Kapitel 27

9K 322 139
                                    

Rileys perspektiv:

Jag fortsatte skrika när hon lämnat matsalen. Chloe satt i mitt knä och jag hade armarna runt hennes lilla midja. Hon fnittrade och hade skrikit hon med.

Det fanns en konstig känsla i kroppen. Hon hade tittat så hjälplöst mot mig. Men det var faktiskt hennes egna fel att hon hade varit otrogen. Nu fick hon känna vad jag känner.

Jag gick med Chloes kalla hand i min i den folkfyllda korridoren. Folks blickar drogs som magneter till mig och Chloe där vi gick. Men jag gillade det skarpt. Uppmärksamheten. Alltid var det någon som såg upp till en. Man kunde inprincip säga vad som helst och de skulle göra det. Man kände sig mäktig. Att ha en sån makt över människor är obeskrivligt.

Jag kysste Chloe långsamt och höll händerna på hennes rumpa. Hon fnittrade och bet mig i läppen. Jag vinkade hejdå och hon begav sig till sin lektion. Jag traskade nonchalant in i klassrummet och slog mig ner på min vanliga plats allra längst bak. Jag trummade lätt med foten för att ha något att göra.

Läraren kom in i klassrummet och började skriva på tavlan. Dörren öppnades tvärt och Madison syntes i dörren. Hon mumlade ett tyst 'förlåt' att hon kom försent och blev sedan hänvisad till sin plats - framför mig.
Hon tittade stelt bak till sin plats och hon snabbade på stegen. Innan hon satte sig fick jag se en skymt av hennes ansikte.

Hon var trött, det såg man under hennes ögon då hon hade stora mörka ringar. Hennes hud var blek och hennes kropp såg skör ut. Hon hålls säkert vaken av mitt och Chloes mys på kvällarna som resten av lägenheten gör. Hahah.

"Yes Madison?" Jag ryckte till och insåg att Madison räckte upp handen framför mig.

"Can I go to the toilette?" Undrade hon lågt. Läraren sa att det var okej och hon smet iväg. Innan hon hunnit ut från dörren flög orden ut ur min mun.

"Oh so the next boy you're going to fuck is waiting for you at the toilettes! How sweet!" Sa jag med en tillgjord röst. Klassen började skratta och Madison blickade mot mig och suckade innan hon gick iväg. Bakom leendet var jag tveksam. Skärp dig Riley! Hon förtjänar detta.

-

När jag hade kommit hem från skolan satte jag mig med xbox:et och körde ett tag innan det var dags att fixa iordning sig. Det var en fest hos någon snubbe några kvarter härifrån och innan skulle jag hämta upp Chloe.

Jag stängde av Xbox:et och gick ut till köket och öppnade kylen och tog ut en energidryck. Sedan traskade jag in i sovrummet och drog upp de svarta garderobsdörrarna.

Jag slet ut en enkel vit skjorta och svarta jeans. Jag tog av mig kläderna jag hade haft under dagen och satte på mig jeansen som hamnade långt ner. Sedan drog jag skjortan över huvudet eftersom jag var för lat att knäppa upp knapparna. Jag kavlade upp ärmarna till armbågarna så tatueringen syntes på vänster arm.

Jag gick in i badrummet och kladdade i lite vax i håret så det låg snyggt stylat. Jag knäppte även på min guldklocka och snappade åt mig mobilen och tryckte ner den i byxfickan.

I hallen krånglade jag på mig skorna och satte på mig jackan och släckte den stora lampan så mysbelysningen fick lysa. Undertiden jag låste dörren hörde jag ett mummel ner i trappuppgången. Jag låste och gick närmare till räcket så jag kunde höra. Rösten kändes bekant och jag insåg att det var Madison. Hon pratade med någon i telefon men jag kunde endast höra hennes frustrerande röst.

"I need more of them.." Mumlade hon ganska högt ändå. Jag ryckte till. Vad behöver hon mer av?

"I need more of the pills! I can't sleep. It's killing me... " Snyftningar hördes i trappuppgången. Vadå för piller? Äsch jag bryr mig inte. Säkert någon alvedon eller något för huvudvärk. Jag joggade nerför trapporna när jag mötte hennes blick. En enstaka tår rann nerför hennes kind och hon drog snabbt bort den. Hon skyndade sig in i sin lägenhet igen och jag fortsatte ut till min bil.

Jag bryr mig inte.

KOLLA MIN BLOGG, LÄNK I PROFILEN!!❤️
Koffein. I need koffein.
Hasse Andersson in my <3
Snart ska jag på Mary Kay party så de ska bli kuligt.

Snart 100k. Tick Tack sååååå mycket aj löv ju guys. <33

Slå-sönder-Riley-och-kyssa-på-samma-gång klubben. JAG ÄR PÅ. Någon mer?

Bad boys never criesTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang