Capitolul 31

826 41 0
                                    

*Melinda pov*

Scuip sangele ce imi invadase cavitatea bucala,facand doi trei pasi in spate dupa o alta lovitura in stomac. Ochii adversarului meu erau dilatati de furie,iar egoul sau de barbat se facuse acum cat un soarece,cand ma indreptasem de spate,insa doar pentru un minut.  Pumnul lui venise intr-o directa puternica  spre cosul pieptului,insa ma ferisem de facandu-i vant si mai sa se impiedice. In momentu; in care intorsese capul sa ma vada unde as fi,pumnul meu se lipeste intr-un croseu de toata frumusetea de falca lui stanga. Stiti vorba aia ca o minune,tine trei zile? Asa era si in cazul acesta,mana tipului plin de steroizi infingandu-se in gatul meu,strangand cu putere. 

-Poate te las in viata,asta daca facem un mic schimb! spune expunandu-si dantura galbuie din care lipseau vro doi dinti.
Gasesc o ipura ironie in ce spune,fapt ce ma face de a mai scoate un zambet diavolesc si cu ultimul gram de putere ce l-am mai gasit in corpul meu mi-am ridicat picioarele punandu-le dupa gatul lui,incepand sa-l strang cat as putea de tara. Mana lui slabeste stransoarea cu fiecare secunda trecuta,picioarele mele facand exact opusul. Imi da drumul sa ma prabusesc la podeaua ringului cu o bufnitura,in timp ce amandoi gafaiam dupa aer. Ma desmeticesc rapid urcandu-ma pe spatele lui intorcandui capul in asa fel incat sa il rup. Mana lui bate salteaua in disperare iar eu ma ridic stergandu-mi sangele ce se prelingea de la nasul si buza mea sparta.

-Ce cauti aici? vocea dura a lui Darren se aude ca un ecoun in vestiarul in care ma schimbam,insa aleg sa nu ii raspund la intrebare. Melinda,ai luptat din nou? spune tragandu-ma de mana.

-Nuuu Darren! Am venit sa vand popcorn si vata de zahar roz. Imi deschid o noua afacere nu stiai? spunn dandu-mi ochii peste cap,tragandu-mi mana  din stransoarea degetelor lui.

-Tu esti inconstienta? Melinda,pentru numele a tot ceea ce am eu mai sfant,dupa ce mai pus sa fac ca ultimii tai adversari sa dispara dintr-o morga,ai spus ca nu mai ai de a face cu asta. Vrei sa mori/

-Nu ma lua pe mine cu din astea,ai venit pentru altceva. Si ultimii mei doi adversari erau din mafiile adversare care ne atacasera pe partea de nord,si doar ne-am jucat.

-Ok,da bine ai dreptate,insa ai uitat de seara asta nu? ma uit la el ridicandu-mi o spranceana,asteptand raspunsul sau. Pufneste dezaprobator,si imi spune plictisit ca Alice ma asteapta afara pentru a ma pregati. Ma stramb cand se intoarce si il pot auzi cum injura in barba,cu siguranta ma vazuse.
Aerul placut de afara ma intampina mai bucuros ca niciodata,nerefuzand sansa de a trage aer proaspat.Bombaniturile lui Alice se aud undeva din dreapta mea si zambesc maltios cand stiu ce o sa zica cu referire la fata mea. Tocurile ei fac un ecou in linistea noptii,iar mana ei se strange in jurul bratului meu tragandu-ma dupa ea.

-Melinda Blck,o  mostenitoare a unui intreg imperiu. O FATA! tipa ea ridicand mainile spre cer. Cer prea mult? Esti o fata pentru numele lui Gucci si Chanel,uite in ce hal esti. Ai sange la buza,nasu iti e spart, la maini ai bandajele negre,parul iti sta in toate directiile iar tu esti imbracata intr-o buustiera si pantaloni de trening.

-Da mama! Si de asemenea unicornii sunt roz,iar mie o sa devin o fetita powerpuff! Te rog Alice,stim bine ca nu sunt feminina decat atunci cand vreau,sau cand trebuie! spun urcandu-ma pe locul pasagerului.

-Atunci asta seara vor fi amandoua! Am auzit ca e o partida pe care nu o poti rata,Mel. Aleksei este un barbat cu adevarat hot,frumos,bine facut,gentelmen,tot ceea ce ai putea cauta vrodata la un barbat! insa nu este Dante,spun eu stramband din nas. La dracu cu tine Dante Eric Price,la dracu cu tine si ochii tai. Am ajuns sa te compar acum cu altii,sa spun nu ca sa ce? Crezand ca vei aparea tu pe calul alb? Mda,vezi sa nu.

-Hey?! Ma asculti macar? Sau facusem dita mai polologhia degeaba?

-Scuze,spun rusinandu-ma. Iesim din masina sa,indreptandu-ne cu viteza spre apartamentul rezidential ce il detinea in partea asta a orasului. Totul este mobilat pana la cea mai mica nuanta de catrea ea,dorinta de designer resimtindu-se in fiecare particula de miros de vanilie ce invadeaza incaperea. Mana ei ma trage,scapandu-mi geanta de sport din mana,iar cand stropi reci de apa se izbesc de corpul meu incins scot un mic tipat si o gramada de cuvinte colorate la adresa ei.

Moarte VanilataUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum