Chapter 14

221 12 1
                                    

German pov.
Midden in de kamer stond een bed. Angie lag erin. Ze was spierwit en er liepen allemaal slangetjes. Het zag er heel eng uit. Violetta sloeg een hand voor haar mond en  ik zag een traan over haar wang lopen. Ik pakte haar hand en we liepen samen naar Angie toe. Violetta ging bij haar op bed zitten en ik ging aan de andere kant staan. Ik slikte. Waarom zou Angie zichzelf uithongeren? Ze is toch zo'n mooie vrouw.

Na 10 minuten moesten we weer vertrekken. De doktor zei dat we naar huis moesten. Morgen ochtend mochten we weer komen. Ik ging verdrietig naar huis. Ik voelde me een sukkel.

Toen we thuis kwamen stond Olga me bood op te wachten. "Dit is allemaal jou schuld!" "Wat? Hoezo dat? Wat heb ik gedaan dan?" Ik wist echt niet waar Olga het over heeft. "Vorige week, toen jij met Lucia praatte. Je zei allemaal gemene dingen over Angie omdat je bang was Lucia te verliezen. Angie had dat gehoord weet je." Riep Olga nog bozer.

"Wat? Papa waarom?" Riep Violetta. Lucia was ik een half jaar geleden tegen gekomen. We hadden een relatie gehad maar Violetta kon niet goed met haar opschieten. Laatst zag ik haar weer en vroeg of ze terug wilde komen.

~ Flashback ~
Thuis in de woonkamer.
L- German ik zag je laatst met een andere vrouw.
G- Wat? Wie dan? Ik heb geen vriendin.
L- Een blonde vrouw...
G- Angie?
L- Ja zij. Ik zag wel hoe je naar haar keek.
G- Angie wil ik niet. Ik wil alleen jou.
L- Maar je keek zo verliefd naar haar.
G- Angie is een gemeen wijf. Ze heeft me gewoon maar gedumpt en heeft nooit meer iets van dr laten horen. Ze is een slet die meteen zwanger word van een of andere gek! Haar wil ik echt niet. Ze is totaal niet aantrekkelijk in tegenstelling tot jou.
L- German ik weet het niet. Ik wil geen spanningen veroorzaken tussen jou en je dochter.
G- Violetta zal het moeten accepteren.
~ Einde flashback ~

Ik heb haar toen een kus gegeven en ze zei dat ze er overna zou denken. Als Angie dat gesprek heeft gehoord.... Wat ben ik een sukkel. Nu heb ik de vrouw waar ik van hou kapot gemaakt. Misschien komt het nooit meer goed met Angie.

"Heb je nu je zin meneer German?" Riep Olga boos. Ze had alles aan Violetta verteld. "Ongelooflijk! Ik dacht dat je van je fouten had geleerd!" Ze rende boos de trap op. Nu raak ik haar ook nog kwijt.

Germangie - Verborgen kindDonde viven las historias. Descúbrelo ahora