Tokat

188 18 0
                                    

Başıyla Geç işareti verdiği halde hiçbir harekette bulunmadım. O hareketini tekrarladığında bu sefer gözlerindeki siniri hissettim ve yatağına oturdum. Oda karşıma oturduğunda mavi gömleğinin düğmelerini çözüyordu. Korkmuştum. Çünkü korkulmayacak gibi bir ortam değildi.
Gömleğini ve pantolonunu çıkardıktan sonra bana "Uzan" emrini verdi. Onun bu komutuna uyarak uzandım.  Ama tabiiki de rahat değildim bu sefer. Kendimi sıkıyordum ve alnımdan birdolu ter süzülmeye başladı.
"Neden terliyorsun?" Dedi ve elleriyle alnımdan dudaklarıma akan terleri sildi. Bu yaptığı şeye karşın dahada strese girmiştim. Çünkü ben ıım... sanırım bu sırrı söylemek için daha erken. Ama eğer Demirkan bunu öğrenirse bana bakışlarının daha tersleşeği kesindi. Zaten tersti.
Hayal aleminden Demirkan'ın bacaklarını üstüme atmasıyla kurtuldum. İnanılmaz derece yakındık şu anda. Küçük buselerin ardından eliyle başımı kendine çekti. 
Aha asıl şimdi sıçtın Selin. Ilk öpücüğümü bu salağa kaptırmak istemiyorum.
"Emin misin?"
Tek kaşını kaldırarak şaşırdığını belli etti Demirkan.
"Yani..." sözümü bitiremeden veya bitirmek istercesine, yataktan kalktım. Çantamı ve montumu koluma asıp kendimi o karanlık odadan dışarı attım. Bu yaptığım birazcık saçma olabilirdi ama...! Nerede kalacağım ben şimdi.?! Siktir, Yine sokaklarda buldun ya kendini Selin. Ah ileri zeka beynim .
Birazcık yürüdükten sonra geri dönüp Demirkan'ın kapısını çaldım. Yine zavallı durumda olan bendim.
Kapıyı açtığında öfkeli ve alaylı bakışlarıyla, "geri döndün küçük. ..." oops orda dur bakalım!  Sırrımı, hiç kimsenin bilmediği sır,  o nereden biliyordu?
Kapıda adeta donakalmıştım.
"Ne o? Bu soğukta kapıda mı bekleyeceksin?" Dediğinde yüzünde parmak izlerimi görmüştüm. Çok kötü acımıştır şimdi canı. Ama o da hak etti! İnsanların kalbinin yanmasına malum olan şey budur. Yaa Demirkan efendi, işte böyle yaparlar adamı.
OMG?! Ben neden hala burada duruyordum? Kaçsana Kızım! ...
( tüm yorum ve oylarınız kesilmesin ve çok teşekkür ederim her şey için <3 siz olmazsınız ben boşuna niye yazayım ki? Sizin için o kadar uzun satırlar yazıyorum siz de bana bir yıldız butonuna basmayı çok görmeyin :) Seviliyosunuz <3 :D )

KaranlıkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin