Bölüm 33=HERŞEYİNE AŞIĞIM=(M)

801 24 38
                                    

Bir an için Luhan'ın hamile olduğunu unutmuştu Kris. Luhan' ı delicesine öperken üzerine çıkmaya çalışınca o an fark etti Luhan ın çıkık olan karnını. Dudakları Luhan ın dudaklarının üzerindeyken hafif bir gülümseme yayıldı o güzel dudaklarına. Luhan onun  gülümsediği şeyi Kris in  sağ eliyle karnını okşamasından anlamıştı. Kris bebekleri için gülümsüyordu.Bu durum Luhan ında yüzünde hafif bir tebessüme neden olmuştu. 

Gittikçe sertleşen öpüşmeden sonra Kris dudaklarını Luhan dan ayırdı ve Luhan ın üzerinden eğilerek arabanın kapısını Luhan ın inmesi için açtı.Daha sonra kendi tarafındaki kapıyı  hızla açarak arabadan indi ve Luhan ın ön koltuktan kalkmasına yarım etti.Luhan arabadan inince onu hızla arka koltuğa oturttu ve kendide oturarak arabanın alarm sistemini çalıştırdı ve arabayı kilitledi. 

Siyah camlardan içerisini görmek mümkün değildi, ancak iyice yaklaşır bakarsanız belki o zaman görülürdü içeride neler olduğu.

Kris Luhan'ın gömleğinin düğmelerini nazikçe açmaya başladı. Bu arada Luhan da kızaran yanaklarını saklamaya uğraşıyordu. Şuan arabada Kris tarafından  becerilecekti (ne şans yaww). Kris açılan her düğme ile ortaya çıkan bembeyaz yumuşacık tene öpücük konduruyordu.  

Düğmeler açılıp şiş olan karın ortaya çıkınca Kris bebeğine de ıslak ve sulu bir öpücük kondurdu 'anne ile baba birazcık yaramazlık yapacaklar. Sen gözlerini kapat,bakma bebeğim' 

Luhan duyduklarıyla iyice kızarmıştı. Birde Kris ona 'anne' diye hitap etmişti değil mi? Bunun hesabını sonra sormayı aklına not etti luhan. Kris doğruldu ve Luhan ın kızaran yanaklarını avuçlarının arasına aldı ve;

'karnında bebeğimizi taşımana rağmen, bir çok defa altımda inlemene rağmen hala kızarıyorsun ya... Sana tapıyorum'  dedi ve hızla Luhan ın baldan tatlı olan dudaklarına yumuldu. İşte şimdi naziklik,romantiklik gitmiş, yerine şehvet, arzu istek gelmişti. Delicesine Luhan ın dudaklarını öpüyor, emiyor bir yandan da kendi gömleğinden kurtulmaya çalışıyordu Kris. Nefes alış verişler hızlanmıştı, arabanın içini saran şehvet kokusu çok daha yoğun olmuştu. Üzerindeki gömleği çıkarmasıyla Luhan ı arabanın koltuğuna uzatması bir olmuştu. 

Luhan ın üzerine yüklenmeden kollarından destek alarak altındaki Luhan ı sömürüyordu Kris. Dilleri bir birlerine meydan okurcasına dans ediyor, birbirlerine  hakim olmaya çalışıyorlardı. Kris dilini Luhan ın ağzına yitince küçük olandan boğuk bir inleme kazandı ve bu inleme ile uyuyan hormonlarının da uyandığına tanık olmuş oldu.

Dudaklarını Luhan ın dudaklarından ayırdı ve süt beyaz boyna yöneldi. Hem ısırıyor,hem emiyor hemde yalıyordu Luhan ın o yumuşacık tenini. Luhan ise ellerini Kris in üstsüz sırtına yerleştirmiş sırt kaslarında dolaştırıyordu. Kris yavaş yavaş göğüs ucuna geldi ve göğüs uçlarını ısırıp emmeye başladı. Luhan artık gelen zevk dalgası ile kasılmış belini hafif yukarı kaldırmıştı. Kris onun kasıldığını anlayınca Luhan ın karnının üzerine de öpücük kondurmaya başlamıştı.

'Ahh Luhan dayanamıyorum. Bbu kadar sevişme ahh yeter' deyip hızla dizlerinin üzerinde kalktı ve Luhan ın pantalonuy la beraber baksırın dan kurtuldu. Ortaya çıkan görüntüyü dudaklarını dişleyerek izliyordu Kris. Asla doyamayacağı bedeni taparcasına ruhuna,aklına,beynine kazıyordu.Luhan ise Kris in bakışlarından rahatsız sadece kızarıyorudu.

Ellerini penisini kapatması için aşağıya sürüklemişti ki, Kris in elleri o ufacık elleri durdurdu;

'Benden kendini saklama, hiç birşeyini saklama benden. Ben sana aşığım, bedenine aşığım, sana ait olan her şeyine aşığım. Ben senin benliğine aşığım Luhan. Seni sen yapan herşeyine aşığım. Bunlara o küçük penisinde dahil' dedi ve hızla Luhan ın penisini yalamaya başladı. 

ULAŞILAMAYANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin