Capitolul 43: Prima experiență

1.9K 96 8
                                    


Povestește Alexander :

Mă împinge ușor în pat dar în același timp excitant și sălbatic . Mă omoară cu încetul . Vreau așa de tare să o simt..ahhh.. Se uită la mine așa de pervers încât Martin vrea să vadă și el și încearcă să iasă din pantaloni puțin câte puțin . Se urcă peste mine și își dă maieul jos atât de senzual , trântindu-l de perete , aplicând același tratament și tricoului meu . Văd în ochii ei dorință cum nu am văzut niciodată . Mă sărută lent și apăsat . Îmi poziționez mâinile pe fundul ei în timp ce începe să execute niște mișcări răvășitoare . Încerc să mă stăpânesc din a nu rupe tot ceea ce avea pe ea și a o domina . Încep să zic în gând tabla înmulțirii pentru a-mi lua gândul de la tot ce se petrece , dar fără nici o șansă . Doi ori doi nu mai făceau patru de mult . Felul în care îi stătea părul , sânii ei rotunzi și mișcările alea nu mai rezistam mult . Și am trecut la atac... Am apucat-o de șold și am făcut schimb de locuri . Își înconjoară picioarele în jurul bazinului meu , în înțeles că mă dorește . Mâna ei de înger se plasează pe ceafa mea adâncind sărutul , iar cealaltă mânuță se joacă în parul meu trăgând ușor . Respirațiile noastre se îngreunează . Amândoi suntem excitați la cel mai înalt nivel . Fiecare atingere a ei îmi provoacă fiori reci.

"-Doamne , Angel nu am mai dorit pe nimeni în toată viața mea așa de tare cum te doresc pe tine  ."îi spun printre sărutări . Tot ce îmi spune ea este "Te vreau."aceste două cuvinte mă fac să prind aripi și să fâlfâi din ele de excitare.

Coboară mâinile și din doar două mișcări îmi deschide pantalonii lăsându-mă pe mine să fac restul . O ajut și pe ea rămânând amândoi doar în lenjerie . Martin era extrem de evident prin perechea de boxeri . Își îndepărtează sutienul , lăsând la iveală o pereche de sâni superbi . Îi ating lenjeria cu blândețe având intenția să o arunc pe podea , iar ea îmi încuviințează .Îi admiram corpul ei superb realizând că am în fața ochilor a 8-a minune a lumii care este doar a mea. Am rămas câteva minute , doar privindu-ne . O vedeam cum tremură de excitare dar și rușine , iar fața îi era roșiatică . Eram primul bărbat care o vedea în toată splendoarea ei .În puteam auzii inimioara fără să îmi lipesc urechea de pieptul ei . Nu vreau să o forțez cu ceva , dar mi-a spus că vrea asta, că mă vrea pe mine. Așa că o să fac să fie cea mai frumoasă noapte din viata ei . Îmi îndepărtez și eu boxerii rămânând amândoi ca Adam și Eva.
Îngerul meu cu gânduri neortodoxe mă strânge la pieptul ei lipindu-ne corpurile complet . Probabil de rușine căci mă uitam ca un obsedat la ea .

"-Îmi e frică." îmi șoptește ea.

"-Să nu îți fie , îngeraș."

Încep să o sărut ușor pe gât , pentru a o calma . Ea lasă gâtul pe spate în semn de plăcere și scoate un mic geamăt urmat de o mușcătură a buzei inferioare . Se uită în ochii mei de parcă îmi încuviințează.

O ating cu blândețe și venerație, până mă întorc pe spate cu ea ridicată deasupra.
Mâinile mele îi cuprind soldurile și o ghidează ca un instructor bun ce sunt , ridicând-o puțin și apoi apăsând-o pe mine, în tot același timp privindu-ne în ochi . Pleoapele i se zbat când îl simte mai adânc de data asta iar ochii săi strălucesc admirativ. O lacrimă îi mângâie ușor obrazul .
Începe să se miște, ușor la început apoi cu mai multa încredere.Îi strâng tot mai tare soldurile și mă chinui să îmi țin ochii deschiși ca să o pot privi.
Un mârâit sălbatic îmi scapă printre dinții acompaniat de gemetele ei superbe care îmi gâdilau urechile . Ea se ridica și îmi muscă buzele. Mâna mea urca pe ceafa ei ținându-i gura prada gurii mele flamande în timp ce cealaltă îi cuprinde tot trupul zdrobindu-o de pieptul meu .

My angel thief (Hoața inimii)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum