Oncomfertable

128 9 8
                                    

Jean en Marco zijn in de woonkamer van Jean. Jean is aan het zitten op de bank, Marco aan het liggen. Jean kijkt naar Marco. Hij heeft zijn ogen dicht en zijn shirt is half open. Hij slaapt. Jean slikt. Marco is in slaap gevallen in zijn huis? Op zijn bank? Wat moet hij doen? Jean voelt zijn gezicht rood worden. Marco... hij ligt daar zo peaceful, zich vastgeklemd aan het kussen met zijn haren door de war. Jean slikt. Heel voorzichtig schuift hij naar Marco. Hij gaat van de bank af om voor Marco te knielen. Heel zachtjes aait hij zijn haar uit zijn ogen. "Teddy..." Hoort Jean opeens. "Teddy kom hier." Jean kijkt op. Marco is aan het mompelen in zijn slaap! "Marc-" Probeert Jean te zeggen, maar dan wordt hij opeens vastgepakt en op de bank getrokken door Marco. Hij ligt nu samen met hem op de bank. Marco heeft zijn armen om hem heen en houdt hem stevig tegen zich aan. "Teddy." Mompelt hij weer. Jean kan dit niet geloven. Hij ligt gewoon samen met Marco! Hij voelt zijn hart sneller kloppen. "Marco!" Probeert hij te zeggen, maar hij is te nerveus en er komen geen woorden uit zijn mond. Jean slikt. Hij ligt tegen de borst van Marco. Zijn shirt is half open en hij kan de warme huid van hem tegen zich aan voelen. "Marco!" Zegt hij weer. Dit keer kan hij het wel zeggen. Marco wordt wakker. "Whu?" Zegt hij in een sleepy voice. Marco doet zijn ogen open en ziet de ogen van Jean naar hem kijken. "Jean." Zegt hij. "Was ik in slaap gevallen?" Nog steeds houdt Marco Jean stevig tegen zich aangedrukt. "J-ja!" Schreeuwt Jean met een rood hoofd. Marco laat Jean los en gaat rechtop zitten. "Huh hoe kom jij hier dan?" Zegt hij. "Jean, wat was je in mijn armen aan het doen?" Jean wordt nog roder. "J-jij had me in je slaap gepakt." Stottert hij. "Je praatte ook in je slaap." Marco glimlacht. "Dat doe ik wel vaker, sorry dat ik je oncomfertable heb gemaakt."

"Ermergawd ik snap wiskunde gewoon!" Schreeuwt Jean blij. "Dankjewel voor je hulp Marco! Ik ben nu zeker klaar voor de toets volgende week!" Marco staat op. "Fijn dat je het snapt." Hij glimlacht. "Ik moet nu echt gaan though. "We krijgen bezoek straks." Jean staat ook op. "Is goed. Ik leid je deur wel" Jean en Marco gaan naar de deur. Jean opent hem en Marco gaat buiten staan. Hij draait zich nog even om. "Dan zie ik je morgen op school!" Zegt hij en hij begint te zwaaien. Jean lacht. "Tot morgen!" 

Het is de volgende dag en Jean zit in de klas. "HALLO IEDEREEN." Zegt de leraar. "NOG EVEN VOORDAT DE STAGIAIRE KOMT WIL IK ZEGGEN DAT WE DIT WEEKEND EEN SCHOOLFEEST HEBBEN. WE GAAN MET Z'N ALLEN NAAR HET STRANDZWEMBAD. DOE JE ZWEMSPULLEN AAN." Jean slikt. Naar een zwembad? Denkt hij. Dat zou betekenen dat hij Marco shirtless zal zien. Jean kijkt vanuit zijn ooghoek naar Marco die rechts van hem zit. Zou hij spieren hebben? Dan komt Levi binnen. "Hallo brats." Zegt hij. "Sorry dat ik zo laat ben." Opeens moet de leraar giechelen. "HIHIHIHIHIHI." Giechelt het. Levi gaat vlakbij de leraar staan en kijkt helemaal omhoog. "Is hier iets dat je niet bevalt?" Vraagt hij in zijn serieuze stem. De leraar barst in lachen uit. "HAHAHAHHAHAA JE BENT GEWOON ZO CUTE! HIHHIHIHIHHI ZO KLEIN!" Jean kijkt naar Levi's gezicht. Hij heeft nog steeds zijn serious face, het lijkt hem niet zoveel te boeien. Levi komt weer in de zone ofzo en legt de leraar op de grond. "I ain't keeping me short, it's my nature." Zegt Levi. Hij loopt naar het bord. "Kom brats we gaan beginnen met de les." Hij begint te tekenen op het bord. Dan opeens komt Eren binnen. Hij is een jasje en een koffer aan het dragen. "H-heichou!" Zegt hij nerveus. "Hier zijn je spullen. S-sorry dat ik zo laat ben!" Nerveus legt hij de spullen op het bureau en maakt een buiging voor Levi. Zijn gezicht is helemaal rood. Connie steekt zijn hand omhoog. "U-um, Levi?" Zegt hij. "Waarom is Eren je spullen aan het dragen?" Levi trekt een wenkbrauw op. "Gisteren liep Jaeger tegen me aan en liet hij z'n koffie over me heen vallen." Zegt hij in zijn sexy murder voice. "Ik heb hem een nieuwe cravat voor mij laten kopen en mijn kantoor laten opruimen. Dat beviel me wel, dus ik heb hem mijn main brat gemaakt." Hij slaat een arm om Eren heen, daarvoor moet hij wel op z'n tenen staan. Hij doet zijn andere arm op z'n zij en zegt: "Het is een keuze waar we allebei geen spijt van hebben." 

Jean is thuis. Hij is op zijn kamer spullen aan het pakken. "Jean!" Zegt zijn mama. "Schiet op je schoolfeestje begint bijna!" Jean wordt bozig. "JA MOEDER!" Schreeuwt hij. Hij doet de deur hard dicht. "Nghnghnghng." Doet hij. Hij gaat weer naar zijn koffer. Vandaag is het strandfeest. Maar hij heeft geen idee welke zwembroek hij aan moet. Hij heeft iets van 5 zwembroeken voor hem liggen. Hij kan echt niet kiezen! Dit is zo erg! Jean denkt aan Marco. Hij moet wel iets aandoen dat Marco niet oncomfertable maakt. Wat voor zwembroek zou Marco aandoen? Dan schrikt hij half. Waarom denkt hij steeds aan Marco? Het zou hem niks uit moeten maken wat een andere jongen doet. Jean slikt. Hij denkt veel aan Marco de laatste tijd. Zou het kunnen? Dat hij verliefd is op Marco is? Jean schudt zijn hoofd. Nee! Dat kan niet, hij is al verliefd op Mikasa. "Jean!" Roept zijn moeder weer. "Jean schiet op!" Jean slikt kort en pakt toch maar de blauw met witte zwembroek. Hij propt het in zijn tas en rent naar buiten. Op weg naar het strandfeest ding!

Jean x MarcoWhere stories live. Discover now