Capitolul 18 - Nando's And The Sensitive Instincts Of Niall -

3.5K 117 8
                                    

Sophia's POV:

Razele soarelui îmi mângâiau fața și mă făceau să vreau să îmi bag capul în cea mai apropiată pernă. M-am răsucit în patul moale, pipăind zona apropiată de mine și realizând faptul că Harry nu se mai afla în pat. În orice caz, mi-am ascuns capul în perna pe care ar fi trebuit să fie el, inspirându-i parfumul specific în timp ce simțeam cum somnul mă cuprinde din nou. Un chicot dulce s-a auzit de undeva de lângă mine, însă asta nu m-a făcut să mă întorc și să văd de la cine vine. Patul e mult prea moale, iar perna magică miroase mult prea bine. Mirosul specific al crețului este uimitor!

Am tresărit când am simțit niște buze umede pe gâtul meu. Am înghițit în sec, în încercarea de a lupta cu plăcerea imensă ce îmi inunda corpul. Respiram scandat, simțind cum buzele urcă pe linia maxilarului meu, ajungând la obraji și sărutându-i apăsat.

- E timpul să te trezești, iubito. Se auzi o voce groasă și răgușită în urechile mele. Oricât de somnoroasă aș fi, vocea matinală a lui Harry e ... Atât de sexy și pe cât de tentant ar suna să rămân în pat, aș vrea să mă trezesc în acest mod în fiecare dimineață. Îmi e imposibil să rămân în aceeași poziție, așa că fără să mai stau pe gânduri, m-am întorc cu fața către Harry. Imediat ce privirea mea îl scanează, un val de jenă combinată cu extaz mă cuprinde, lăsându-mi emoțiile la iveală.

- Sfinte! Spun, încercând să nu mă holbez prea tare la abdomenul gol al lui Harry. Fluturele din acea zona mai că mă ademenea să-l ating, însă am rezist cumva acestei tentații și încerc, în continuare să nu mă înroșesc în timp ce îl privesc pe creț care stătea doar într-o pereche de boxeri negri în fața mea. Îmi simțeam ochii mărindu-se cu fiecare secundă care trecea și nu-mi puteam lua ochii de la el. Mintea mea țipa la mine să fac ceva.

- Ce? Întreabă Harry, după minutele jenante în care eu, ei bine, m-am cam holbat la el. Și încă o fac. 

Adică, la naiba, corpul acela perfect tatuat, accentuat de mușchii contractați și completați de părul lui mai mereu rebel este o imagine de vis! Buclele lui ciocolatii îi colindă fruntea, fiind în continuare puțin ridicate în sus. Harry e cu ochii pe mine.

- Ah, nimic. Sunt doar eu, holbându-mă la corpul tău perfect. Mă trezesc răspunzându-i, dar imediat realizez că m-am făcut de-a binelea de râs. Modul în care râdea Harry de mine m-a făcut să mă îmbujorez mai tare decât eram, emoțiile trecându-mi prin fiecare oscior al corpului.

- Am zis aia cu voce tare, așa-i? Întreb, dându-mi ochii peste cap și rugându-mă mintal să nu o mai dau, din nou în bară.

Harry aprobă ușor din cap, zâmbindu-mi și chicotind ușor la reacțiile mele. Mi-am lăsat corpul pe spate în patul moale, trăgându-mi o pernă pe față și încercând să ignor rușinea ce m-a cuprins. Nu pot să cred că am vorbit cu voce tare ceea ce gândeam! Nu, nu înțelegeți greșit. Harry arată ... Perfect, însă eu și felul meu de a mă pierde în ochii lui sunt pur și simplu ... Argh!

Simt două mâini ce-mi înconjoară talia, timp în care eu încerc să îmi mențin fața acoperită. Mâinile urcă până la abdomenul meu, transmițându-mi căldură cu atingeri fine, până ce "scutul" care-mi acoperea fața îmi este îndepărtat. În fața mea stă același Harry. Doar că acum rânjește..

S-a apropiat și mai mult de mine, corpul lui lipindu-se de al meu și transmițându-mi căldură. Fără să-mi dai seama, m-am lăsat iar dusă de acei ochi de jad ce îmi răscolesc sufletul și mă fac să mă topesc pe dinăuntru. Harry se apleacă spre chipul meu, atingându-mi ușor buzele după care, apucându-mi buza inferioară între dinți și mușcând-o delicat. Limba lui trece peste buza mea inferioară, umezind-o și torturându-mă din ce în ce mai mult.

Heart Attack | ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum