Hotel.

1.8K 54 3
                                    

{ Chelsey }

We stappen de taxi uit. Onze koffers worden netjes door de chauffeur uitgeladen. 'Thank you' zeg ik wanneer de chauffeur mij m'n koffer aangeeft. Hij knikt vriendelijk en doet de achterklep dicht. Hij stapt in en weg is de gele taxi. Nu pas zie ik dat we tegenover een heel groot gebouw staan. Het heeft glaze deuren en het ziet er duur uit. We steken over, wanneer het mag en lopen het hotel binnen. Ik kijk mijn ogen uit. Een prachtige wittige vloer van glinsterende tegels, een waterval op een muur van de lobie en allemaal mensen, netjes in werkkleding. 'Onder de indruk' vraagt Rein glimlachend terwijl hij mijn mond dicht doet. Ik knik en voel me rood worden. Rein geeft me een kus.

Sacha overhandigd Rein een sleutel. 'Kamer 130 op de allerbovenste verdieping. We hebben 2x een 2 persoons kamer inplaats van met z'n alle 1 kamer' zegt Sacha. Rein knikt en pakt mijn hand. 'Komt u mee mevrouw?' vraagt hij met een bakakte stem. 'Uitraart' antwoord ik lachend.

Achter Rein aan loop ik door de lange, breede gang. Het ziet er chiq uit. Goude deuren, een mooi rood vloerbedekking op de grond en de muren zijn netjes licht rood afgewerkt. Soms staat er een tafeltje met een chiqe, vaas met prachtige bloemen erin. Elke kamer is netjes genummert en het ruikt hier heerlijk naar roze blaadjes.

Rein maakt de deur open en een vlaag van een zoete maar zeer lekkere geur komt mijn neusgaten in gedrongen. Ik volg Rein mee naar binnen en midden in de kamer blij ik stilstaan. Mijn mond valt open. Het twee persoons bed is netjes opgemaakt met hele mooie kussens. Een niet al te rood kleed op de vloer en een mega flatsscreen tv aan de muur. Met een prachtig uitzicht over New York. Ik ga voor het reuze raam staan dat van de vloer tot aan het plafond komt. Hoewel ik mega hoogtevrees heb, vindt ik dit prachtig om te zien.

'Wat vindt je?' vraagt een lieve stem. Ik kijk naar Rein. 'Het is werkelijk prachtig. Dit uitzicht, deze geweldige suite en het belangrijkste van alles, het feit dat ik hier ben met jou'. Ik loop naar hem toe en omhels hem. 'Alles voor mijn princes' zegt hij vol liefde. Ik trek me wat terug en kijk hem aan. Zijn ogen glinsteren, ze zijn zo mooi. Ik druk een kus op zijn lippen.

Als alle kleding in de inloopkast ligt en de koffers netjes zijn opgebergt, ga ik op bed liggen. Met mijn lichaam op mijn zij, naar de muur van glas dat uitkijkt over deze geweldige stad. Ik voel achter me het matras indeuken en dan voel ik al vrij snel twee gespierde armen om me heen. 'Het is prachtig' zeg ik zacht. Ik voel Rein knikken. 'Het is zo lief dat ik mee mocht' zeg ik terwijl ik op mijn rug ga liggen. 'Ik ga jou echt geen 2 weken alleen laten in dat kikkerlandje als ik hier zit' zegt hij op een lieve toon. Ik draai mijn hoofd naar hem toe en glimlach. 'Je bent zo lief' verlaat mijn mond. Rein drukt een kus op mijn voorhoofd en samen liggen we nog een tijdje op bed.

Er word geklopt. Rein laat me los en stapt van bed. Ik hoor voetstappen vmsteeds verder weg lopen en dan een open gaande deur . 'Hoe gaat het hier?' hoor ik Sacha's stem steeds dichterbij komen. Ik ga rechtop zitten en zie nu ook dat Chrisje erbij is. 'Hoe bevalt het je tot nu toe?' vraagt Chrisje op een lieve toon. 'Heel erg goed' zeg ik met een glimlach. 'Heel erg bedankt dat ik mee mocht' voeg ik eraan toe. Sacha glimlacht. 'Graag gedaan hoor, meis. Rein had het denk ik niet goed gevonden als we je in Nederland hadden achter gelaten' zegt ze lachend. Rein staat er knikkend naast. 'Komen jullie zo? We kunnen eten beneden' vraagt Sacha. Rein en ik knikken. 'We zien jullie zo' zegt ze terwijl ze naar de deur loopt. 'Tot zo' antwoord Rein nog en dan valt de deur alweer in het slot.

Ik stap van het bed af en haal een paar schoenen. Rein volgt mijn voorbeeld op en haalt ook zijn schoenen. Ik trek mijn schoenen aan en loop naar de spiegel in het kleine gangetje in onze kamer. Ik check of mijn make - up nog goed zit, maar dat zit nog precies zoals het zat. Snel borstel in nog een keer mijn haar door terwijl Rein nog wat op zijn mobiel zit. 'Klaar?' vraagt Rein als ik mijn borstel weg leg. Ik knik. Rein komt tegenover me staan. 'Ik hou van jou' zegt hij op een toon waar je van smelt. 'Ik ook van jou' zeg ik met een glimlach. Hij drukt nog snel een kus op mijn lippen en dan lopen we de lange gang weer in. Snel grist Rein de kamerpas van het tafeltje en hij pakt mijn hand. Samen stappen we in de lift om naar beneden te gaan.

Do you love me or hate you me really? { Rein van Duivenboden }Where stories live. Discover now