49

1K 66 5
                                    

Rose

Otevřu oči. Luke ještě spí. Vstanu a převléknu se do černého trika a obyčejných kalhot. Jdu k Lukovi a políbím ho na čelo. Usměje se a dál spí.

Sejdu po schodech do kuchyně. V kuchyni je jenom Eleanor.

"To ještě všichni spí?" zeptám se jí a vyndám misku ze skříně.

"Ne. Jay a Ben jeli s Ernestem a Doris za babičkou." usměje se El. Kývnu. Sednu si k ní a začnu jíst. Za chvíli se k nám přidají i ostatní.

Převlěkla jsem se do džín. Domluvili jsme s s Lukem, Daisy a Pheobe, že si půjdeme zabruslit. Luke si půjčil brusle od Bena a mohli jsme jít.

Když jsme došli k rybníku, který byl celý zamrzlí, obuli jsme si brusle. Pheobe a Daisy jsme pomohli a pak šli bruslit.

"Naposledy jsem stál na bruslích, když mi bylo sedm." řekl Luke a stoupl na led. Udělá první krok na ledě a spadne. Začnu se smát a jedu k němu.

"V pohodě?" zeptám se ho a pomůžu mu vstát.

"Dobrý." usměje se. Nakloní se ke mně a políbí mě. Bruslili jsme asi dvě hodiny a pak šli domů, kde už se všichni připravovali na večeři. Jdu do kuchyně, kde je máma a vaří večeři.

"Mami, chceš s něčím pomoc?" zeptám se jí.

"Dala by jsi ten koláč do trouby, prosím." poprosí mě.

"Jasně." řeknu a jablkový koláč dám do trouby. Mamce ještě pomůžu našťouchat brambory a pak jdu za ostatním a do obýváku. Všichni sedí na gauči nebo na zemi a dívají se na televizi. Dávají Láska Nebeská. Ten film miluju. Jdu si sednout k Loukovi. Položím mu hlavu na hrudník a on mě obejme rukama.

Kdyzu film skočil jdeme do pokoje se převlíknout na večeří. Obléknu si červené šatny, které jsou mi dlouhé až po kolena. Jdu k zrcadlu. Luke obmotá své ruce kolem mého pasu a hlavu mi položí na tu mojí.

"Sluší ti to." řekne a políbí mě do vlasů.

"Tobě taky." řeknu. Odtáhnu se od něj a prohlédnou si ho. Na sobě měl černou košili a černé džíny. Strniště na jeho tvářích ho dělalo ještě víc sexy. Nakloní se ke mně a své čelo opře o to mé.

"Asi bys me měli jít dolů." řeknu. Políbí mě a ruku v ruce sejdeme dolů. Sedneme si ke stolu a čekáme už jen na Lottie a Fizzie.

Máma na stůl položí krocana a štouchané brambory. Všichni začneme jíst. Všechno chutnalo skvěle, ale stejně nejlepší byl koláč. Mamka ho dělá každý rok a vždycky z něho zbydou jenom drobky.

"Doufám, že se ti moje dárky budou líbit." řeknu Lukovi a lehnu si do postele.

"Určitě se mi budou líbit." řekne a lehne si vedle mě. Položím mu hlavu na hrudník a hned usnu.

Omlouvám se za chyby.

Right Now || 5 Seconds Of Summer ||Where stories live. Discover now