Part 26

898 57 4
                                    

{Myrthe}

Met wat wou Bryan moeten beginnen ik snap er niks van. Bryan loopt naar de muur toe en schuift er een controlepaneel uit. Hij drukt op een paar knopjes en er komt een stoel uit de vloer. Het is zo'n dokter-achtig ding. Best eng. Er ziten handboeien op voor de polsen en enkels. Het is best eng.

Bryan knipt in zijn vingers en twee reuzen pakken me op en zetten me in de stoel, ze proberen. Ik schop, trek, ik bijt zelfs maar ze geven geen krimp. Ze zetten me gewoon neer en gespen me vast. Ik kan geen kant meer op en dat weten ze.

Bryan loopt met een grote grijns rond zijn mond naar me toe. Zijn hand gaat naar mijn keel en veegt de plukken haar weg. Zijn tanden groeien en ik heb door wat hij wil doen. Ik schud mijn hoofd en verplaats mijn nek zodat hij er niet meer aankan als hij zo blijft staan. Hij zetten wat stappen dichter en kan weer aan mijn nek.

"Weetje al wat ik ga doen?" Zijn stem is honing zoet maar zijn karakter niet. Ik spuug recht ik zijn gezicht. Zijn hand raakt hard contact met mijn wang en mijn hoofd zwiert de andere kant op. Dat hij eraf is snap ik niet want sh*t, die deed pijn. Tranen komen achter mijn ogen maar ik laat ze niet vloeien. Hij mag niet weten dat ik pijn heb.

"Nu doe je niks meer, of het wordt erger. Begrepen?" Ik knik. Zijn vinger glijdt weer over mijn nek en hij stopt onderaan, bij mijn slagader. Zijn hoofd komt dichter en plaats een kusje op de plek waar zijn lippen mijn nek raken.
"Zo lekker, zoet." fluister hij.

Mijn hart en ademhaling versnellen. Mijn hart pompt hard en mijn borst gaat hevig op en neer. Zijn tanden schuren over mijn nek en ik kan maar net een kreun binnenhouden. Hij zoekt precies het goede plekje.

Zo te voelen heeft hij gevonden want zijn tanden boren zich in mijn vel. Ik schreeuw het uit van de pijn, maar na een tijdje doet het geen pijn meer maar deugd. Bryan haalt zijn tanden weg en loopt met de koning en de rest mee uit de kamer.

What the hell, just happens?

---------------------------------------------

Ik ga de cliffhanger van het vorige hoofdstuk toch zo laten. Je leest het waarschijnlijk pas woensdag, ik weet het nog niet want ik ben morge heel de dag shoppen ik Duitsland enzo. We zullen zien.

Je ziet Myrthe.

xx

Gekozen en GenomenWhere stories live. Discover now