13. kapitola

1.7K 128 13
                                    

ZOE

Vždy se najde něco, co vás srazí na samé dno. Tvrdý pád na kolena je opravdu otřesný. Popravdě..Co jsem čekala?
Po půl roce se opět vidíme, jak jsem si mohla myslet, že i když spolu nejsme, zůstane mi věrný?

Já momentálně na dně byla. Nechtěla jsem si to připustit, nechtěla jsem to dát ani na jevo, ale byla jsem v koncích. Ta holka a celý Andy..
Nevěděla jsem co a jak dál.

Nemyslím si,, že jsem se někdy chovala jako mrcha. Ani jsem to vlastně neuměla..Ale když Andymu nevadí to, jak se kolem něj motají holky a doslova se na něj lepí a tvrdí jak skvěle si to s ním užívali..proč bych koneckonců nemohla taky něco podniknout? A když jsem o půl hodiny spatřila Andyho a nějakou hnědovlasou holku, co se na něj věšela a nadšeně povykovala o tom, jak moc ho miluje a že ten jejich výlet do zábavného parku minulý měsíc, byl naprosto dokonalý, prostě už jsem to nezvládla.

Nikdy jsem si nepomyslela, že by Andy začal pravidelně a naprosto v pohodě randit se svými fanynkami. A že tyhle všechny holky se chovaly na mnohem víc, než jen na poblázněné fanoušky.

Nevěděla jsem jak se s tím vyronat.

Můj Andy už nebyl můj.

Co mám dělat?

Vím jak moc byl vždy žárlivý..Je na čase, trochu ho potrápit.

                                                              ***

Asi patnáct dlouhých minut, jsem na place hledala Robina. Mezitím začala hrát pro mě naprosto neznámá kapela, ale já to sotva zaregistrovala. Uvědomovala jsem si, že najednou už tady nejsem za účelem, pořádně si užít těch pár dnů, co měly původně probíhat naprosto skvěle a pohodově. 

Je tu Andy a celé Black Veil Brides a já jsem opět v jednom problému za druhým. Taky mě to už začíná štvát.

Konečně jsem toho idiota co se k nám přifařil našla. To, že je tady jako náš dozorce, aby nás matka pustila, to bylo rázem zapomenuto vlastně v momentě, když jsme vystoupili z auta a on zmizel hledat toho svého kámoše a už se neukázal. Taky mohl pobýt chvíli s mou ségrou, je to přece jenom její dobrý kamarád. I když..Scarlett by na něj měla asi sotva čas, byla příliš zaměstnaná povídáním s CC-m.Což jsem vlastně taky nechápala. Co, že si najednou prostě tak rozumí? I když spolu vycházeli bezvadně i kdysi, než všichni odjeli a mě se posral život.

Robin se právě se svým kámošem něčemu chechtal a mě bylo skoro líto, že jsem musela vpadnout do jejich bezvadné chvíle zábavy. 

To,o co jsem ho chtěla právě požádat se mi šíleně příčilo a byla jsem z toho zoufalá. Ale pokud chci, aby Andy začal pikat a uvědomil si, že se chová a choval jako kretén, nezbývalo mi asi nic jiného.

Robinův kamarád se jmenoval Oscar a mě vlastně vůbec nezajímalo, že tu Robinovi líčím své trápení a prosím ho o pomoc. Vlasntě by mě nikdy nenapadlo, že s něčím takovým šla zrovna za ním.  I když ho znám a vím že je nejvíc v pohodě. 

Kolikrát pomohl Scarlett? Hodněkrát. Ale moje sestra ne vždy ocení něčí pomoc.

Robin se na mě napřed díval jako na zjevení. Potom párkrát zamrkal a několikrát si prohrábl prsty vlasy.

,,Mám hrát tvého přítele?" zopakoval otupěle to co pochytil se záplavy mých slov před pěti minutami. 

,,Něco takového. Potřebuju aby se kolem mě motalo pár kluků..Když kolem Andyho se může motat tucet holek a jemu to nevadí i když ví, že mě to ničí, proč bych si já nemohla pohrát s ním?"

Promise me, please 2: Rebel Love SongKde žijí příběhy. Začni objevovat