Altta kalanın canı çıksın

80 8 1
                                    

Bir şişeyi bacaklarının arasına sıkıştırdı diğerini de elleriyle tutuyo dehşet bir el çabukluğuyla ikisini de açtı bütün heryer kola gazoz oldu. Heryerde köpük köpük fanta gazoz heryer yapış yapış özellikle kıyafetlerim saçlarım.. oups!! Benim tişörtüm ?
Nerde la tişört. Fark etmemle yorganın altına girmem bir oldu. Okyanus karşımda pis pis sırıtıyo.

Sinirlendiğimin farkında, ya da değil bu hiç farketmez anında bağırdım 'ÇIK ODADAN YANKI !! HEMEN!'Öyle bi bağırdım ki boğazım acıdı su içmek zorunda kaldım. Bütün yaptığım planlarımın içine sıçmayı başardı kocaman tebrik ediyorum onu. Ne bok yerse yesin. Üstümü giyip etrafı temizledikten sonra biraz kafamı dinlemek için bodrum kattaki özel yerime gittim. Bu yere bi isim vermeliyim orayı çok seviyorum ve akustik bir harika. Ayrıntıları sonra anlatırım belki. bodruma giderken salondan geçmek zorundayım ki malesef sayın Yankı Erk beyefendiler de oradalar. Göz göze gelmeden bodruma doğru yürürken ve bir ses duydum. Ses kesinlikle uyuz kuzenime ve okyanusa aitti. Derin bir nefes aldım ve arkama dönerken özellikle sırıttım. ' hoşgeldin kuzen naber' diyerek yanlarına gittim. Tabikide oturmadım sadece hoşgeldin hoşbulduk ve FIN. Ani bir dönüşle bodruma doğru hızla yol aldım. sinirlerim ikiye katlandı çünkü bir ken iki oldular ve bu kızın bi fitne sokacagına yüzde yüz eminim. sonuçta okyanus hafife alınacak bir yakışıklılığa sahip değil o gerçekten mükemmel bir yüze sahip herkesin hayali olan tiplerden ve bu tipin beni bulduğuna hala inanamıyorum bazen hayal gibi gelsede beni delirtmek onun uzmanlık alanı. Sonunda artık huzur bulduğum yerdeyim bütün kapıları kapatıp, bütün ışıkları açtım, tam karşımda bir bateri yanında bir elektro gitar, bir klasik gitar, en köşede bir piyano ve en sevdiğim o sarı mikrofonum. Bu şeyleri aldırabilmek için neler çektim ne çabalar harcadım bir bilseniz. sorsanız 'hepsini çalmayı biliyormusun' diye, hayır ama öğrenmeye çalışıyorum xxx şarkı söylemek insanın kendi kendine terapi yapması gibi birşey rahatlamak için birebir. Müzik dinlemek ayrı bir zevk , söylemek daha başka. fazla uzatmaya gerek yok bütün sinirimden arınabilmek için bunu yapma mecburiyeti hissediyo insan.Mikrofonun olduğu platforma çıktım ses nasılsa hiçbir yere gitmiyo

I can't sleep tonight, wide awake and so confused

Eveything is in line, but I am bruised

I need a voice to echo, I need a light to take me home

I kinda need a hero, is it you?

I never see the forest for the trees, I could really use your melody

Baby I'm a little blind, I think it's time for you to find me

Can you be my Nightingale, sing to me I know you're there.
You could be my sanit y, bring me peace, sing me to sleep.
Say you'll be my Nightingale

kapı açıldı tam karşımda kapıya sırtını yaslamış beni gülümseyerek dinleyen bir çift göz. o kadar sıcak bakabilen kimseyi görmemiştim Teo dan başka.

Somebody speak to me, cause im feeling like hell

Need you to answer me, I'm overwhelmed

I need a voice to echo, I need a light to take me home İçim titredi sanki teo ordaydı varlığını hissettim sanki, ama o değildi. sadece ben ve yankı yalnızca ikimiz vardık.

I need a star to follow, I dont know

I never see the forest for the trees, I could really use your melody

Baby I'm a little blind, I think it's time for you to find me

Can you be my Nightingale, sing to me I know you're there.You could be my sanity, bring me peace, sing me to sleep. Say you'll be my NightingaleSessizce yürüyüp yanıma geldi.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Nov 10, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Ben Mi Odunum Sen Mi RomantiksinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin