisnuite.Dar totusi....Simteam privirea baiatului furnicandu-mi spatele , ca si cum ar fi vazut putina slabiciune pe care o simteam ."Imposibil".Atacurile se inteteau , cei doi demoni prinzand curaj si motivatie odata cu aparitia acestui suflet apetisant.Tacerea se prelungea , nevoie de a explica incidentul intensificandu-se."Tinere stapan , iarta-mi sfidarea.Am fost prins in niste afaceri de scurta durata , ceea ce se pare ca ti-au disturbat linistea, asa ca cu voia ta v-as invita in salon pentru a va continua cursurile" continua majordomul parand atacurile celor doi.Trebuia sa-si schimbe tactica,Jocul acesta avea sa-i intarzie si servirea pranzului....

  Gloantele nu erau de nici un folos.Puterea celor doi demoni crestea cu fiecare minut.Aura lor se marea, se hraneau.Dar din cine ? Pentru o fractiune de secunda ma inorc ,suficient cat sa disting trasaturile usor mai palide ale tanarului stapan. Inima incepu sa-mi bata din ce in ce mai tare .Sangele imi gonea prin vene , accelerandu-mi transformarea in demon.Cum am permis asa ceva?Cum am permis ca aceste gunoaie infecte sa poata vedea lumina si puterea acestui suflet?Sa atinga si sa simta aroma dulce -amaruie a urii sale ? Inacceptabil. 

 Eram oarecum speriat,desi de acum 3 ani acestea au devenit ceva normal,cei 2 demoni mai exact erau mai puternici la fiecare minut,ce fel de demoni sunt acestia?Daca am fi mai avut vreun ajutor...Singurul care ar fi de folos cel putin ar fi imbecilul de Grell daca l-am gasi in asa scurt timp...


  Un sunet asurzitor strabatu incaperea.Vantul traversa camera asemenea unei nebuloase , ploaia ce se stranise afara sficuind geamurile sparte.Cioburi de sticla luceau cu o paluare apropiata de incadescenta la picioarele stapanului , picaturi mici si rosii de sanga prelingandu-se pe acesta.Izul acestei ambrozii vibra in in jurul nostru.Dar nu era Ciel.Acesta era sange de demon.Se pare ca diversiune se sarvasise.Prima miscare fusese facuta.Ca si cum mi-ar fi auzit gandurile o pata de sange deveni precum smoala , construind gradat silueta unui al treilea demon.Nu apuc sa strig mana acestuia strecurandu-se in dreptul taliei baiatului , imobilizandu-l printr-o simpla miscare.  

  Seb...ast...ian...nu mai aveam aer,acel demon daca poate fi numit asa m-a strans foarte tare de talie incat deabia mai aveam aer,dintr.o data il vad pe Sebastian aruncand cu cutite dupa el,dar demonul era prea rapid.Vazand ca sebastian nu era atent cine e in spatele lui,distras de un alt demon,il lua de picior si il ridica.Corpul sau era insangerat grav.  

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 18, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Black ButlerWhere stories live. Discover now