BÖLÜM 4 ★☜

3.2K 159 0
                                    

Multimedia: Bahadır.

♔♔

- Afra buraya gel yanıma gel Afra uzaklaş ordan.


-Afra kime diyorum ben kaç ordan yakalaycaklar seni !


- Kahretsin beni duymuyor musun ?


Etrafa baktığımda Gökdem ' in beni öldürmek üzere olduğu depodaydım. Her taraf karanlık ve soğuktu . Biri beni çağrıyordu sesin geldiği yöne doğru kafamı çevirdiğimde sadece bedinini görüyordum . Karanlık olduğundan kim olduğunu seçemiyordum.


- Afra sikim o duymayan kulaklarını ! Heyy bana bak Afra yanındayım işte bak buraya .


Ses tanıdık geliyordu. Hemde fazlasıyla tanıdık. Bana doğru yaklaştığında yüzünü görmeye çalıştım. Yukarı havalandırmalardan gelen ışıklar onun üstündeydi . Bu..Bu Doğukan ? Noluyordu burada niye bu kadar sinirli ve beni çağırıyordu?


Neler dönüyordu burada ?


- Doğ..Doğukan ?


- Şükürler olsun gell benimle soru sormayı kes Afra zamanımız yok. Kaçmamız lazım. Götürmem lazım seni buradan.


Kolumdan tutarak beni çekiştiriyordu. O kadar hızlı koşuyorduk ki nefessiz kalmıştım. Arkadan sesler geldiğini görünce kafamı arkaya doğru çevirdim. Bi grup iri yapılı adamlar peşimizden geliyordu. Ellerinde silahlarla. bize ateş etmeye çalışıylardı. Adamlardan bi tanesinin konuştuğunu anlamaya çalıştım.



- Doğukan Hey piç bırak kızı . O kızı bize vereceksin Doğukan . İstediğin yere kaçmayı dene bulucaz ikinizide. Afra ' yı saklayamazsın .



Bunlar neyden bahsediyordu ?


Beni nerden tanıyorlardı , niye beni bu kadar istiyorlardı ki ?


Kim di bu adamlar ?


Doğukan' a baktığım da beni kolumdan çekiştirerek depodan çıkarmaya çalışıyordu. Ona direnmedim . Aslında elimi çekiştirirdim ama yapamadım . Çünkü arkada ki adamlardan korkmaya başlamıştım. Doğukan benim elimden tutarak orman yoluna doğru koşuyorduk. Biz arkada adamlar önde koşuşturuyorduk.


Beraber koşarken Doğukan bi anda yere serildi. Onun elinden tutup kaldırmaya çalışıyordum,


-Doğukan hadi acele et geliyolarr. Doğukan adamlar geliyor kalk nolursun ..


Doğukan ' ın yüzünde acı vardı. Gözlerime bakarak ellerini yüzüme koymuştu .


- Afra bana bak . Senden bişey isteyeceğim ve bunu hiç itirassız yapacaksın .Ardına bakmadan tüm gücünle koşmanı istiyorum. Seni yakalamamaları lazım Afra ne olursa olsun kendini koruman lazım.

 MAFYA KIZI Donde viven las historias. Descúbrelo ahora