DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

120 12 5
                                    

''BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM''

Her şeyi şimdi anlamaya başlamıştım.Aras'ın birden İstanbul'a gelmesi, aniden Beşiktaş'ta bir otele gelmemiz, Vodafone Arena'daki ilk maça gitmem, bizimkilerle yan yana olmamız bunların hepsi planlanmıştı.Beni bu düşüncelerden ayıransa abimin sesi olmuştu:

''Kayra,Kayra,Kayraaaaa"

"Hı,ne,n'oldu" dememle herkes kahkaha atmaya başladı.Ben daha ne olduğunu anlamamışken benim insaflı kuzenim hemen araya girip:

"Abicim biz diyoruz ki kaldığımız otelin kendine ait 'Kartal Yuvası' adında cafe gibi bir yer varmış hep beraber oraya gidelim mi?"

"Hmm,olabilir" dedim bu sırada herkes gülmeyi bırakmıştı. Berk  bana dönüp:

''Kayra'cım bizim gitmemiz lazım ufak bir işimiz çıktı.Merak etme sizden en fazla yarım saat sonra geliriz."dedi ve hepsiyle teker teker vedalaşıp ayrıldık. Abimin arabasına doluşup yola çıktık.Otele vardığımızda abimlere odamıza çıkıp geleceğimi söyledim. Odama çıkıp hafif bir makjay yaptım ve en üst kata çıktım.Tahminen sürpriz parti tarzında bir şey olacaktı.

İçeriye girdiğimde her yer karanlıktı biraz daha ilerlediğimde salonun ortasında cılız bir ışık olduğunu gördüm ben ilerledikçe ışık daha çok kendni belli ediyordu.

Işıklar tamamen açıldığında karşımda 'BEŞİKTAŞ OYUNCULARINI' görmeyi beklemiyordum. bunu görmemle küçük bir çığlık attım.Salonun ortasında takımın oyuncuları yan yan dizilmiş arkasında da bizimkiler ve annemler vardı Tüm takım aynı anda "Happy Bhırtday Kayraaaa" diye bağırdı. Abimin yanıma gelip

"Kartaliçe'm sana ağlamak yakışıyor mu hiç" diye sormasıyla ağladığımı fark ettim.Abim bana dönüp:

"İyi ki doğmuşsun Kartaliçe!m"dedi. ben elimle takımı göstererek :

"Abi bunların hepsini nasıl ayarladınız?" diye sordum.abim bana dönüp:

"Bi'tanem sen onu boşver de böyle dikilip bakacağını bilseydim sana bir poster getirirdim" dedi o sırada abime dirseğime vurduğumda abim kıkırdamaya başladı. Takımın tüm oyuncularına tek tek sarılıp hepsiyle fotoğraf çekildim. Son olarak takımı arama aldım ve son fotoğrafı da çekmiş oldum. Pasta önüme geldiğinde Vodafone Arena 'nın maketi vardı ve içinde tüm oyuncuların  maketi duruyordu. Çok mutluydum. Zar zor takımdaki oyuncularla vedalaştım.  Oyuncular giderken takım kaptanı Tolga Zengin bana bir zarf verdi üzerinde:

"Doğum günün kutlu olsun Kayra" yazıyordu. Zarfı açtığımda içinde tüm takımın adının karşısında birer telefon numarası yazıyordu. Bunu görmemle birden çığlık attım. Bunun üzerine abim yanıma gelerek elimdeki kaıdı aldı. Bunun üzerine abim :

" Yok artk" dedi abim de aynı şekilde tepki gösterince herkes etrafımıza toplandı ve abimde elindeki kaıdı havaya kaldırdı. Bunu gören herkesten çığlıklar yükselmeye başladı. Kaıdı hızla abimin elinden çekip tekrar zarfa yerleştirip kaldırdım. Ve herkes tek tek doğum günümü kutlayıp hediyelerini vermeye başladı. Ali üzerinde "Yılın en iyi BEŞİKTAŞLISI" yazıyordu ona teşekkür edip Berk'in ve Eren'in ortak aldığı hediyeyi açtım gümüşten yapılmış beşiktaş amblemi şeklindeki kolye ucunun arkasında "İyi ki varsın KARTALİÇE" yazıyordu.Asya tüm sezonuk bir kombine almıştı.Yaprak'sa üzerinde "Hep mutlu ol Beşiktaşk'lım" yazan çifte bir kupa almıştı.Annem imzlı forma,Babamüzerinde "Hep Hedefine Ulaşmak İçin Koş KARTALİÇEM" yazılı bir kolye almıştı. Herkes dağılırken abim yanıma geldi ve Bana büyük bir kutu ve yanında çok daha küçük bir kutu uzattı.Abime dönüp:

"Abi bu kadar şey yaptın bunlar yeter de artardı zaten"dedim ve ona sarıldım.Büyük kutuda ikili kalp şeklinde bir yastık ve yastığın üzerinde de kalbin üzerinde bizim resmimiz ve onun olduğu tarafta benim,benim olduğum tarafta abimin adı yazıyordu.Küçük kutuda ise siyah-beyaz bir kavanoz ve ve içinde 6205 tane kaıt olduğunu söyledi abim.Ve her kartta anılarımızla ilgili farklı cümleler olduğunu gördüm. Neden 6205 kart olduğunu sorduğumda abim bana:

"Sen doğalı 6205 gün oldu çünkü." dedi ve bana sarıldı bense hem abime sarılıyor hem de ağlıyordum...Ve salondaki herkesten alkış sesleri yükselmeye başladı.Neler olduğuna bakmak için arkamı döndüğümde arka planda gördüğüm şeyle olduğum yerde donup kaldım...

HedefHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin