Capitolul 31: Din nou BĂIAT

14.8K 562 163
                                    

Povestește Angel:

A doua zi a trebuit să fac cumva ca cei doi rivali să nu se întâlnească. A fost foarte greu,deoarece Alexander vroia morțiș să-i spargă fața lui Mark. De aceea l-am dodoloșit pe Alexander toată ziua. M-am pupat cu el de vreo 200 de ori ca să îi distrag atenția de fiecare dată când Mark era prin preajmă .
Zilele au trecut ,iar Mark devine din ce în ce mai insuportabil . O și încă o veste nouă,am de făcut cu el un proiect la biologie. Cred că a mituit profesoara , în natură. Nu mai spun că atunci când i-am spus gorilei mele a făcut spume la gură și a vrut să mă transfer la alt liceu. Mi-a luat o zi întreagă să îl conving să mă lase la acest liceu și încă două să mă lase cu Mark singură în aceeași cameră.Pentru că dacă stăm toți trei într-o cameră sigur trebuie să chem ambulanța.

Am pregătit un plan . Într-o zi am fost la un salon și i-am spus fetei să mă facă băiat. Nu să mă tundă,ci să-mi pună o perucă , niște perciuni și un nas din latex facial. Și să mă învețe cum să mi-le aplic pe față. Când mi-am luat peruca am trecut și pe la un magazin de haine masculine, unde am cheltuit toți banii mei. Să le fi văzut fața bărbaților din magazin atunci când m-au văzut că probez pantofi , bluze , pantaloni.

Am foarte mare nevoie de bani. Nu mai am nici un șfanț. Nu vreau că Alexander să știe asta pentru că sunt sigură că mi-ar da el niște bani și nu vreau. . Vreau să devin din nou eu , adică *hoață*. M-am cam neglijat de când l-am întâlnit pe Alexander. Așa că o să mă fac băiat cu acte în regulă . Astfel data viitoare când cineva mă apucă de glugă și mi-o dă jos , să vadă un băiat. Și deja am plănuit o răzbunare. Am văzut că ,colegul meu drag de bancă deține un iPhone 6s .

Provocarea cea mare este să îl iau fără să fiu observată , de MARK. Dacă își dă seama că sunt eu atunci o să fiu moartă. Și nu numai de Mark ci și de Alexander. Planul meu este cam complicat,pentru că unicul moment când Mark își lasă telefonul este în timpul orelor, când și-l pune pe bancă ca să vadă toată lumea că el este Șmecher și cu toate astea profesorii nu îi spun nimic. Deci concluzia este că trebuie să intru la o oră neobservată. Dar cum? Să sperăm că mă voi descurca.

Mă pregătesc să merg la școală. Îmi fac un duș și nu știu cu ce să mă îmbrac.Aleg la nimereală o pereche de pantaloni și un trening cu glugă ca mai apoi să îmi înfășor sânii cu un fâș ca să îi presez. Nu aș vrea ca cineva să vadă că un băiat are sâni. Îmi stâng părul bine ca să îmi pun peruca și să îmi lipesc perciunii. Apoi îmi pun umerii împrovizați și nasul din latex care miroase îngrozitor. Și pornesc spre noua mea pradă.

Sunt în școală și trec neobservată pe lângă elevi. Încerc să merg ca un băiat,adică picioarele crăcănate și umerii un pic lăsați în jos .În fața mea îl văd pe Alexander ce îmi dă mesaje într-una :

El:*-Unde ești ?*

Eu:*-Sunt acasă . Mă simt nasol. O să vin la a treia oră. Pwp.*

El:*- Dacă vrei vin la tine. *

Eu:*- Nu , nu ,nu. Stai la școală o să vin și eu.*

El :*-OK sper să te simți mai bine vrăbiuțo .*

Prima oră este istorie.Avem un profesor foarte relaxat , care nu-i pasă de nimic. Ne predă odată la două săptămâni , iar azi nu s-au împlinit acele două săptămâni . Intru în clasă cu capul jos și veșnica glugă pe el . Nimeni nu mă bagă în seamă ceea ce este bine. Mark este în clasă ,însă nici el nu m-a observat. Are telefonul pe masă. Mă pun cu o bancă mai în spate de el și îl privesc. Este agitat. Telefonul începe să sune cât se poate de tare ,iar toată lume se uită la mine. Firar . Iau repede telefonul și mă uit de ce sună . Un mesaj de la Mark care se uită dubios la mine . Perfect ,el se îndreaptă spre mine. La naiba .

My angel thief (Hoața inimii)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora