Kâbus

260 21 9
                                    

5 gün olmuştu, ben ve abim okyanusun olayını öğrenmiştik. Abim olanları duyunca gözlerinde bir ateş belirdi. Öfkesi bir anlık da olsa çok sinirlenmişti.Tek hissettigim kocaman büsbütün bir hiçti. Ve bide kaybetme korkusu vardı zaten bu olmasa tutunacak hiçbir dalım olmayacaktır eminim ki.

Okyanusun yaşadıklarını aklım almıyordu nasıl bir hastalıktı bu? Insanlar acı çektirmeyi ne zaman bu kadar sever oldu merak konusu.

Abim o günden beri okyanusun bizde kalması için benim odama misafir yatağı taşıdı. Annemgilse hiçbirşey demedi zaten onlar kendi halinde mutlular..

Yatağı, benim odam en geniş oda olduğu için benim odama yerleştirdiler. ki başka odalarda yer yoktu benide odamdan kovamayacağı için bu durum işime gelmişti :) artık sabahları beraber uyanıyorduk içimden wowowo günah desemde bu hoşuma gidiyordu en azından artık uyuyabiliyordum. O varken korkmuyorum ,canlı bir gecelambası adamı aydınlatıyordu sanki, kendimi güvende hissediyorum. Yinede bu durum kabuslarıma engel olamıyordu keşke uyumasaydım dediğim geceler hala vardı gitmiyordu her gece her gece ve her gece.

~~~

Okyanus tepemde dikilmiş 'tamam ben varım yanında , korkma iyisin guvendesin geçti artık. Hepsi kabus' diyerek bana sarılmış sakinleştirmeye çalışıyordu. Benimde tek hatırladığım etrafimdaki beni seven bana değer veren insanların tek tek katledilmesiydi. Bunların ilki teo ve sonuncusu ise okyanustu. Nasıl öldüklerine gelirsek hepsi en iğrenç şekilde gözlerimin önünde resmen katlediliyordu. Neyseki uyanmıştım ve okyanusu gördüğüme hiç bu kadar sevinmemistim. Kendime gelip ona baktigiymda ona sıkı sıkı sarıldım. ' sen de bir gün beni bırakıp gideceksin. Sen de bir gün öleceksin ve bu beni kahrediyo' diyerek titriyodum.
' ölene kadar yanında olacağım, benim sana ihtiyacım var hem bırakamam seni hiç kusura bakma' dedi hafif gülümseyerek ve üzülerek ama bu düşünce onunda biraz ölüm fikrini düşünmesini tetiklemişti ve sanki kısa bir ömrü kalmış hissine kapılıyor gibiydi. Parmaklarını yüzümde gezdirdi 'bunları düşünmemelisin şimdi sakinleş ve uyu hadi ben hep yanında olacağım' dedi ve kafamı göğsüne yasladı. Bir eliyle elimi tuttu diğer eliyle de saçlarımı okşuyordu. Çok geçmeden uyuya kaldım.

Kabussuz ilk uykumu uyumuştum. Uyandığımda okyanusun gözleri şişmiş ve uykusuzluktan kızarmış vaziyetteydi. 'Sen bütün gece uyumayip bekledin mi cidden?'Dedim şaşkınlık içinde birazda uyku sersemliğiyle.
'Gece kabustan sonra kucağımda çok rahattın, zaten bende orda çok rahattım kalkmayacaktım da. Uyku konusuna gelirsek çok tatlı uyuyordun izlemek istedim ve tekrar bi kabus görüp korkarak uyanmana karşı bir tedbir de denilebilir' dedi saçlarımdan öperek.
Beni uyurken mi izlemişti ? kimbilir uykumun içinde neler yaptım sonuçta normal bir insan değilim herşeyi bekliyorum kendimden.
'horladım mı?' dedim bütün odunluğumu konuşturarak :-) önce garip bi şekilde suratıma baktı ve gerçek bir soru yönelttiğimi anlayınca gülmeye başladı.
'hııı gomikmiş' dedim gerçekten komik bir şekilde . hâla kahkaha atıyordu.  bana Doğru döndü ve 'yani birazcık evet ama daha komik şeylerde yaptın. Mesela uykunun içinde kafanı olumsuz bi şekilde sallayıp -wowowowo günaaah- diyerek pis pis sırıttın, bacaklarını ve kollarını koala gibi bana sardığını saymıyorum bile, hatta bi ara oturur vaziyette kalktım kafanı yastığa koydun ve böyle rahat değilmiş ya diyip tekrar kucağıma sarılarak yattın daha sayıyım mi yoksa renginin kırmızıdan mora geçmesini mi bekliyim' dedi ve hala gülüyodu pislik öküz- dana- ornitorenk kırması kunduz. Utançtan yerin en uç noktasına girmiştim resmen. Kafami yorganın altına geçirip tekrar yattım çok utanmıştım ve yüzüne bakamiyordum. Yorganın öbür ucundan kafasını uzatıp yorganın altından suratıma bakıyordu. ' utanmış mı benim maymunuuuum , o kırmızı yanaklarını ısırırım amaa ' dedi ve yorganı kaldırıp yüzümü kendi yüzüne çevirdi ' utanmana gerek yok biliyorsun dimi cupcake ben seni her halinle seviyorum seni bırakmıycam, ayrıca çok sevimliydin inkar edemem uyandırmamak için öpmedim bile ve şimdi bunu ödeyeceksin' dedi intikam alırmışçasına bakış attı ve yüzüme yaklaştı yanağıma sulu bi öpücük bıraktı.
'Yuh bildiğin salyaladın suratımı vicdansız' dedim komik bi şekilde. O da bana ' hıı Garfield türk bi kere taaam mı ' dedi. Ben de ona' egilsene bi' dedim ve ölümüne saçlarını karıştırdım o da beni çevirip sıkıca sarıldı ve yanağımı ısırdı. Tabiki de son noktayı ben koyarım edasıyla dur diye bağırdım o da beni bıraktı noldu diye endişeli bi şekilde baktı el ayak bütün organlarımla onu yere ittim ve boom yerde iki seksen yatan bir adet okyanus. Karnımı tuta tuta gülüyordum suratı çok komik bi haldeydi ve bana bu iş burada bitmedi bakışı attı ve ardından ' bu iş burada bitmez ama ' dedi ve gülerek göz kirpti.

Ben Mi Odunum Sen Mi Romantiksinحيث تعيش القصص. اكتشف الآن