Queen B.

131 20 5
                                    

Au trecut doua saptamani de la acel incident si inca n-am reusit sa-mi dau seama cum sa ma intorc in dimensiunea mea pfff , deja incep sa ma gandesc ... poate eu chiar am avut un accident si mi-am pierdut memoria , iar asta este defapt viata mea reala....

-HUAAA ! Pamantul catre Blaire , divo' unde ti-e capul?

Mda asta este Cam ,brunetul sexi ce m-a surprins acum doua saptamani cu imbratisarea lui frateasca, in astea doua saptamani m-a ajutat foarte mult si ne-am atasat foarte mult , dar nu va ganditi la prosti , fiindca Cam , bunaciunea bruneta are orientari sexuale catre barbati , da ati auzit bine inca un bunoc pierdut pentru totdeauna :))) revenind :

-Aici cred ... SI NU MAI TIPA LA MINE NEBUNULE CA TE TROSNESC DE TE TRIMIT DE UNDE AI VENIT . ii spun nervoasa ca mi-a intrerupt gandurile profunde.

-De acasa , Queen B ?

Dap , se pare ca toata lumea ma stie drept Queen B , tuturor le este frica de mine , in liceul meu eram o mare ratata , iar acum sunt The Queen , totul este diferit , ma rog inca nu am mers la liceu , deoarece am avut nevoue de refacere , dar de luni va trebui sa merg si avand invedere ca acum este vineri , mai am doua zile de liniste si pace.

-De la ma-ta dintre craci (scuzati-mi limbajul , pentru cei care nu prea suporta limbajul vulgar , imi cer scuze)
Cam a facut o fata de suparat si a dat sa plece , dar l-am tras repede in brate

-Sti ca te iubesc Cam . fac fatuca irezistibila de catelus

-Stiu B. si eu . spune el strangandu-ma in brate.
-Si tu ce ? Si tu te iubesti ? spun indignata.
-Da. rade Cam. Adica si eu te iubesc my queen B . spune si imi ciufuleste parul. Auzi in seara asta este o petrecere , acasa la Styles , cred ca este timpul sa le arati ca nu vor scapa niciodata de Queen B si sa le dai peste nas cu noua rochie Armani pe care ti-a cumparat-o doamna S. si pantofii aia geniali de la LV. spune Cam increzator.
Avand in vedere faptul ca nu mai sunt asa sigura de faptul ca am calatorit intr-o alta dimensiune , ceea ce pare absolut nebunesc si inca am impresia ca visez, ar trebui sa ma adaptez la viata asta si de ce sa fiu o ratata ca pana acum , de ce sa nu fiu Queen B cea intepata de care toti se tem? Ei bine fi atent L.A. Queen B se intoarce.
-Cam , mergem la petrecerea lui Styles . am spus increzatoare.

Timp de doua ore Cam m-a tot sucit si ratucit si ametit , asa ca sper sa fi iesit ceva bun din mine pentru ca daca nu , Cam va trebui sa poarte o palarie pentru ceva vreme pentru ca va fi chel .

-Voala ! spune Cam si ma intoarce cuu fata spre oglinda , iar eu raman socat cand vad ce treaba buna a facut Cam , baiatul asta sigur nu este fata , adica are orientarile uneia ....

Purtam o pereche de pantaloni negrii mulati , niste botine negre cu un toc acceptabil, o bluza neagra mulata ce-mi scotea in evidenta bustul , iar pe deasupra o geaca neagra plina de tinte , deci se pare ca, Cam a renuntat la a mai incerca sa ma oblige sa port o rochie si m-a imbracat sexy , dar in acelasi timp comod.

-Daca ai terminat cu holbatul B. , trebuie sa ajungem sa-ti intalnesti "supusii" . spune Cam usor amuzat , dar eu nu eram deloc amuzata , eram aproape terifiata , dar nu lasam asta sa se vada , trebuia sa-mi demonstrez mie ca puteam fi Queen B.

Am ajuns in fata casei lui Styles , din spusele lui Cam. Este exact cum ma asteptam sa arate casa unui razgaiat plin de bani , imensa , luxsoasa si plina de bautura, se pare.Cum am pus piciorul afara din masina si am inceput sa pasesc alaturi de Cam spre intrarea in casa imensa , toata lumea s-a oprit din ce facea si a inceput sa se holbeze la mine ca la o fantoma.

-La ce va uitati ciudatilor. strig indignata spre ei , iar ei speriati se intorc la ce faceau , dar nu pot sa nu aud din toate partile aceeasi replica :"Queen B s-a intors si se pare ca si-a luat deja tronul inapoi"

-Blaire , frumoaso , decand nu te-am mai vazut. ma intorc spre persoana respectiva si cine sa fie altcineva inafara de inegalabilul , play boy'ul scolii, Styles.

-Demult, din fericire pentru mine si din pacate pentru tine , dar se pare ca fericirea mea s-a dus.

-Uuuu Queen B. a revenit din toate punctele de vedere, ma bucur si uite ca sa vezi ca sunt baiat bun , uite iti dau un pahar de vodka ruseasca ca sa te distrezi si tu cum trebuie . imi intinde un pahar , iar eu il iau doar ca sa scap de el, dupa care Styles se intoarce si pleaca , doamne ajuta. Iau o gura din pahar , dupa care il dau pe tot pe gat.Ma duc pe ringul de dans , iar imediat corpul incepe sa mi se unduiasca pe vibratile melodiei Birthday Cake -Rihanna.

Dintrodata simt cum doua maini se aseaza pe soldurile mele si ma izbesc de un piept tare.Nu stiu ce s-a mai intamplat si cum s-a intamplat , dar am fost trasa intr-o camera , iar un blond a inceput sa incece sa ma desbrace.

-Ajutor!Ajutor! am inceput sa ma zbat sub blond si sa strig.

-Taci curvo , nu te mai salveaza nimeni! tipa acesta catre mine si imi da o palma peste obrazul meu , acesta simtindu-se ca o ploaie de foc imediat.

Cand sperantele mele de a fi salvata disparusera , l-am vazut pe blond proiectat in zid, iar dupa asta totul a devenit negru.

PAM.PAM.PAM.

V-am promis un capitol mai lung ,iar acum l-ati primit.Sper sa va placa si va rog sa-mi scuzati eventualele greseli care sigur vor aparea.

As vrea sa imi spuneti parerea voastra despre personajul "Queen B." . Adica ce parere aveti s-o transform in vrajitoarea cea rea sau doar sa fie un personaj ce pretinde ca este rau , dar defapt este o persoana buna?

Va iubesc <3

The other dimensionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum