3. Scena romantica (!!) II

323 8 2
                                    

A sunat telefonul.
-Hei Becca, ai chef sa iesi? ma intampina vocea bine-cunoscuta la lui Ryan.
-Okay, am raspuns, tinand telefonul cu umarul si deschizand dulapul. Cand?
-Pai... in treizeci de minute e ok pentru tine?
-Perfect, l-am asigurat, cautand printre haine. Ne vedem! Paa!
-Pa scumpete!
Am plecat cu un teanc de haine in mana spre baie. Dupa un dus rapid m-am imbracat cu blugii mei favoriti si o camasa alba, aproape transparenta. Mi-am incaltat tenesii si mi-am suflecat manecile. Arata ok, cred.
-Mama, plec! Am strigat din usa.
-Sa fi acasa pana la 10 cel tarziu! Mi-a raspuns ea din sufragerie.
Cand am iesit din curte, m-am lovit de Ryan.
-Pai, cred ca de data asta nu am intarziat, nu? Am spus eu razand.
-Nu, de data asta nu, a raspuns Ryan zambind. Haide!
Nu stiu la ce ma asteptam. Am apucat sa mentionez ca mirosea mai bine ca de obicei? Si intotdeauna miroase genial.
-Becca, ma asculti?
-Hmm ce?
-Te intrebam daca vrei sa mergem in parc.
-Sigur, am raspuns dand din umeri. Poate ar fi fost recomandat sa fiu mai atenta.
Am luat-o incet spre parc. Ma holbam destul de insistent la Ryan, cu camasa lui descheiata la ultimii doi nasturi si zambetul ala arogant. Deodata s-a uitat adanc in ochii mei si s-a pus in fata mea. M-am lovit de el si m-a prins in brate.
-Ce...?
S-a uitat in ochii mei si m-a sarutat apasat. Dumnezeule, nu imi imaginasem vreodata ca cineva poate saruta atat de bine! M-a impins incet spre spatiul ingust dintre doua cladiri si m-a lipit de zidul de caramida. M-a ridicat pe o boxa stricata, asa incat eram la aceeasi inaltime. L-am sarutat apasat, in timp ce el isi sprijinea palmele de peretele din spatele meu. Buzele noastre pareau ca se joaca, un joc insotit de atingeri fugare si gemete infundate. L-am tras mai aproape de mine; dupa atata timp in care il dorisem totul era perfect. Aveam nevoie sa ii simt corpul apasandu-l pe al meu, caldura, sa ii aud soaptele dulci la ureche. Aveam nevoie de el, am realizat, in timp ce el ma saruta pe gat. Mi-am ridicat un picior pe soldul lui si m-a saltat, sprijinindu-ma de perete, apoi i-am incolacit bazinul cu picioarele. "Dumnezeule, cat de bine e!" M-am gandit in timp ce imi plimbam degetele peste umerii si bratele lui. Am simtit un fior puternic cand mana lui dreapta imi atinse sanul, si incepu sa il mangaie cu degetul mare. L-am muscat usor de buza si l-am auzit maraind, in timp ce cu maini neindemanatice ii deschideam camasa. S-a apucat sa traga usor de camasa mea, si unul cate unul, nasturii se desfaceau. Senzatia pielii noastre lipite era extraordinara, iar faptul ca ma saruta pe gat ajuta mult. S-a indepartat putin, m-a ridicat mai sus si m-a sarutat pe san. S-au auzit voci cunoscute in apropiere.
-Oh drace, a murmurat el, asezandu-ma jos si incepand sa isi aranjeze hainele, in timp ce eu imi incheiam tremurand camasa.

Scene (& idei de povesti)Where stories live. Discover now