Ah David...

2.2K 157 13
                                    

-Yazarın Ağzından-

Larin ve Howard hastaneye hızla gittiler. Howard bir doktorun kılığına girdi ve Larin'i de alarak kan bankasının odasını bulmak için hastaneyi talan ettiler. En sonunda buldular ancak kapı kilitliydi. 

'Burada bekle' dedi Howard ve koşarak gördüğü ilk hemşireden anahtarı istedi. Larin endişeliydi. Bir şey olacağını hisseder gibi. Buna vakit olmayacağını hissettiği an zehrini kullanıp kapıyı eritti ve içeri girdi. Bulduğu bütün kan torbalarını topladı. 'Tanrı aşkına Larin! Anahtarı almıştım!'

'Buna vakit yok! Hadi ama Howard. Tut şunları!' dedi Larin, torbaları Howard'a uzatarak. Howard oradan bulduğu poşetleri kan torbaları ile doldurdu ve Larin ile hızla hastaneden çıkıp çardağın oraya gittiler. Fakat gittiklerinde gördükleri manzara hoş değildi. David kendine gelmiş ve Elizabeth'in üstüne kapanarak ağlıyordu. 

'Onu öldürdüm! Kahretsin onu öldürdüm Larin! Howard.. Howard bir şeyler yap! Acı çekiyorum Howard. Bunu istemiyorum. Ona zarar gelmesini istemiyorum!' dedi David yere yatıp kalbini tutarak. Bu bağırmasına karşın kuşlar ağaçlardan uçmuştu. Howard sadece insanlarda kullanabildiği yeteneğini David'de kullanmayı denedi ama işe yaramıyordu. Larin Elizabeth'i kucağına aldı ve hızla eve götürdü. Howard'da David'in yanında kalıp onu sakinleştirmesi gerektiğini düşünerek kaldı.

Eve gittiklerinde Slenderman Elizabeth'in bedenini gördüğünde hemen ayağı kalktı. Onu koltuğa yatrdılar ve Ivy nabzını ölçtü.

'Yaşıyor ama çok kan kaybetmiş. David mi yaptı bunu!' dedi Ivy. Slenderman de acı çekiyordu ve dışarıda haber bekliyordu.

'Evet efendim, ancak bu olmasaydı David ölecekti...' dedi Larin. Ivy hızla dışarı çıktı.

'Ona kan lazım Slender. David kanını içmiş. Yaşıyor ama daha ne kadar dayanır bilemiyorum.' dedi Ivy.

'Bende kan var ancak kanı ne bilemiyorum.' dedi Larin atlayarak.

'0rh+' dedi Slenderman. 'Lanet olsun Ivy, o çocuğu öldüreceğim!'

'Sakinleş! Burada kızın ölüyor ve sen böyle mi davranıyorsun! Kendine gel ve kızına yardım et!' dedi Ivy. O sırada Larin aldığı kanları Elizabeth'e enjekte ediyordu.

'Nabzı düzeliyor!' diye bağırdı Larin. Slenderman bir 'oh' çekti ve arkasına yaslandı. Odadan çıktılar ve Elizabeth'in uyanmasını beklediler. 

Howard ve David geldiklerinde Slendeman David'e vurmak için ayaklandı. Ancak David'in bitap halini gördüğünde duraksadı.

'Neden?' diyebildi sadece Slenderman. Herkes susmuştu. 'Bunu ona neden yaptın?' dedi sessizce. 

'Ölüyordum ve o kanını içmem için beni zorladı. Bunu yapmak zorunda kaldım. Ama bu kadarını tahmin edememiştim. İnanın edememiştim.' dedi David. Sesi gittikçe kısılıyordu.

'O iyi. Düzeliyor.' dedi Larin.

'Bu imkansız. O kadar çok kanını içmiştim ki. Orada ölmüş olmalıydı.. Bu nasıl-' dedi David. Ancak Slenderman sözünü kesti.

'Çünkü seni aptal, o sıradan bir kız değil. O bizim gibi! O 20. hasat kızı! Ben Ivy'e aşık olduğumda o da 20. hasat kızıydı ve bir daha hiçbir 20.hasat kızına aşık olamadım. Bu da onları bir yaratığa çevirdi. Elizabeth de onlardan biri!' dedi sinirle. Ve odaya gidip Lilith'in kitabını getirdi.

'Öyle ise bu kitabı nasıl açtı?' dedi Ivy. 

'Bu kitap kopya. Lilith'e olanlar olduktan sonra bir insana bunu yapması için eziyet çektirdim. Bunu herkes açabilir çünkü büyü eksik.' dedi Slenderman. Kitabı açtı ve canavarlar kısmına geldi. Diğer kopyaları da almaya gitti. Geldiğinde herkese yetecek kadar kopya vardı. 'Onun türünü bulmalıyız.'

'Bu nasıl olacak? Yani türünü bilmemiz için testler gerekli.' dedi Ivy.

'Haklısın...' dedi Slenderman. 'Öyle ise şu lanet testleri yapın!'

-Elizabeth'in Ağzından-

Ben nasıl buraya gelmiştim ? Herkes neredeydi?

'Baba? David?' diye seslendim. Yanıma koşarak gelen ilk kişi David oldu. Sıkıca sarıldı bana.

'Üzgünüm bir tanem.. Üzgünüm. Canım yandı. Sana-'

'Bir savaşta olsak bu seni öldürebilirdi bayım. İyiyim ben.' dedim gülerek. David kafasını kaldırdı. Eliyle bileğimi tuttu.

'Elizabeth? Sen ne yaptın? Bileğin geçmiş. Bu nasıl oldu?' dedi hızla. Heyecanlanmıştı. Kapıda duran diğer aile üyelerim de heyecanlanmıştı. Etrafıma toplandılar. Neler olduğunu hatırlıyordum ama şimdi hiçbir şeyim yoktu. İyiydim.

'Sizi yalnız bırakalım çocuklar.' dedi Ivy David'e göz kırparak. David gülümsedi.

'Neden ?' dedi Slenderman. Ivy ona güldü.

'Yürü seni koca aptal!' dedi ve Slenderman'i ittirdi. Howard ve Larin de çıktılar. David yanıma yattı ve gözlerini gözlerime kenetledi.

'....'

Devamı gelecek :) Vote sayılarını çoğaltırsanız sevinirim. Ve fikirlerinizi yazarsanız da :) Medyaya David ve Elizabeth'i koydum :)

Slenderman Geri Dönüyor #wattys2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin