Capitolul 16

505 84 15
                                    

Ziua 23

Iarăși ai dispărut... M-ai lăsat din nou în voia sorții. Ieri ai plecat în delegație și nici nu mi-ai spus pana în momentul în care ti-ai făcut bagajele. Cum crezi ca m-am simțit? 

Eu te iubesc Jungkook! Dar tu încă mă faci sa sufăr.  Îmi doresc sa iți petreci mai mult timp cu mine, sa mă săruți, sa-mi arăți ca încă mă iubești,  nu doar sa-mi spui asta.  Cuvintele sunt nefolositoare in cazul ăsta, Kookie. Ele nu-mi pot liniști golul din suflet, ci doar îmi dau  iluzia asta. Dar acum, nu ma mai încred în aceste vorbe spuse din obișnuită, din simplul fapt ca te simți obligat sa faci asta.
M-ai rănit prin faptul ca mi-ai ascuns plecarea ta. M-ai facut sa cred ca nici nu-ti pasa de parerea mea. Am dreptate, nu?

Am de gand sa plec, asa te voi lasa sa-ti traiesti viata fara mine, fara griji si obligatii. Poate ca tu vei fi fericit, dar eu imi voi relua vechile obiceiuri si voi fi sfasiat pe dinăuntru stiind ca acum, nu te voi mai putea avea niciodata.

Ma simt vinovat, nu trebuia sa accept sa fi venit la tine. Inca din prima zi ai fost distant, dar credeam ca doar esti ocupat. M-ai trimis silit in bratele fratelui tau, m-ai obligat sa ma indragostesc de el, si uite ca ti-a iesit. El este mult mai atent ca tine, el imi ofera ceea ce in ultimul timp tu nu imi mai arati. El imi ofera dragoste si intelegere. De ce ma obligi sa te urasc? De ce te indepartezi de mine? 

Imi era mult mai bine cand eram singur, in acea camaruta in care ma chinuiam sa-mi duc existenta, cu gandul ca ma iubesti dar nu poti sa mi-o arati, decat acum, cand stiu ca poti dar nu vrei sa o faci.

▬▬▬▬▬▬▬

Am postat intr-un sfasit si acest capitol. Sper sa va placa si sa-mi lasati parerile vostre.

Am de gand sa mai fac aproximativ 2 capitole pana sa termin cartea si am nevoie de ajutorul vostru pentru final. Cum vreti sa se termien cartea?

Deep Breath; jikookDove le storie prendono vita. Scoprilo ora