3.Part

919 46 2
                                    

Mads P.O.V

Poceo me vuc prema onoj kuci u kojoj su se nalazili svi cudni i jezivi ljudi. Kada smo usli unutra svi pogledi bili su na meni,odmjeravali su me od glave do pete. "Šefe ova mala nas je špijunirala"-reko je onom liku sa tetovazom na vratu. "Ooo mala imas ti hrabrosti"-rekao je taj sef,dok su se ostali poceli smijati. "Ko ja? Hmm pa da"-namignula sam mu. "Vodi ju gore"-na licu je imao ljuti izraz. Ovaj kreten me je povukao u znak da krenem uz stepenice. Dovukao me je do sobe na kraju hodnika i bacio me unutra kao da ja nemam osjecaja. Zalupio je vratima na izlasku. Sjela sam i stavila ruke oko koljena i pocela plakati. Za mene vise nema zivota,nema prijatelja,nema parka u kojem sam odrasla,za mene jednostavno vise nema nicega. Suze su kretale same od sebe. Razmisljala sam o mami,o Sell,o onome o cemu razmislja svaka cura. Bila sam gotova ispred ociju vidjela sam samo tamu...

/.../

"Sefe budi se"-vikao je grubi glas,dok sam ja otvárala oci. Lice mi je bilo mokro od vode,a oko mene su bili svi mi nepoznati ljudi,dva decka i jedna cura. "Vodi je u moju sobu"-rekao je taj tako zvani sef tom liku koj je bio kraj mene. Ovaj me je primio u naručje i donio me u sobu onog sefa. "Evo mala odmori se"-polegao me na krevet. "Mhm"-promrmljala sam dok je on zatvarao vrata sobe.

/.../

"Eee mala"-u sobu je usao onaj poznati sef. "Ja sam Jason"-dosao je do kreveta i sjeo. "Ja sam Madison"-ustala sam u sjedeci polozaj. "Sta je tebe dovelo tu?"-primaknuo mi se. "Ma bjezala sam od stvarnosti,vidjela sam vas da ste dosli i gledala sta radite i onda me je onaj tvoj ulovio"-odgovorila sam. "Ajde samnom dole da nes pojedes"-pruzio mi je ruku. "Idem"-uhvatila sam se za njegovu ruku. "Ko su ti svi ti ljudi?"-pitala sam ga dok je on meni spremao sendvic. "Onaj decko koj te je ulovio je Mark,ona cura je je Maite,i jos jedan lik ti je Chris"-odgovorio je te mi pružio sendvič. "Hvala"-"Nista"-odgovorio je. Pocela sam jest sendvič dok je on iz frižidera vadio limenke nekog soka. Pružio mi je jednu a jednu je ostavio za sebe... Pojela sam sendvič te smo se preselili u dnevni te smo poceli gledat neki hororac. Posto je bio dosadan gađali smo se kokicama,poljevali vodom... Dok je film zavrsio gledali smo jos neki krimic. On je jeo ostatak kokica a ja sam uživala u cokoladi. "Daj meni malo"-pruzio je ruku. "Nedam moje"-odmaknula sam čokoladu od njega. "Dajjj malo"-imao je glas ko beba. "Nedam"-uzvratila sam. "Evo nas"-Mark,Maite i Chris su pijani upali u kucu. "Covjece pijani ste"-Jason je ustao sa kauca i krenuo prema njima. "Ma buraz nemoj mi rec"-mislim da je to Mark rekao. "Onda ko nam je uspavana ljepotica?"-pitao je valjda Chris. "Chris prestani,ovo je Madison"-odgovorio im je. "Sta se tu dogodilo?"-pitala je Maite gledajući u hrpu kokica na podu. "Madisonino djelo"-Jason se nasmijao. "Idemo mi spavat"-rekao je Jason. "Mi?"-Maite je podigla obrvu. "Da,ja i Mads"-povukao me je prema sobi dok su ovi vikali 'oooo'. Usli smo u sobu. "Onda di cu ja spavat?"-pitala sam ga. "Pa na krevetu"-odgovorio je. "Ok a di ces ti spavat?"-ne valjda samnom. "Pa na krevetu"-ponovio je odgovor. "A di cu onda ja spavat?"-pravila sam se glupa. "Joj Mads,znas krevet ti ima dvije strane,ti na lijevu ja na desnu"-bacio se na svoju stranu. Ja sam dosla do kreveta te legla,odmakivala sam se od njega malo po malo. "Znas Mads ako se pomaknes jos milimetar past ces"-okrenuo se prema meni. "Pa onda se ti pomakni"-okrenula sam se i ja prema njemu. "Meni ne smeta"-nasmijao se perverznim osmjehom. "Konju"-legla sam malo dalje od sredine. "Znas Mads tebe poznajem 1 dan a poznajem te bolje nego nekoga koga znam cijeli zivot"-legao je na leda i ruke stavio iza glave. "Isto je i samnom"-pogledala sam ga i tek sad vidjela da je bez majice. Ima savrseno tijelo,blistava koza,pločice,tetovaze,savrseno.

/.../

Budim se u Jasonovom zagrljaju. Wtf zas se budim u njegovom zagrljaju. "Jason,Jason pusti me"-budila sam ga kako bi me pustio. "Sta je sta se deres"-otvarao je oci. "Pa onda me pusti budalo jedna"-uff. "Hmm sta cu ja dobiti za to?"-opet je imao onaj perverzna osmjeh. "Uff zivciras me znas?"-poljubila sam ga u obraz. "Ok sad mozes ic"-napokon me pustio. Ustala sam iz kreveta te obavila jutarnju higijenu. Posto nisam imala nista za obuc otisla sam do Maitine sobe trazit nes za obuc. Usla sam lagano u sobu posto je Maite spavala. Otvorila sam ormar i pocela trazit nes normalno za obuc. "Sta radis u mom ormaru!!!"-Maite je viknula,okrenula sam se i vidjela da drži pištolj naciljan u mene. "Uff to si ti,nemoj me plasit"-spustila je pištolj. "Tražim nes za obuc,mogu?"-pitala sam. "Mhm uzmi sta hoces."-bacila se opet u lezeci polozaj. Napokon sam nasla neku normalnu kombinaciju. Crne uske hlace i uska crno siva majica na bretele. Obukla sam se i krenula prema kuhinji. Dosla sam dole i vidjela da nema nikoga,pa to sam mogla i mislit. Otisla sam do frizdera i izvadila sir i pocela ga jest,mmm obožavam ga. "Mads"-čula sam Jasona kako vice po sobi. "Sta je"-viknula sam. "Dodi gore"-vratio je. Ustala sam i krenula prema sobi. "Sta je"-otvorila sam vrata sobe i vidjela Jasona kako leži na krevetu jos uvijek bez majice. "Pa nista samo sam te htio vidjeti"-namignuo mi je. "Uhh mrzim te"-krenula sam zatvorit vrata. "Mads,Mads"-opet je vikao. "Sta je"-vratila sam se u sobu. "Pa kazem ti samo da te vidim"-uhh ja budala opet nasjela na foru. Vratila sam se i nastavila jesti sir. Nakon nekoliko trenutaka dosao je i on. "Mmm daj malo"-rekao je. Gurnula sam mu ostatak sira u paketicu. "Zas se ti sad ljutis"- pogledao me tuznim pogledom. "Na se ne ljutim"-nabacila sam kiseli osmjeh.

/.../

"Jason"-dozivala sam ga. "Reci"-pogledao me. "Mogu ja doma?"-pitala sam nesigurno. "Sad vjerovatno svi znaju da si kog nas,i za tvoje dobro nije bas pametno da ides negdje"-nisam se nadala mirnoj reakciji. "Ali sta je sa mojima,trebaju mi i stvari"-nagovarala sam ga. "Tu ti je mobitel nazovi svoje reci da je sve dobro i nek donesu stvari u stari park"-odgovorio je. "Okej"-uzela sam telefon i nazvala.

Razgovor:

"Ejj mama"

"Mads,dobro si,gdje si?"

"Smiri se mama,dobro sam,ovako za sad nije dobro da dolazim doma"

"Zašto sta je bilo?"

"Komplicirano,donesi sutra stvari u stari park u kvartu"

"Okej,joj u sta si se uvalila"

"Oke moram ic mama"

Kraj razgovora...

"Onda hoce doc?"-"Da"-"Vjeruj,ovako je bolje"-"Oke"-rekla sam tuznim glasom. "Idemo se setat?"-pitao je. "Idemo"-ustali smo sa kreveta i krenuli se setat po sumi. 

/.../

"Di su ovo troje?"-pitala sam ga. "Ma sigurno opet piju negdje"-nasmijali smo se. "Covjece usred sume smo,pa di oni piju?"-

TroubleWhere stories live. Discover now