Part 22

1K 64 8
                                    

{Isabelle}

Mijn outfit was goed voor Calum en we lopen samen de trap af.

"Wat gaan we eigenlijk doen, Calum?"
Hij schraapt zijn keel. "Vandaag is er een feestmaal, omdat ik als alpha, mijn mate heb gevonden." Ik knik. Oke dan.

We kwamen aan een grote hal uit, die doodloopt bij een enorme deur. Als ik zeg enorm, is het echt enorm. Daar binnen was waarschijnlijk de eetzaal, of zo iets. Calum liet me voor gaan en ik liep voor hem. Vlak voor de deur stopte ik en kijk omhoog. Je zag goed het ingelegd goud.

Calum's hand gleed rond mij pols en hij trekt me tegen hem aan. Zijn vinger glijd over mijn huid en steekt een plukje haar achter mijn oor. Mijn ademhaling en hart versnelt (als ik die zou hebben) en mijn huid staat in brand. Wat doet hij met me?

"Je gaat je gedragen, schatje. Begrepen? Of anders draait er wat." Hij sprak net tegen een kind, alleen was ik geen kind, maar een volwassen vrouw. Toch knikte ik.

"Goed." met die woorden liet hij mijn pols los en haakte zijn arm door de mijne. De deuren gingen open en we liepen samen naar binnen.

{Logan}

"Vader, dat kan je toch niet menen. Niet met haar." uit alle vrouwen moet mijn vader de grooste bitch pakken die er bestaat. Ze is gemeen, en alleen maar uit op geld. Gewoon weg een echte bitch.

"Logan, Isabelle is weg, dus moeten we voor Bryan een nieuw meisje zoeken. Ik heb gehoord dat hij een nieuw mensen speeltje heeft?" Ik knik. "Goed, dan wil ik haar hier hebben, over 10 minuten."

Ik draai me om en loop naar de kamer van Bryan.

{Bryan}

Het meisje blijft maar koppig voor haar uit kijken. Ze heeft al dagen niet meet gegeten en zegt geen woord. Een klopje op de deur laat me opschrikken. De deur gaat open en ik zie Logan.

"Het meisje moet over 10 minuten, bij Vader zijn." Ik knik.
"Is goed, Logan" Logan vertrekt weer en ik loop naar het meisje.
"Jij gaat nu met mij mee, of je het nu wilt of niet." zeg ik met een duivelse grijns.
Ik zie haar gewoon slikken.

---------------------------------------------

Zo, hopelijk leuk.

Ik heb besloten om geen q/a te doen, maar degene die een vraag hebben gestuurd krijgen toch antwoord.

Je ziet een foto van Isabelle.

xx

Gekozen en GenomenWhere stories live. Discover now