23. Xxl

96 6 0
                                    

Er kan gescheld en gevloekt worden in dit hoofdstuk!!, de guy op de foto Dash...., komt straks nog in het verhaal.

Vorige keer: Hij rukt zijn schouders los en mompelt nog iets wat lijkt op 'alsof ik jouw mate iets aan zou doen'. Hij loopt naar binnen en ik volg hem. Ik vertrouw hem echt niet.

Lola pov

Asher is net met Ryker naar buiten gelopen, nou ja, eigenlijk heeft Asher hem meegesleept. Ik kijk naar mijn hand en zie dat de wond steeds kleiner en kleiner word. Mijn wond is nu zo goed als dicht en ik loop naar de keuken. Ik spoel het overgebleven bloed eraf en zoek naar verband. Ik vind de verbanddoos boven in een hoog kast deurtje waar ik nu op een stoel voor sta. Ik pak de doos en leg hem op het aanrecht neer. Ik pak het verband met mijn goede hand. Ik wikkel het verband om mijn hand en leg de doos terug. Ik loop de keuken uit en ga naar mijn kantoor om alles weer op te ruimen. Asher en Ryker komen binnen en kijken verbaast naar mijn hand. "Wat? Is het zo raar dat je verband om een bijna geheelde hand heen doet?" Staar ik ze net zo verbaast aan. "H...hoe kan dat?" Mompelt Ryker iets uit. "Het heelt. Best logisch aangezien weerwolven sneller helen" zeg ik met een logische blik van 'kom op, je bent zelf ook weerwolf, je weet dat ze sneller helen'."J...ja, maar zo'n wond heelt helemaal niet meer, alleen leden van de roedel kunnen ze weer helen" stamelt hij nog steeds met een open mond naar mij. "Oke weirdo's, jullie weten dat ik anders ben, dus help a.u.b even mee" hij schud z'n hoofd. "de witte en zwarte wolf kunnen ook niet zo'n wond helen, als Asher zo'n wond krijgt kan hij er dood aan gaan........behalve als iemand uit de roedel hem dus heelt. Je moet mee...."zegt Ryker het laatste bazig."wat? Nee! Naar wie? Waarom?!" Nu zijn de rollen omgedraaid, nu moet ík mee. "Waar moet ze heen?!" Bemoeid Asher zich er nu ook mee.
Er verschijnt ineens een random jongen met lang bruin haar in de kamer die naar Rykers keel grijpt. "Laat hem godverdomme los!!" Schreeuw ik naar de jongen die er van schrikt. Ondertussen heb ik mijn pistool op zijn halsslagader gericht en hij laat Ryker los. Ik duw hem tegen de muur aan naast Ryker en leg mijn pistool op zijn slaap. "En waarom viel jij Ryker aan?!" Schreeuw ik duidelijk recht in zijn gezicht. "Je valt hem aan en nu doe je laf tegen een meisje!! Sneu!! Lafbek! Ben je je tong verloren ofzo?! Nu een meisje je afblaft ben je slap!" Schreeuw ik naar m. Ik wil hoe dan ook weten waarom hij Ryker aanviel. "Ben je een meisje dan?" Vraagt hij sarcastisch. Ik geef een klap met mijn pistool op zijn gezicht en hij trekt een gezicht dat het hem spijt. "Ga je nog wat zeggen of moet ik wachten tot je half dood bent?!" Zeg ik met een grijns van zijn betreur. Ik richt mijn pistool op zijn voorhoofd en hij knijpt zijn ogen heel strak dicht. "Waarom durf je niet tegen me te vechten? Ik haat zulke mensen, doen alsof ze toch sterker zijn. Ik hou van eerlijke partijtjes, nou en dat ik verlies. Het kan me geen reet schelen" zeg ik zacht maar toch op een boze manier. "Je....je bent de witte wolf. Als ik tegen je vecht krijg ik problemen met de alpha" zegt hij rustig met nog steeds zijn ogen dichtgeknepen. Ik duw hem op de stoel en bind hem vast met een touw. Asher staat nu zo'n beetje vliegen te vangen, dus zeg ik dat ook tegen hem. "Hoe de fack krijg jij Tris zo....zo beleefd?" Zegt Ryker met een verbaast gezicht. Waarom is er zo veel waar ik niks vanaf weet!! Argggggg. "Ik weet niet wie Tris is, ik weet niet waarom wij aangevallen werden net, ik weet niet waarom híj(wijsend naar Tris) jou aanvalt. Hoe moet ik nu weten wat je bedoeld!!!" Schreeuw ik naar Ryker."ga naar de woonkamer met Asher en zorg dat zijn wolf het niet overneemt terwijl hij met je praat" zeg ik tegen Ryker en hij neemt Asher mee naar de woonkamer. De jongen kijkt verbaast naar mij en trekt een beschaamd gezicht als hij ziet dat ik het door had. Ik doe de deur dicht en ga op een stoel zitten. "Wie ben je?" Vraag ik als eerste vraag. Ja dat klopt, ik ga hem nog veeeeel vragen. Ik schrijf alles op wat hij zegt en bewaar het bij alle andere documenten.
"Tris Fead"
"welke pack zit je?"
"Blue Moon pack."
"waarom viel je Ryker aan."
"je weet zijn naam? Dit gaat niet volgens plan." Zegt hij meer tegen zichzelf dan tegen mij. Ik zie hem voor zich uitkijken zonder iets te bewegen. Hij linkt met iemand. Hij trekt een moeilijk gezicht en dat betekend dat hij geen link aan kan leggen. Ik geef hem een zachte klap in zijn gezicht en hij kijkt op. "Geen contact opnemen of ik zorg ervoor dat je lang niet meer kan bewegen. En ademen......."
"Je hebt het monster hè?" Ik kijk hem vreemd aan, hoe kan hij dit weten.
"hoe weet je van het monster?!"
"jouw vader kwam naar ons toe voor dat monster."
"jullie wisten wat hij ging doen?! En nu durf je je hier te vertonen."
"ehum.....ja, we mochten niks van de alpha zeggen. En ja, ik zou wel moeten. Ik moet Ryker meenemen naar de alpha."
"hij gaat nergens heen zonder dat ik er toestemming voor heb gegeven."
"hij is 21, jij amper 18!!" Hij probeert nu op te staan. Het lukt niet echt omdat ik hem had vast gebonden.
"kan me geen reet schelen, hij hoort nu bij mijn roedel, en waarom loog hij dat hij een Rogue is?"
"oke, oke. Maar waarom neem je een Rogue aan bij je roedel, je zou hem moeten vermoorden." Hij draait om mijn vraag heen. Bah...
"ik heb mijn eigen regels en persoonlijkheden, waarom loog hij nou dan?"

Mijn mate is een.......WAT?! {deel 1>voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu