Capitolul 30: Dușman de Moarte

13.8K 573 31
                                    

Povestește Angel:

M-am distrat extraordinar de bine la zoo, exceptând faza cu bălegaru și cu * iubita lui Max*. Rouse a spus că nu s-a mai distrat așa de bine de mult timp. Pe ea a trebuit să o ducem înapoi la casa de copii . Alexander a dorit să doarmă la mine pentru că i-am spus că trebuie să mă revanșez fiică nu am putut să ne sărutăm în preajma lui Rouse deloc . Și credeți sau nu ,însă este cam incomod să dormi cu un bărbat de 90 de kg într-un pat de o persoană ,oricât de apropiați ați fi .

Deschid ochii pentru că observ că gorila nu mai este lângă mine . Yeyy în sfârșit pot să mă întind în tot patul . Dar acum nu mai îmi este somn. Mă ridic în fund și mă frec la ochi cu podul palmei.

"- Bună dimineața, rază de soare!"și își face apariția gorila mea în boxeri cu o tavă în mână.

"- Neața."

"- Mic dejun la pat?"mă întreabă el.

"- Sigur. Cum aș putea să refuz?"și îmi pune în poala tava cu mâncare sănătoasă.

"- Dar parcă îmi amintesc că aseară nu erai în boxeri. De ce te-ai dezbrăcat?"

"- Nu mai avea farmec dacă veneam îmbrăcat."

"- Așa-i ."iar el zâmbește ."Dar ce drăguț din partea ta să îmi pregătești un așa mic dejun delicios."

"- Păi astăzi este zi de școală și m-am gândit că trebuie să o începem bine."

"- Zi de școală ? Am uitat complet ." Pentru că excursia s-a amânat ,zilele pe care trebuia să le petrecem la munte au devenit zile libere fără școală . Însă,acum săptămâna aceea s-a dus ,iar școala bate la ușă.

După ce am terminat de mâncat și i-am mulțumit gorilei cu un sărut și o gâdileală ca la carte din partea lui ,mi-am făcut un duș și m-am îmbrăcat. Am fost și la Alexander ca să se schimbe și el de hainele de ieri și ne îndreptăm spre școală.

Sunt pe holul școlii cu Alexander și ne ținem de mână ,iar toată lumea se uită la noi. Și cred că azi o să înceapă o sesiune de bârfe extreme . Ne oprim la dulapul meu ,iar privirile sunt tot ațintite pe noi.

"- Nu aveți televizor acasă ?" Spune Alexander iritat de privirile colegilor invidioși ,care acum își văd de treaba lor."Ce oră ai?"

"- Mate."

"-OK ne întâlnim la prânz ."

"- OK."și îi dau un sărut scurt,iar apoi ne îndreptăm fiecare la orele lui.

Am făcut ora de mate . A fost groaznic. Toată lumea se uita la mine ,iar fetele îmi trimiteau bilețele gen:*Waw iești împreună cu Alexander ?* . Ora de fizică a decurs la fel și mai aveam doar engleză și urma să merg la cantină.

Intru în clasă iar aceleași priviri se aruncă asupra mea . Mă așez pe scaun și îl aștept pe colegul meu de bancă de la ora de engleză. Este un băiat drăguț și deștept. Adică un tocilar mai exact.

Mă uit pe geam pentru că banca mea este lângă el . Deodată un zgomot îmi atrage atenția . Îmi întorc capul și dau de Mark ce se așezase zgomotos lângă mine .

"- Bună colega."îmi spune el cu un zâmbet malefic și în același timp sexy.

"- Bună și ție,dar unde este Roby?"

"- Am avut o discuție cu el și a cedat."presimt ce s-a întâmplat,iar presimțirile mi le confirmă Roby care trece pe lângă noi cu un ochi vânăt."Bună Roby."îi spune Mark ,acum fiind doar malefic. Oo nu vi l-am prezentat pe Mark. Este Dușmanul de Moarte al lui Alexander . El a fost în clasă cu Alexander doar că a lipsit foarte mult și a rămas corijent. El este un tip șarmant ,frumos și toate cele . Nu i-am dat niciodată importanță și cred că nici el mie ,până acum.La fel ca și Alexander a călărit aproape toate fetele din școală ,iar acum că mi-am amintit o să îi mai dau o palmă gorilei mele. Mark este rău. Față de Alexander el bate tocilari ,înjură mai pe toată lumea și s-a auzit un zvon cum că a violat mai multe fete.Iar acum a aflat că sunt iubita lui Alexander și cred că vrea să mă tortureze .

My angel thief (Hoața inimii)Where stories live. Discover now