ESKİ KAYRA

71 9 5
                                    

Neler olduğuna bakmak için arkamı döndüğümde arka planda gördüğüm şeyle olduğum yerde donup kaldım...

Tam karşımda Beşiktaş için kendi yazdığım marşı tüm takım söylüyor ve ben yine ağlıyorum. Bu gün de ne çok ağladım ya...Her neyse şu an hayatımın en güzel anı ve bunu kimse bozamaaz.

                                                                        *************************

Duyduğum şeyle uçarak yatağımdan kalktım.Evet bildiğiniz uçarak... Şu an bizimkiler,Aras ve abim karşımda:

"Uyanmayan cimbomlu" diye bağırıyorlar ve haliyle ben uçarak kalkıyorum.Siz olsanız siz de benim gibi yapardınız.En son ben:

"Yaa her şeyi anlarım ama bu kadar büyük te beddua olmaz yaa. Ben düşmanıma bu kadar büyük beddua etmiyorum!" diye gürledim resmen.Bunun üzerine annem içeriye geçip:

"Çocuklar ne bu gürültü böyle!Hem yarın okul var son günü iyi değerlendirin" dedi ve odadan çıktı. bunun üzerine Aras :

"Biraz dolaşalım mı?" diye sordu.Herkes onaylayınca hazırlanıp dışarıya çıktık.

İlk sinemaya gittik. Abimin yaşadığı olaydan sonra sinemaya gitmemiştim.Bu olay aklıma gelince hemen abimin yanıa oturum.Abim bunu fark etmiş olacak ki :

"Canım,ben yanındayım. " dedi  ve bana sıkıca sarıldı. Film bittikten sonra lunaparka gittik. Kamikaze,dönme dolap, arka arkaya 3 tur çarpışan arabaya bindik. Daha sonra alışveriş,gez,toz derken... akşam oldu.

Evet,artık eski KAYRA olma zamanı gelmişti. Şimdi ben sizi onunla tanıştırayım.

ESKİ KAYRA: Yıl boyunca tek hedefi için uğraşan sessiz bir kız o. Okulda öğle arasında tatil havasına bürünüp arkadaşlarıyla gülüp eğleniyor, ama ondan sonra başını kiitap-defterden kaldırmayıp Boğaziçi Üniversitesi'ne gitmek istiyor. Ama her şey Boğaziçi'ne gitmekle bitmeyecek.

HedefHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin