Terugreis.

1.4K 48 2
                                    

{ Rein }

Vermoeid stop ik de laatste spullen in mijn koffer. Vandaag gaan we naar huis. Ik heb deze week nog maar nauwelijks geslapen.

Chelsey heeft me de hele week genegeert. Ik heb niet kunnen slapen, Chelsey spookte maar door mijn hoofd. Ik mis haar. Ik mis haar lieve lach, haar zachte lippen en haar heerlijke geur die ik ruik als ze in mijn armen ligt. Ik wil haar terug maar ik weet niet hoe.

'Lukt het broertje?' hoor ik Chrisje vragen terwijl ze binnen komt lopen. Ze neemt plaats naast mijn koffer.

Ik doe mijn koffer dicht en zet hem op de grond. Vervolgens neem ik plaats op de plek waar net mijn koffer lag.

'Nee' is het enige wat ik antwoord.

'Wat is er?' vraag ze me en ze schenkt me een behulpzame blik.

'Ik weet niet meer wat ik moet doen met Chelsey. Ik heb mijn excuus aangeboden, ik heb haar geappt in de hoop dat ze dat wel zou lezen, ik heb vanalles geprobeert maar ze negeert me volledig. Ik mis haar. Ik hou van haar' vertel ik en Chrisje luisterd aandachtig.

'Rein, ze mist jou ook maar ze is boos. Ze is bang dat je straks een ander vindt en dat je haar zal verlaten'. Ze slaat een arm om me heen.

'Dat zou ik nooit doen, ik hou alleen van haar. Ze is de enige van mij, snap ze dat niet?'

'Praat met haar' is het enige wat ze zegt.

Ik knik en geef Chrisje een knuffel. 'Zullen we maar vast naar beneden gaan. Mama en Chelsey staan daar al te wachten. De taxi is onderweg' zegt Chrisje terwijl ze opstaat.

Ik knik en pak mijn koffer. Met een rollende koffer achter me aan en Chrisje voor me, lopen we de deur uit. Nog snel pak ik de kamerpas mee. Ik doe de deur op slot en loop naar Chrisje die al staat te wachten bij de lift.

Samen stapen we de lift uit en we lopen naar mijn moeder en Chelsey. Ze ziet er moe uit maar ik kan niet ontkennen dat ze er mooi uit ziet.

Ik geef mijn kamerpas aan mijn moeder die hem naar de balie brengt. Ze rekent af en als ze terug komt lopen is ook de taxi aangekomen. We laten onze koffers achterin leggen terwijl wij achterin gaan zitten. Ik zit achterin, bij het rechter raam. Links van mij zit Chrisje met daarnaast Chelsey en voor mij, zit mijn moeder.

Mijn vliegticket word in mijn handen gedrukt. Ik pak het aan en kijk waar ik zit. Stoel 30B. We lopen door de douane en zo de slurf richting het vliegtuig in. Ik neem plaats op stoel 30B die naast het raam zit. Ik kijk uit het raam als ik iemand hoor gaan zitten. Ik kijk op zij en tot verbazing zie ik Chelsey zitten.

'Wil jij bij het raam zitten?' vraag ik aan Chelsey. Ik merk dat ze de hele tijd uit het raam probeert te kijken. Ze knikt glimlachend. We wisselen van plaats.

'Dankjewel' zegt ze.

Ik kijk even naar der. Ze is zo mooi, lieve uitstralen met een schattige lach.

Ik kijk naar beneden en zie haar handen heel dicht bij de mijne. Ik twijfel heel even maar pak dan toch haar hand. Tot mijn verbazing trekt ze niet terug. In tegen deel voel ik een klein zacht kneepje van haar. Dit voelt goed.

Zodra we zijn opgestegen en de gordel weer af mag, doe ik dat ook meteen. Ook Chelsey maakt haar gordel weer los. Als ik haar hand weer wil pakken, kijkt ze me aan.

'Rein' begint ze zacht.

'Ja?' vraag ik.

'Het spijt me dat ik zo boos werd' bied ze haar excuus aan.

'Het geeft niet. Je was oprecht boos want je had gelijk. Ik flirt teveel met andere meisjes, terwijl dat heel onnodig is want ik heb het beste al' zeg ik, om het haar duidelijk te maken. Ze bloost.

'Is het weer goed?' vraagt ik onzeker. Ze knikt hevig. Ik glimlach en hou mijn op.

'Forever together?' vraag ik, om het te bevestige.

'Forever together' bevestigd ze. Ze legt haar hand op de mijne en ik vlecht onze vingers in elkaar.

Chelsey laat haar hoofd rusten op mijn borst. Zachtjes streel ik met mijn hand door der haar.

'Ik hou van je' hoor ik haar zeggen.

'Ik ook van jou' zeg ik en druk een kus op der haar.

Chelsey ligt lief te slapen. Ik glimlach en kijk toe hoe ze slaapt. Ik voel nu pas hoe moe ik ben van het Chelsey missen en niet slapen. Ik doe mijn ogen dicht en val meteen in slaap.

Do you love me or hate you me really? { Rein van Duivenboden }حيث تعيش القصص. اكتشف الآن