Chestia asta nu suna credibila nici macar in capul meu!

127 22 12
                                    

Deci inca nu pot sa-mi revin! In primul rand casa asta e geniala si mare , iar in al doilea rand in fata mea se afla cantaretul meu preferat , Cody Simpson.

Incerc sa par non'salanta si se pare ca-mi iese cat de cat.

-Mhm, tu cine esti ? intreb eu spre Cody Simpson si cred ca daca ii mai zic numele de multe ori o sa incep sa urlu ca o ciudata obsedata ce sunt.

-Cum adica cine sunt? Mama , tata de ce nu stie Blaire cine sunt!? intreaba Cody indignat si ia stai mama!? tata!? wtf suntem frati ? weird .

-Cody , scumpule este o poveste lunga , dar pe scurt Blaire a avut un accident in care si-a pierdut memoria.

Mda cica , dar eu defapt am spart bariera spatiu-timp si ma aflu intr'o alta dimensiune. Cacat chestia asta nu suna credibila nici macar in capul meu , dapai sa'i spun cuiva asta , cred ca as fi internata de urgenta la spitalul de nebuni.

Revenind. Cody se uita trist la mine.

-Chiar nu sti cine sunt surioara? intreaba acesta trist

Dau din cap negativ , iar acesta isi lasa capul in jos. Ma duc spre el si il iau in brate.

-Poate nu imi amintesc exact cine esti , dar sigura ca esti cel mai bun frate din lume ! zambesc , iar Cody ma urmeaza.

Dupa cateva ore .

Am mai vorbit cu Cody si am aflat cam cum stau lucrurile in aceasta dimensiune *inca suna dubios*, se pare ca numele meu este Blaire Natasha Simpson, am 17 ani , iar cretul ala care s-a dat drept "iubitul" meu este play boy'ul liceului si se tine dupa fundul meu de ceva vreme , iar din ce mi-a zis Cody eu nu'l suport . Se pare ca am un cel mai bun prieten pe nume Cameron Dallas si se pare ca il cunosc de la varsta de 2 ani. Parintii nostri detin unul dintre cele mai prospere lanturi de cluburi din L.A. si ca eu sunt rasfatata familiei , normal :))

Se aude soneria , iar eu , fiind singura acasa , ma ridic si merg sa deschid usa , iar cand o fac in fata mea apare un brunet sexy cu niste ochi cafeni in care te puteai pierde.

-O doamne Blaire ! Esti bine!? Am auzit de accident ! Cat ma bucur ca esti bine . spune acesta luandu-ma in brate si pupandu-ma pe frunte.

-Nu vreau sa fiu rea , dar tu cine esti ?

-.......

PAM.PAM.PAM.

Si asta a fost si cu acest capitol , cei drept este foarte scurt , dar mai lung ca celelalte.Promit ca voi posta un capitol mult mai lung saptamana viitoare.
Va pup. ♡

*necorectat*

The other dimensionWhere stories live. Discover now