16. ...lay next to me.

1.2K 53 2
                                    

Nekoliko sati je prošlo a da Justin i ja nismo progovorili ni riječi. Valjda je bilo neugodno, a i Justin je bio posramljen. Uglavnom, oboje smo sjedili i gledali TV na kojemu su prikazivali reprize Jersey Shore.

Okrenula sam se kako bih pogledala u Justina koji je ležao na leđima na krevetu, sav previjen i gledao je TV.

Uzdahnula sam, pogledavši u stranu.

Ako se pitate zašto on uopće ostaje ovdje i nije još otišao kući, pa, ne može otići kući u takvom stanju, a i mogao bi početi krvariti opet. 

Bilo je previše rizično.

Zijevnuvši, skupila sam obrve. Pogledavši na sat, vidjela sam da je bilo 23:45. Nije ni čudo što sam bila tako umorna. Pogledavši na odjeću koju sam imala na sebi, shvatila sam da sam još uvijek bila u trapericama i majici. Ustavši s kreveta, krenula sam prema ormaru i kopala po odjeći dok nisam našla pidžamu. Izvukla sam široke hlače i majicu na bretele te sam zatvorila ladicu bokom prije no što sam otišla u kupaonicu i zatvorila vrata za sobom, ignorirajući Justinov pogled na meni.

Kada sam skinula odjeću, bacila sam ju u košaru te sam obukla pidžamu, zavezavši kosu u neurednu punđu, prije no što sam ušla natrag u sobu. 

Odmah je Justin očima preletio po meni.

Ignorirala sam njegov pogled dok sam izlazila iz svoje sobe i otišla do Dennisove. 'Hej Den, jesi li skoro gotov s igranjem igrica?'

Zaustavio je igricu prije no što je okrenuo glavu prema meni. 'Još samo par minuta, molim te.' Izgledao je tjeskobno.

Uzdahnula sam. 'Dobro, ali još samo 5 minuta. Ne mogu si priuštiti da mama i tata dođu kući i zateknu te kako igraš igrice.' upozorila sam.

'Obećajem.' Dignuo je ruke u zrak prije no što je uzeo joy-stick u ruke i pokrenuo igru.

Odmahnula sam glavom i prigušeno se nasmijala. Išetavši iz sobe, zatvorila sam vrata za sobom i taman sam krenula natrag u svoju sobu kada se moje tijelo sudarilo s nečijim. Pogledavši gore, vidjela sam Justina kako gleda u mene.
Uhvatila sam dah. 'Isuse, Justin.' ispustila sam tiho, oblizujući usne. 'Uplašio si me.'

'Oprosti.' monotono je odgovorio. 'Samo sam išao po čašu vode.'

'Ja ću ti donijeti.' izmigoljila sam ispred njega te krenula niz stepenice i u kuhinju, gdje sam uzela čistu čašu i napunila ju vodom prije no što sam se vratila natrag u sobu. 

Uočivši Justina da leži na mom krevetu još jednom, prišla sam mu, nagnuvši se da mu dam vodu. Uzeo je.

'Hvala.'

'Nema problema.' zataknula sam šiške iza uha te sam taman krenula sjesti na rub kreveta kada me njegov glas zaustavio.

'Dođi ovdje.' mumljao je, stavljajući čašu na ormarić pored kreveta.

Skupila sam obrve. 'Šta?'

Oblizao je usne te me pogledao u oči – njegove oči se nisu mogle pročitati kao i obično, ali su imale neki topao osjećaj (xd). 'Rekao sam, dođi ovdje.' potapšao je mjesto pored sebe.

Zagrizla sam usnu, dvoumeći se trebam li ili ne.

Uzdahnuo je. 'Jesi li još ljuta zbog onoga što sam rekao prije?' pogledom je prešao po mom licu kako bi našao bilo kakav znak nelagode.

Odmahnula sam glavom. 'Ne, odavno sam prešla preko toga.' lagala sam. Zapravo nisam prešla preko toga. Mislim, samo sam mu pokušavala pomoći, a on je imao obraza da me nazove riječju na p?

'Onda dođi i lezi kraj mene.' mumljao je tihim glasom.
Zagrizla sam unutrašnjost obraza dok sam mu prilazila i spuštala se na krevet, pored njega, a između nas je bilo par centimetara.

Danger(By Jiley Overboard)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora