65

1.2K 66 2
                                    

Rose

Už je to pár týdnů, co Luka pustili z nemocnice. Vrátili jsme se k sobě a jsme šťastný. Dneska je důležitý den. Dneska je svatba. Bude na naší zahradě. Nechtěli jsme pozvat tolik lidí, takže jsme pozvali jenom moje rodiče, sourozence, Lukovo rodiče, bratry a ostatní členy rodiny. Samozřejmě Ashtona, Gemmu, Caluma, Christy a Michaela.

Konečně vylezu z postele. Luke spal v jiným pokoji. Náš dům je teď přeplněný rodinou Tomlinsonů a Hemmingsů. Jdu k oknu a kouknu se z něj. Od tud je vidět na zahradu a na Sydney. Dneska je 5. června a venku je krásně? Svítí slunce a na nebi není ani jeden mrak. Na zahradě je moje máma, Lukova máma a Christy. Christy se otočí a všimne si mě. Usměje se a jde do domu. Za chvíli se otevřou dveře od pokoje.


"Neměla by jsi ještě spát? Svatba je až za několik hodin." řekne Christy.


"Už se mi nechce spát. Jak se má Luke?" zeptám se jí.


"Cal mi říkal, že ještě spí." zasměje se a já s ní. Sejdeme do kuchyně. Mám hrozný hlad. Pomatuju si, že když byla ta první svatba, tak jsem byla strašně nervózní, že jsem nesnědla ani kousek jídla. Ale teď ne. Teď nejsem nervózní.

Vezmu si opečen toust a namažu si na něj avokádovou pomazánku. Poslední dobou jí jim hodně často, protože je úžasná. Do hrníčku si naliju zelený čaj a jdu si sednout ke stolu. Tam už sedí můj bratr, Eleanor a moje sestry. Ostatní buď spí nebo jsou venku. Začnu jíst.


Talíř a hrníček dám do myčky. Otočím se a před sebou uvidím Luka. Usměju se a on taky. Hned k němu jdu. Přitáhne si mě do polibku. Na dnešek se moc teším a Luke určitě taky. Luke přesune svoji dlaň na můj zadek, který zmáčkne.


"Nechte si něco na svatební noc." uslyším Gemmu. Odtáhnu se od Luka a podívám se na Gemmu, která v náručí drží Bena. Ben se natočil před pár dny. Je to krásné miminko. Je strašně podobný Ashtonovi. Gemma předá Bena Ashovi a jde mě obejmout.


Jdu společně s Gemmou, Christy a Eleanor do svého pokoje. Ostatní šli ven dopřipravit zahradu. Musí se tam ještě dát židle. Svatba bude za dvě a půl hodiny. Sednu si před zrcadlo a začnu se malovat. Holky mi zatím upravují vlasy.


Když jsou vlasy a make-up hotové' stačí si obleknout šaty. Holky odešli a já ze sebe sundala pyžamo a oblékla si šaty. Christy mi potom pomohla šaty zapnout, protože já sama jsem si na zip nedosáhla. Kouknu se na sebe do zrcadla. Musím říct, že mi to sluší víc než předtím.


"Jdeme dolů?" zeptala se Eleanor. Kývnu a usměju se. Holky maji na sobě už družičkovské šaty. Jsou růžové, dlouhé až po kolena.


Sejdeme dolů do obýváku. Od tuď vyjdeme na zahradu. Usměju se na svého bratra. To on mě povede k oltáři. Vím, že je normální, když otec vede svoji dceru k oltáři, ale já ho nepozvala. Nechci ho tady, protože nám hodně ublížil, ale to už je dávno. Ven vyjde Eleanor, Gemma a Christy. Začne mi bušet srdce, když mám jít já. Loui se na mě usměje a chytí mě. Jdeme ven.


Hned, jak uvidím Luka, tak mi srdce přestane bušit. Celou cestu se mu koukám do očí a on do těch mých. Připadá mi, že cesta tam trvá asi hodinu. Když konečně dojdeme k oltáři, tak mě Loui pustí a jde si sednout. Usměju se na Luka a on mi úsměv oplatí. V obleku mu to sluší.


Celou tu dobu, co kněz mluví, tak ho moc neposlouchám. Celou dobu se soustředím na Luka, který bude za chvíli můj manžel.

"Teď řekněte vaše sliby." řekne kněz. První říká Luke.

"Rose Anne Tomlinson, slibuji ti v tento den, že tě budu milovat a ctít po celý svůj život. Budu ti oporou a dobrým manželem tak, aby si se mnou byla šťastná." řekne Luke. Cítím slzy v očím. Nechci brečet. Teď řeknu svůj slib já.

"Luke Roberte Hemmingsi, beru si tě dnes za manžela a slibuji ti, že tě budu milovat v časech dobrých i zlých. Budu dělat vše pro to, aby si nikdy nepochyboval o mé lásce, ústě a respektu k tobě. Budu se snažit být ti oporou v nesnázím. Pro to, aby si se mnou byl šťastný, udělám vše, co budu moci." řeknu.


Řekne mi si ano, vyměníme si prstýnky a políbíme se.


Po oslavě, která trvala až do deseti hodin večer, nasedneme do limuzíny, která nás má odvést na letiště. Rozloučíme se s rodinou a jedeme. Luke si mě k sobě přitáhne.


"Co bude první věc, kterou uděláme, jako manželé?" zeptá se Luke a já se zasměju. Natáhnu se k jeho uchu.


"Ten nejdokonalejší sex v tvém živote." zavrním mu do ucha. Luke polkne. Musím se zasmát. Přitáhnu si ho do polibku.


"Miluju tě, Rose Anne Hemmings." řekne do polibku.


"Miluju tě, Luku Roberte Hemmingsi."


Přidám ještě epilog, bonusovou část a je KONEC.

omlouvám se za chyby. :*

A ještě chci poděkovat za 20k+ přečtení a 1,9k hlasů ♥♥♥

Right Now || 5 Seconds Of Summer ||Where stories live. Discover now