Capitolul 10

518 87 13
                                    

Ziua 15

Astăzi, Jungkook am dat din nou cu piciorul la fericirea mea pentru tine. Te iubesc mult prea mult chiar dacă nu știu sigur dacă tu o mai faci. Știi... aseară te-am visat. Te întorsesei la mine. Te priveam de parcă erai îngerul ce venise în salvarea mea. Îngerul ce putea să mă scoată din iadul în care trăiesc și să mă protejeze în aripile sale plăpânde. Erai mai frumos ca înainte. Stăteai în fața mea și îmi zâmbeai. Mi-ai făcut semn să mă apropii de tine. Am vrut s-o fac, dar m-am trezit. Asta e oare un semn? Un semn că nu te voi mai revedea niciodată? Sper că nu, căci eu încă mai sper la un viitor împreună cu tine.

Poate vei veni mâine sa mă iei. Da, mâine sunt externat. Pot pleca în sfârșit acasă. Sunt atât de încântat. Trebuia să mă ducă Jong Suk, dar i-am spus să nu o facă. Am renunțat la el pentru tine, Kookie. Am făcut un alt sacrificiu pentru tine. Un al miilea sacrificiu în speranța că te vei întoarce la mine. Mi-a spus că pot sa stau la el, dar nu am putut accepta. Știam că într-o zi vei veni. Nu pot să stau cu el atâta timp cât eu te port în minte numai pe tine.Nu puteam face asta. Te-ar fi rănit! M-ar fi rănit chiar și pe mine. Te iubesc prea mult ca să te rănesc. Dacă te-aș vedea suferind, aș înnebuni.Eu cred că te pot face fericit așa cum mă faci și tu pe mine. Am nevoie de tine, Kookie.

Mă întreb dacă oare acum ești fericit. Mă întreb dacă ti-ai refăcut viața. Dacă te mai gândești la mine și dacă acolo adânc în inima ta, mai exista măcar un miligram de iubire și pentru mine. Sper să nu mă uiți prea curând. Eu nu te voi putea uita niciodată. Ai fost ca un dar pentru mine, cel mai de preț cadou ce-l puteam primi vreodată. Te-am prețuit ca pe un bibelou, dar iată că, într-un final, am reușit sa te scap din mâinile mele și să te pierd. Să te sparg în mii de bucățele exact așa ca si inima mea.

Dar în poviţa celor câteva lucruri scrise mai sus, nu știam că ziua asta avea să se trasnforme în ceva ce nu mai speram de mult timp. Un ciocănit sfios s-a auzit în ușa salonului meu si m-am așteptat să-l văd pe Jong Suk. Dar știi ce am văzut? Un păr negru, cu câteva șuvițe rebele așezate pe frunte, o privire plină de iubire și un zâmbet timid. Erai tu...

Deep Breath; jikookWhere stories live. Discover now