Chapter 36

166 12 0
                                    

German pov.

Ik doe de deur open en kijk de kamer in. Het is er donker. De ramen zijn afgedekt. Ik zoek met mijn hand een lampknop, want door het licht van de open deur zie ik dat er een lamp hangt. Ik hoor een geluid. Ik wil er net op reageren als ik de lampknop vind met mijn hand. Ik doe het knopje aan en kijk door de kamer.

Op een stoel zie ik Angie vastgebonden zitten met haar mond dichtgeplakt.

Ik ren naar haar toe en kniel bij haar neer.

"Oh Angie hoe heeft dit kunnen gebeuren?"

Ik trek de tape van haar mond af.

"Auww" roept ze best hard.

"Sorry" roep ik geschrokken. Ik maak haar handen los en haar voeten. Ze staat op van haar stoel maar valt bijna om. Ik vang haar nog net op tijd op.

"Sorry German, het spijt me zo. Ik had de waarheid moeten vertellen over Lizzy en ik snap het best dat je me nu haat en..." Zegt ze half huilend.

"Stttt Angie. Ik was boos en ergens begrijp ik je wel, maar we moeten eerst hier weg zien te komen."

"Dankjewel German. Voor alles." Ze geeft me een knuffel. Oh wat hou ik toch van haar. Na een lange knuffel stapt Angie naar achteren. Ze stapt net iets te ver en loopt tegen de stoel aan die omvalt.

"Wat was dat?" Hoorde we Jade schreeuwen van boven.

"Kom vlug, we moeten hier weg." Ik pakte Angies hand en sleurde haar mee naar buiten. Ik zag links Jade en Mattias van de trap af stormen.

"Daar gaan ze" Riep Jade die op haar hakken probeerde te rennen.

Ik zag dat Mattias iets in zijn hand had, maar het was maar een flits. Ik kon niet goed zien wat hij in zijn hand had.

Ik trok Angie mee het huis uit en we vluchtten het bos in.

"Waar gaan we heen?"

"Ergens waar we ons kunnen verstoppen. Als ze weg zijn kunnen we wel terug." Antwoordde ik.

We renden door het bos, ik voorop en en ik trok Angie mee. Ik zag dat ze zwak was en niet zo hard kon rennen.

Ik keek achterom en zag Mattias achter ons aanrennen.

"Kom op Angie." Riep ik aanmoedigend. Ik trok Angie nog wat meer mee.

Plotseling hoorde ik Angie schreeuwen en zakte ze op de grond.

"Auww German, mijn been." Huilde ze zachtjes en greep naar haar been. Ze was in een kuil gestapt en had daardoor haar voet verzwikt. Ik trok haar overeind.

"We moeten verder!"

"Ik kan niet German." Ik keek haar aan en zag haar echt pijn hebben.

Vanuit mijn ooghoek zag ik Mattias aankomen.

"Oke, verstop je hier in de struiken."

Ik hielp haar en ging naast haar zitten. Ik hoorde Mattias' voetstappen vertragen. Ik kon horen dat hij nu stil stond niet ver van ons vandaan.

"Dacht je nu echt dat je zo makkelijk van ons af kon komen?" Hoorde ik Mattias bespottelijk lachen.

Hij stond nu recht voor onze neus. Nu zag ik pas echt wat hij in zijn hand had. Een pistool. Ik huiverde. Langzaam richtte hij het op Angie. Ik zag Angie bang naar het pistool kijken.

"Als jij er niet was geweest, dan was mijn leven zo veel beter geweest. Jij hebt gewoon alles voor Jade en mij verpest. En nu ga je daarvoor boeten."

Terwijl Mattias dat zei, was ik langzaam recht op gaan zitten. Ik zag dat Mattias niet in de gaten had dat ik was verplaatst. Hij stond nog steeds met zijn pistool gericht op Angie. Ik zag zijn vinger bewegen naar de trekken.

Het is nu of nooit dacht ik. Ik sprong op en duwde Mattias omver. Hij viel om en ik lag op hem op de grond. Toen ik sprong, had Mattias de trekker overgehaald. Ik wist niet of hij Angie had geraakt. Ik keek om me heen.


Hey guys, dankjulliewel voor het lezen van mijn boek. Dit boek is bijna afgelopen. Ik ga waarschijnlijk geen vervolg maken, heel misschien later maar ik wil me eerst op mijn andere boek focussen want ik update weinig omdat ik het druk heb en ik wil me dan op 1 boek richten, zodat ik die wel kan updaten. Vinden jullie het nog leuk?

Likes and Comments are free.

xxxx Me.

Germangie - Verborgen kindWhere stories live. Discover now