21. What do you want from me?

1.2K 57 0
                                    

Jesam li se to upravo praktički seksala s Justinom Bieberom?
Mislim da jesam i ne znam što bih radila sa sobom.

Možda bih trebala napraviti što i Blair Waldorf u Tračerici, kada je izgubila nevinost s Chuckom – posjetiti svećenika u lokalnoj crkvi i ispovjediti svoje grijehe.

Kad malo bolje razmislim, to ne bi bilo dobro jer moji roditelji znaju svakoga u crkvi i kada bi saznali što je bilo između Justina i mene, nadrapala bih. Zaboravite na to da bih bila kažnjena, bila bih izolirana od svijeta i zaključana kao životinja, kada bi saznali.

Možda bih mogla reći Carly…

Ha, mo'š mislit'. Vjerojatno bi se upišala u gaće i imala srčani, a zadnja stvar koja mi je trebala je da ju moram voziti u bolnicu i objašnjavati zašto se uopće onesvijestila.

Valjda je najsigurnija stvar da držim usta zatvorena i pokušam ovo podnijeti što smirenije mogu.

Ali to baš i nije upalilo.

Ako se polijem s malo svete vodice, možda će sve otići.

…gledam previše TV.

Lagana tutnjava guma preko kamenčića na cesti me vratila natrag u realnost, dok sam sjedila u Justinovom autu, skupljenih nogu te su mi ruke bile na nogama.

Justin je držao pogled na cesti, koncentrirajući se na to, dok je zviždao u svom ritmu.

Kako jebač može biti tako smiren?

Ja ovdje praktički imam živčani slom dok se on ponaša kao da se ništa nije dogodilo među nama.

Čovječe. Nikad ih neću razumjeti. Čak i da želim.

'Što je s tobom?' Justinov glas me trgnuo iz vlaka misli te sam okrenula glavu prema njemu kako bih ga pogledala.

Jel' on to mene stvarno to pita sada? Koliko može biti glup? 'Ništa' promrmljala sam.

Justin se zahihotao. 'Očito je nešto, pa možemo li preskočiti sranje i prijeći na stvar?' maknuo je pogled s ceste kako bi me pogledao, njegov pogled me tjerao da se neugodno vrpoljim u mjestu, podsjećajući me na prvi put kada sam tu sjedila.

'Samo razmišljam o nekim stvarima, valjda.' Slegnula sam ramenima, pogledavši kroz prozor ponovno. Znam da sam bila nejasna, ali nisam se osjećala kao da želim započeti tu temu i to me živu izjedalo. Osjećam kao da ako bih započela, stvari bi postale neugodnije među nama, a zadnja stvar koja mi je trebala je da on šuti.

A onda opet, kad malo bolje razmislim, to ne bi bila tako loša stvar…

'Kao na primjer?' pogledao je na cestu ponovno. Zataknuvši svoje lijevo koljeno ispod volana, koristeći ga za upravljanje dok je stavio ruku u džep svoje kožne jakne, izvadivši cigarete i upaljač. Zapalivši cigaretu, stavio ju je između usana, prije no što je maknuo koljeno ispod volana i zamijenio ga rukom.

Uvukavši dim, spustio je prozor kako bi ispustio dim na svjež zrak vani.

'Ne znam…' mumljala sam. 'Samo…o stvarima, valjda.' Slegnula sam ramenima.

Justin je podignuo obrvu, pogledavši me na sekundu, prije nego što se okrenuo natrag. 'Valjda?' odmahnuo je glavom. 'Očito bi trebala znati o čemu razmišljaš.' Povukao je još jedan dim, pustivši ga van u savršen prsten dima.

Zagrizla sam donju usnu i odmah kada sam to napravila, ispustila sam frustrirajući zvuk, sjetivši se kako je to završilo u skladištu, kada smo radili što smo radili. 

'Ozbiljno, Kelsey?' Justin je malo skrenuo auto te stao. 'Što nije u redu s tobom?' okrenuo se potpuno prema meni, gledavši u stranu mog lica.


/Justin's P.O.V./

Danger(By Jiley Overboard)Where stories live. Discover now