1.Part

1.1K 59 2
                                    

"Madison,hajde!"-vikala je mama. "Evo"-uzvratila sam. Ustala sam iz kreveta te krenula obavit jutarnju higijenu. Poslje toga naravno otisla sam do ormara po neku robu za skolu. Obukla sam usku crnu majicu sa nekim slovima na njoj,te crne uske hlace. Na noge sam obula naravno supre crne boje. Kosa mi je naravno kao i uvijek bila raspuštena. Uzela sam torbu,mobitel i slusalice te krenula prema kuhinji. "Jutro"-viknula sam mami. "Jutro"-uzvratila je. "Ides pješice ili da te ja odvezem?"-pitala je. "Idem pješice"-poljubila sam ju u obraz te izasla iz kuce. Stavila sam slusalice u usi i laganim tempom krenula prema skoli. Prvi sat matematika ufff!
'Markiranje?'

Javio se moj glas u glavi. Haha naravno markiranje. Skrenula sam sa puta do škole te krenula prema parku malo dalje od skole. Tamo je uvijek bilo budala ali za njih me nikada nije bilo briga. Mozda mislite da tamo svi puse,piju,drogiraju se. Ali ja to nisam gledala na taj način. Tamo sam provela većinu svog djetinjstva. Sjedila sam na klupi sa koje se mogao vidjeti 'cijeli' New York. Uvijek mi je to mjesto bilo posebno. 'dosla ti je poruka'-oglasio se zvuk poruke: Sell 'di si', ja 'park',Sell 'dolazim'. Vratila sam pogled na savršenstvo grada.

Selena P.O.V

Hodala sam lagano do parka. Gledala sam sve oko sebe,posto je bilo savrseno. Tu sam prvi put upoznala Madison,igrale smo se kao male.

Madison P.O.V

"Hey girl"-cula sam Selenin glas iza sebe. "Hey"-vratila sam. "Za cas ce drugi sat pa bi trebale krenut prema skoli"-uff. "Znam ajmo"-pozdravila sam se sa mjestom u parku i krenula prema skoli. Usle smo u skolu,te je ubrzo zazvonilo zvono. U razredu nam je novi lik,ignorirala sam ga  sjela u zadnju klupu do prozora,a Sell u 4 klupu. "Beer,Gomez gdje ste prvi sat"-pitao je profesor. "Daleko"-svi su se smijali. "Beer prije si bila uzor svima,sta ti se dogodilo"-izazivao je. "I vi ste nekad bili maldi"-vratila sam istom mjerom. "Beer pred plocu"-pivisio je ton. "Fuck this shit I'm out"-istrčala sam iz ucionice. Izletila sam iz ucionice i krenula prema nepoznatom pravcu. Pratila sam neki put koji je vodio u dubinu sume. Oko mene je sve sustalo i čuli su se razni zvukovi. Prosla me je jeza uff. "Jezivo"-sapnula sam sama sebi. Ispred sebe vidjela sam malu drvenu kućicu. Cula sam auto,te se sakrila iza drva. Iz auta su izasla dvojica nabidanih tipova i jedan sa čudnom tetovazom na vratu,cinilo mi se kao da je on sef. Iz auta su izvukli nekog tipa koji je imao zavezane ruke i usta. Pomaknula sam se te tako stala na grancicu koja je zasustala. Jedan ogromni okrenuo se je prema meni te me opazio. Krenuo je prema meni a ja sam se dala u bijeg. Bjezala sam koliko sam god mogla. Približavao mi se. "Mala mislis meni pobjec"-uhvatio me je za ruku i počeo vuc u onu kucu.

U drugom dijelu bit ce opisivanje likova i događaja

TroubleWhere stories live. Discover now