???

16 1 2
                                    

Lumina blanda a diminetii ii mangaia obrajii, dar inima ei isi marea tempoul. Incepu sa gafaie si se trezi brusc, retinandu-si un tipat. Cearceafurile i se invartisera in jurul corpului si o sufocau. Cu greu, iesi din invalmaseala alba si umeda si dadu draperiile la o parte. Acum, ca visul se terminase, nu mai simtea teroarea profunda zi incepea sa uite detaliile.
Ziua fu putin diferita de celelalte. Iubitul ei se muta in banca cu iubita ei - iar ei nici macar nu stiau unul de celalalt. Un elev nou veni in clasa - singurul loc liber era cel de langa ea.
Nu se catadicsi sa il studieze cu coada ochiului, ci se holba direct. Par lung pana la umeri, ridicat in faimosul manbun, dar partea de jos a capului rasa. Sprancene dese, barbie patratoasa, pometi inalti. Constitutie atletica. O fermeca din prima. Parea genul de tip care ori te are in prima saptamana, ori te respecta pentru ca nu te-ai lasat cucerita si devine cel mai bun prieten al tau.
Nu i s-a parut deloc ciudat ca pe parcursul zilei, dupa multe momente de flirt sarcastic si glume proaste, sa ajunga sa isi lase capul pe umarul lui.
-Nu esti ca alti tipi.
-Ai dreptate, sunt mai rau, mi-a raspuns, lasandu-si capul pe al meu.
Simteam cum si iubitul, si iubita mea crapa de gelozie in banca din spatele meu, dar eram prea euforica sa ma gandesc la asta.

Habar n-am ce e asta, camd am scris-o sau de ce. Stiu ca voiam sa incep ceva poveste cu ea, dar sa ma trasneasca daca imi amintesc ideea.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 02, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Scene (& idei de povesti)Where stories live. Discover now