Kapitel 20 del 1

13.4K 281 66
                                    

Madisons perspektiv:

I helgen skulle visst Riley till sina kompisar en halvtimma bort. Riley berättade att de skulle ha någon kväll då de skulle dricka och kolla på någon match på tv:n.

Taylor skulle komma och göra mig sällskap. Vad hon hade i tankarna hade jag ingen aning om. Förmodligen något galet om hon fick bestämma.

Jag satt och nätshoppade skor eftersom jag tyckte att jag behövde ännu mer skor. Ännu mer sneakers är aldrig fel. Och rätt som det var slog dörren upp i hallen. Jag vände mig om i soffan och såg Taylor kasta sig i soffan bredvid mig.
"I know exactly what we are going to do tonight." Tjöt hon och kramade mig glatt. Jag bara suckade och föll tillbaka i soffan. Det var precis vad jag trodde. Det kommer säkert bli något vilt som jag kommer ångra sen ikväll. Men om Taylor hade bestämt något kunde man inte ändra på det.
"My friend Kyle is having a huge party. Like extreamly huge. Everyone is invited." Sa hon entusiastiskt och visade med armarna hur stor festen skulle va.

Jag hade egentligen aldrig varit på fest. Mer när man var liten, fast det räknades inte som fest. Man sprang runt och tyckte det var extremt pinsamt att dansa tryckare. Jag hade aldrig smakat alkohol. Doppat tungan har jag gjort, men jag har aldrig haft något behov liksom att dricka. Hon flög upp ur soffan och sprang fram och hämtade dosan till tv:n. Taylor slet datorn ur min famn och satte på Appletv:n som jag hade. Hon fick upp datorns skärm på tv:n och började söka runt på olika sidor. Mobilen plingade till i köket och jag lyfte upp mig själv ur soffan och snabbade mig ut till köket där mobilen låg. Jag låste upp mobilen och såg att meddelandet var från Riley. Jag log åt det.

/ Hey beautiful. How are you? What are you and Taylor going to do tonight? Xx Rileyman. <3\

/ Hey handsome. I'm totally fine! Taylor is forcing me to go on a party... Wiehe.. Xx Mad <3 \

/ hahaha it's going to be fun. I have to go. Love you <3 \

/ Love you too asshole <3 \

Taylor ropade från vardagsrummet att jag skulle komma genast. Jag skuttade ut till vardagsrummet och gjorde en kullerbytta ner i soffan. Jag tittade undrande på henne vad hon ville och hon bara pekade på skärmen på tv:n. Jag drog blicken till skärmen och bara gapade. Hon kunde inte mena allvar. Aldrig att jag sätter på mig något sådant. Taylor hade satt ihop en outfit till kvällen med någon app på macbooken. Det var ett par skyhöga klackar och en kortkort klänning.
"Are you serious?" Sa jag chockat och tittade på henne." I can't even walk in heels!" Klagade jag.

"Oh come on!" Sa hon och slog med huvudet hit och dit. Jag skakade på huvudet. "You will be the hottest chick at the party." Sa hon och pekade ut varför på tv:n.

"I have a boyfriend." Försökte jag med. Hon bara skakade på huvudet och drog med mig in till mitt sovrum. Med detsamma började hon rota i min garderob. Hon konstaterade sedan att jag inte hade någon tillräckligt snygg klänning så hon drog upp en av sina egna. Den var svart och långärmad och såg extremt slimmad ut. Dessutom verkade den passa ett barn. Hon tvingade in mig på toan och kastade klänningen i ansiktet på mig och sa att jag skulle sätta på den. Jag gjorde som hon sa och satte på den. Jag öppnade dörren och suckade. Taylor klappade ivrigt och gav ifrån sig ett glädjetjut. Eller jag tror det var ett glädjetjut? Själv stod jag och drog och slet där bak på klänningen. Jag lovar att min halva rumpa syns.
"Omg, I love it!" Tjöt hon och drog i mina kinder som hon alltid gör. Jag gav ifrån mig ett litet fniss och kollade mig i spegeln. Jag såg faktiskt inte så pjåkig ut. Kanske jag skulle ha på mig den ändå. Fast jag fick inte bestämma för Taylor så jag ska ha på mig klänningen. Taylor slet upp en vinröd, precis likadan fast i en annan färg till sig själv.
"Okey, we have start with the makeup and our hair now!" Sa hon och drog upp handen i luften i någon slags superhjälte pose. Jag bara skrattade.
"Hell yeah!"

-

Taylor och jag hade gjort i ordning oss i två timmar. Festen började tydligen nio men Taylor sa att man ska komma lite senare än när en fest börjar. Där fick jag lära mig något nytt. Taylor hade gjort sminkningen och jag kan säga att sminkningen blev sjukt bra. Hon utbildar sig nämligen till makeupartist och det var till och med jag som frågade om hon kunde göra min sminkning. Själv kan jag knappt något om smink. Jag använder endast mascara och det räcker för mig. Hon gjorde en guldig smokeyeye sminkning på mig som så skitbra ut. När jag tittade mig i spegeln kände jag knappt igen mig själv. Hon hade även hjort vackra Hollywood lockar på mig som låg böljande på min rygg. Jag lyckades faktiskt tvinga Taylor att jag skulle bära mina nike air force. Tack och lov.

Just nu satt vi på bussen och babblade på som vanligt. Taylor ställde sig och tryckte på stop knappen och bussen stannade inom kort. Vi fick gå några kvarter för att komma fram till huset där festen skulle va. Egentligen så behövde man ingen vägbeskrivning utan man kunde faktiskt följa den dunkande musiken. Ju närmare vi kom lät det ännu mer och jag blev ännu mer osäker. När vi kom fram och stod utanför huset ville jag knappt gå in. Taylor puttade till mig i midjan och log mot mig. När hon såg min halvt skräckslagna blick rullade hon på ögonen.
"You know, this ain't dangerous. We are going to have fun and party like it was the last day." Sa hon och skrattade. Hon drog tag i min arm så jag höll på att ramla framlänges.

Vi närmade oss dörröppningen som stod på glänt. Jag höjde armen och skulle trycka på ringklockan men då öppnade Taylor dörren och försvann in. Hon vevade med armen att jag skulle komma in. Jag tog tveksamma steg in i den enorma hallen. Taylor var påväg inåt och för att inte tappa bort henne följde jag snabbt efter.

Tillslut hamnade vi köket som var mer som en bar. Taylor studsade fram till killen som serverade. Hon slängde sig i hans famn och kramade honom och skrattade. Hon hoppade äntligen ner och drog mig till henne. "This is Madison and she wants the "special" you know." Sa Taylor och blinkade extremt mot killen i bardisken. "And by the way, he is my beerfriend." Helt plötsligt fick jag ett glas upptryckt i ansiktet på mig med någon rosa vätska i.
"For a hot girl." Sa han och blinka med ögat åt mig. Jag rynkade näsan åt honom och vände mig om och började gå därifrån. Jag kände killens blick bränna på mitt ass. Obekväm och förvirrad gick jag ut till vardagsrummet. Folk dansade och tryckte sina kroppar mot varandra. Två tjejer stod och dansade topless på ett bord och killar och tjejer stod och klappade. Att folk blir så påverkade av alkoholen är sjukt.

Jag klämde mig försiktigt ner i den gråa soffan och studerade folk. Glaset som jag hade i handen stod fortfarande orört och det skulle nog förbli så med. Sen kom det tre killar från ingenstans och slog sig ner i fåtöljerna och bredvid mig. En stark doft av alkohol och rökt fyllde min näsa. Obekvämt satt jag kvar och lyssnade diskret på deras konversation. Killarna stojade och skrattade och drog sedan med mig in i allt.
"So are you here alone?" Flinade killen med svart hår och nästan vit hud som satt i en av fåtöljerna. "No." Sa jag tvärt för att slippa prata mer. Och det stämde ju, jag var ju inte här ensam, bara det att min vän stack någon annanstans.
" Why are you here alone then? Your friend can't leave someone sexy like you." Sa den närmaste killen bredvid mig. Jag kände igen hans röst någonstans, men kunde inte komma på det. Han la sin stora hand på mitt lår och jag kände mig genast ännu mer obekvämare än jag var. Jag ryckte surt iväg hans hand och hans polare och han började oha.
"I have a boyfriend!" Sa jag surt. De tystnade genast och tittade på mig. "But why are'nt he here then huh?" Sa han dramatiskt och hans polare började genast skratta igen. Jag suckade frustrerat och och lyfte på mig och tänkte gå. När jag var påväg därifrån tog han tag om min handled i ett hårt grepp och tvingade ner mig bredvid honom igen. Han blickade ner blicken till mig igen och det var då jag såg vem det var. Jake. Jag fastnade med blicken på honom i en säkert vettskrämd ansiktsuttryck. Han tittade på mig argt innan han slappnade av och började hånflina emot mig.

"Oh, well hello Madison. I did'nt see it was you. You look different, hotter. Now it get's even more funnier because you are Riley Smiths girlfriend." Åhnej.

KOLLA MIN BLOGG, LÄNK I PROFILEN!!❤️
hahaha hej igen känns väldigt längesen nu hahah usch vad dåligt jao
( feeling frånvarande )

aja det kommer del två i helgen så keep your eyes open

Vad tycker ni om novellen än sålänge? Är den bra? Dålig?

TACK ÅTERIGEN FÖR ALLA SOM KOMMENTERAR YOU MAKE MY DAYS

Xoxo Agnes

Bad boys never criesWhere stories live. Discover now