Bölüm 14 =BENİM MASUM LU ' m =

1.2K 57 19
                                    

Hastahanede yaşadığı utanç verici olaylardan sonra Luhan,Kris in odasından dışarı bir adımını bile atmamıştı. Daha doğrusu atamamıştı.

Odanın önünden gelip geçen hastalar,hasta yakınları,hemşireler hatta doktorlar bile camdan Luhan ve Kris'e bakıyor pis pis sırıtıyorlardı. İnsanların bakışları adeta 'HASTA TECAVÜZCÜSÜ,TACİZCİSİ' diye bağırıyorlardı Luhan' a. Luhan her üzerinde bakışlar hissettiğinde utanıyor kafasını öne eğiyordu. Hatta bu utan yüzünden Kris'e bir metre bile yaklaşamamıştı. 

Koridorda ki küçük çocuklar bile 'O odada bir sapık var, oradan geçme bak sana birşey yapar' diyorlardı birbirlerine. Evet Luhan şuanda hasta bir insanı, hastahene odasında,hasta yatağında tecavüz ve taciz etmeye çalışırken yakalanmıştı insanların gözünde.

Kris sie Luhan 'ın bu utangaç hallerine gizldien gizliye gülüyor ve kıkırdıyordu. Her gülüşün de Luhan'dan ölümcül bakışlar kazanıyordu. Kris en çokta insanların düşüncelerini duyunca gülmeye başlıyordu. Duyduğu düşünceler 'Wowww inanamıyorum kendinden oldukça cüsseli bir adamı baygınken tecavüz etmiş.'      ya da   '' o bücür sevgilisi istemediği halde nasıl olsa hasta diye altına almaya kalkmış'  ya da 'Sevgilisini o bu hale getirmiş çünkü adam onunla yatmıyormuş ve oda adamın kafasına vurup bayıltmış,sonrada nasıl olsa baygın diye tecavüz etmeye kalkmış ama yakalanmış'  tarzındaydı. İnsanlar bir şey duydukların da o duydukları şeyi abartmayı da iyi bilirlerdi. Bu sözler her zaman artar atar ve ortaya can acıtıcı şeyler çıkardı. İnsanlar hep böylelerdi Kris' e göre.. BENCİL..

Kris bunları duydukça kahkahalarla gülüyor ve Luhan ın anlamsız bakışlarına maruz kalıyordu. Kris içinden 'Luhan mı bana tecavüz edecek? Luhan mı beni taciz edecek? Gökter kırmızı kar yağar ama Luhan bunları yapamaz' diyordu.

Luhan gerçekten ama gerçekten çok zor bir dönem geçirmişti bu süreçte.Bir düşünün bütün herkes size sapık, tecavüzcü gözüyle bakıyor nasıl kötü birşey. 

Doktorun Kris 'e 'Biraz gezebilirsin,kaslarını çalıştırman lazım, hastahane biraz tur yap' demesiyle Luhan o sığınağından çıkmak zorunda kalmıştı. Çünkü Kris e yardımcı olmalı ve hareket etmesine yardım etmeliydi. O Kris i kendi başına bırakamazdı sonuçta.

Luhan yavaşca Kris'in koluna girdi ve bir eline serumu alarak Kris'i yataktan kaldırdı. Kris ani bir baş dönmesiyle sendelese de Luhan'ın desteği sayesinde ayakta durmayı başarmıştı. 

İkili yavaş yavaş hastahane koridorlarında yürüyorlardı. Luhan sanki hayatı buna bağlıymış gibi Kris'e dikkat ediyor incinmemesi düşmemesi için büyük çaba sarf ediyordu. Yine de Kris Luhan 'ın zorlandığını anladığından ona fazla ağırlık vermemek için elinden gelenin fazlasını yapıyordu.

Sonuçta bir geyik, kocaman bir ejderhayı ne kadar süre taşıyabilirdi ki? değil mi ama.. 

Kris sürekli etraflarından geçen insanların Luhan hakkında ki kötü düşüncelerini duyuyordu,duymak istemiyordu ama duyuyordu. O masum,saf, güzel Luhan'ı hakkında olur olmadık şeyler düşünüyorlardı. Kris buna daha ne kadar dayanabileceğini bilmiyordu ama patlamak üzere olduğunu biliyordu.

Bunun en iyi örneği ise yanlarından geçen bir genç kızın Luhan hakkında ki en aşağılayıcı, en kötüleyici, resmen acizlik dolu düşünceleri oldu. Kızın  'Pis sürtük,nasıl  da giriyor koluna. fahişe seni,senin yerin burası değil geyşa konakları,genelevler ve gey barlar'  demesi oldu. Tabi içinden söylüyordu bunları. Bunları duyabilecek tek insan Kris olduğu için sevdiği insan hakkında bunları düşünmeleri Kris'in kaldıramayacağı birşeydi. 

ULAŞILAMAYANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin