4. Part

661 48 0
                                    

Setali smo po sumi smijali se i zezali. "Jason?"-dozivala sam ga tiho. "Reci"-javio se. "Tko ste vi uopce,sta radite usred sume,tko je onaj covjek kojeg ste doveli?"-postavila sam pitanja. Pogledao me nekako njezno i ljuto istovremeno. "Za tebe je bolje da nista neznas"-ali.. "Idemo nazad"-okrenuo se prema kuci i poceo brze hodat dok sam ja iza njega sporo se vukla po putu. Uletio je u kucu ko neki lopov i bijesnim hodom krenuo prema sobi,vidjela sam da nema smisla da sad pricam sa njim. Posto je bilo kasno lega sam na krevet i pokusala zaspati.

/.../

Probudila sam se u sobi pored Jasona. Kako sam dospjela tu? Probala sam se ustat sa kreveta ali Jasonove ruke oko mog tijela mi to nisu dopustile. Okrenula sam se prema njemu i gledala ga kako spava. Bio je bas sladak. "Jason,Jason"-dozivala sam ga iz sna i prstom prolazila po njegovom tijelu. "Mm"-promrmljao je i pospano otvorio oci. "Mozes me pustit?"-nasmijala sam mu se. "Hmm ne"-zatvorio je oci i privukao me blize k sebi. "Daj"-rekla sam ko beba. "Ne"-zagrlio me jos jace. "Ali znas da dns moramo po stvari u stari park"-rekla sam mu. "Ma znam,ali do tad budi samnom u krevetu"-inzistirao je. "A ok,ali morat cemo ic za cas"-zezala sam ga. "Joj macko znam. Stvarno cu te pocet ljubit da prestanes pricat"-"Oke sutim"-"A daj pricaj"-"Necu"-a fuck i to je pricanje. Spustio je lagano svoje usne na moje i poceo me ljubit. "Mmm dobro se ljubis"-"Znam,a sad se dizi moramo u park"-rekla sam mu i digla se iz kreveta. "Joj dobro,a mogu ic bez majice?"-pitao je. "Ne,i ovak ce mama mislit da şi mi decko jos mi samo trebas bez majice tamo"-smijala sam se govoreci ovo. "Pa sta ja se nebi bunio da mi neko kaze da şi mi ti cura"-oblacio je majicu. "Suti i oblaci se"-izasla sam iz sobe. Dosla sam do frizdera i uzela limenku soka. Dosla sam do kreveta i sjela. Cekala sam Jasona da siđe. "Idemo?"-Jason je pitao. "Idemo"-odgovorila sam. Dosli smo do auta i krenuli prema starom parku... "Mama"-viknula sam trčeći prema njoj. "Pa dobro di si ti?"-zagrlila me. "Duga prica,jesi li donjela stvari?"-"Jesam"-"Zasto se ne vratis doma?"-pitala je. "Za sad nije dobro da se vraćam"-rekla sam i uzela torbu iz njene ruke. "Mads vrijeme je da krenemo"-Jason je dosao do mene i uzeo torbu. "A tko je mladi gospodin?"-pitala je mama. "Jason"-pruzio je ruku. "Michelle,drago mi je"-prihvatila je ruku. "Ako ista trebate znate di sam"-govorila nam je dok smo mi hodali prema autu. "Oke bye"-sjeli smo u auto i krenuli prema kuci. Dosli smo u kucu i krenuli gledat neki film na telki.

/.../

Budi me zvono mobitela "Halo"-javila sam se pospano. "Mads bjezite svi vas traze"-meni poznati glas govorio je. "Tko nas trazi,tko ste vi uopce"-"Policija vas trazi"-"Mads mogu ti samo rec 'Be Warrior and Stay Strong' nadam se da sad znas to sam" kraj razgovora. "Oke babe spremaj se"-Jason se brzo ustao i poceo pakirati,kao i ja. "Daj mi svoj mobitel,a ti odi reci Chrisu,Maite i Marku da se spremaju"-rekao je u zurbi. "Oke"-bacila sam mu mobitel i otisla im rec da se spremaju...

/.../

"Ajde ljudi pozurite"-Jason je stavljao torbe u auto. "Mozemo"-svi smo sjeli u auto. "Oke idemo po lazne dokumente i izlazimo iz drzave"-rekao je Jason i krenuo vozit... "Jason sta radimo ispred moje kuce?"-pitala sam dok je mama izlazila iz kuce. "Ona ce nam dat lazne dokumente"-izasao je iz auta isto kao i ja. "Mads di ides"-mama je pitala dok sam isla prema vratima od kuce. "Sad dodem"-otisla sam u sobu i trazila barem nesto sta bi imalo veze sa 'Warrior ili Stay Strong' . "Sell"-uzela sam sliku na kojoj smo ja i ona, sa okvirom  na kojem pise 'Warrior and Stay Strong'. "Pa naravno Sell"-rekla sam sama sebi,uzela sliku i krenula prema van. Pozdravila sam se sa mamom. Usla sam u auto i krenuli smo na aerodrom.

/.../

Nakon sljetanja aviona,otisli smo do neke napustene kuce u Miamiu. Bila je jeziva. Tamo smo ostavili oruzje i krenuli u hotel. Sve se okrenulo naopacke. Zasto nas traze,nismo nikoga ubili? Barem ja nisam. Dosli smo u hotel i raspodjelili se po sobama. Ja i Jason u jednu,a Chris,Mark i Maite u drugu. "Jason idemo na plazu?"-pitala sam ga dok je igrao igrice. "Bas moramo?"-i dalje je buljio u mobitel. "Moramo"-uzela sam kupci rucnik i mobitel te otisla do Maite. "Ajde cekamo te kod Maite u sobi"-izasla sam i otisla do njihove sobe. Nekoliko minuta iza mene dosao je I Jason te smo krenuli na plazu. Do navečer smo se zezali,pili,poljevali se,bacali u more. Kasno navečer vratili smo se u hotel,obukli se i krenuli u club. Dosli smo do nekog 'Gold' cluba. Usli smo unutra i poceo je party. Ja i Maite smo plesale a decki su sjedili i pili. "Di ste macke"-dosli su neki likovi do nas. "A vi trebate?"-Maite ih je otresito pitala. "Macko chill"-rekao joj je jedan. "Plesite s nama"-primili su nas za ruke i poceli vuc prema vecoj grupi ljudi. Mene je ovaj odvukao na jednu stranu a Maite na drugu. "Daj pusti me ajde"-probala sam se odmaknut od njega. "Nemoj me ostavljat samog"-privukao me jos blize sebi ako je to moguce. "Cuo si ju sta ti je rekla"-Jason je dosao do nas. "Oke oke"-odgurnuo me je od sebe. Jason me je podigao i krenuli smo prema hotelu. "Ok koj je tebi kurac?"-Jason se proderao dok smo usli u sobu. "Sta sam ja napravila?"-podigla sam obrvu. "Ajde tamo si se priljepila za njega ko neka ko morska zvijezda na ribu(oke ovo glupo zvuci)"-Jason je procijedio kroz zube. "Sta sam?!"-sad sam se ja proderala na njega. "Gle ovdje se igra po mojim pravilima"-vise ga ne poznajem. "A sta se ti uopce zivciras nisam ti ja cura"-bacila sam se na krevet a on je bijesno izletio iz sobe.

/.../

Bilo je oko 4 sata ujutro a Jasona jos nije bilo. Otisla sam do Maite u sobu. "Ej budna si"-"Da"-"Di su decki"-"Otisli su sa Jasonom"-to sam mogla i mislit. "Sta te budale opet rade"-nasmijale smo se na to. Samo sta sam to rekla oni su pijani upali u sobu. "Mads trebam te"-Jason je nekako uspio izgovoriti. "Sta?"-ustala sam iz kreveta. "Dodi u nasu sobu"-krenuo je prema sobi te ja za njim. Dosli smo do sobe i usli unutra. "Pa posto nisam imao prilike da te pitam,sad cu te pitat,ako mogu?"-"Pitaj"-"Tko si ti zapravo,sta si bas taj dan radila u sumi?"-na licu je imao ljuti izraz. "Pa objasnila sam ti"-govorila sam kroz zube. "Kucko jedna znam da te je netko poslao da nas spijuniras"-dosao je do mene i (nemgu vjerovat da ovo govorim) opalio mi samar. "Kretenu ovo ti je bio zadnji put da si digao ruku na mene"-otrcala sam iz sobe.

/.../

Slusam samo lisce sa drveca to je bio jedini zvuk u ove kasne sate. Kroz glavu mi prolazi onaj samar i Jasonov ljuti izraz lica. Nemogu vjerovat da sad razmisljam o njemu,nakon onoga sta mi je napravio. Setala sam mracnim ulicma Miamia. Cula sam tihe korake iza sebe. Tihe,ali kako mi se priblizavaju. Odjednom vise nisam osjecala tlo pod nogama.

Nastaavak :)
Znam da nije dugacak,ali skola i to
:(
Ako vam se svidi ostavite vote ili komentar puno bi mi znacilo ;)

TroubleWhere stories live. Discover now