0.3

39.8K 406 60
                                    

Tamı tamına yarım saat olmuştu ve sikik antreman bir türlü bitmemişti.Oturma yerlerinde oturuyorduk ve koç bir türlü bırakmıyordu.Kıçım buraya yapışacaktı ve hava gerçekten çok sıcaktı.Bu durum iğrenç bir hal alırken yerimden hızla kalktım.Sinirle saçlarımın arasından elimi geçirdim.

"Şu lanet antreman ne zaman bitecek?!Şu hale bak!1 saat önce bitmesi gerekiyordu!" diye çığırdım.Cidden sinirlerim bozulmaya başlamıştı ve bugün çok sorunlu geçiyordu."Sakin olur musun Evelyn?Birazdan bitecek," diyerek gözlerini deviren Luke'a sinirlice baktım.Tam bir abi gibi davranıyordu ve sinirlerimi bozuyordu.Ya da ben çok sinirliydim ve acısını çıkaracak birilerini arıyordum.

"Lucas bak zaten sin- diyecekken birden belimden biri kavradı ve ben kendine çevirdi.Daha ne olduğunu anlıyamadan dudakları,dudaklarımla buluştuğunda Michael'ın geldiğini anlamıştım.Güzel,şimdi acımı o lanet seksi dudaklarından çıkarabilirdim ve kimseyi kırmak zorunda kalmazdım.

Kollarımı boynuna dolayıp kendime çektiğimde,elleri kalçalarımın altında birleşip aynı hizaya gelmemiz için beni biraz havaya kaldırdı.Dişlerimle alt dudağını ezerken,kan tadının bir anda ağzıma akmasıyla sırıttım.Boğuk bir inilti çıkardığında öğürme sesleri geldi fakat kulak asmadım.Siktiğimin Ashton İrwin'i yine lanet sinirlerimi bozacak ve iğrendiğini belirtecek bir kaç cümle kuracaktı.Derdinin ne olduğunu biliyordum.

Çünkü Michael ile takılıyordum.

Okula ilk geldiklerinde 8. sınıftaydık.Ashton,Michael ve kuzeni Summer birlikte buraya taşınmışlardı.Ozamanlar pek yakın değildik.Fazla konuşmuyordukta.Luke,ben ve Calum üçlü takılırdık.Eh,onların yanında takıla takıla tam bir sert kız olmuştum.Bu ilk Michael'ın dikkatini çekmiş olacak ki bekaretimi ona kaptırmıştım.

Ashton ise o zamanlar bana asılıyordu fakat bunu pek önemsememiştim.Kızların kalbini kıran ve ertesi gün adlarını bile hatırlamayan orospu çocuğunun tekiydi.Bana aşık olmasını bekleyemezdim.

Michael'ında öyle biri olduğunu sanıyordum fakat benimle yattıktan sonra pek kızlarla konuştuğunu görmüyordum.Arada bir kaç kız bulup beni sinirlendirirdi.Tabiki karşılığını fazlasıylada alırdı.Onunla olduktan sonra zaten başka kimseyle olmamıştım fakat bunu dışarı yansıtmayacak kadar da ukala bir kızdım.

Michael'ın bana neden kafayı taktığını bilmiyordum.İlkim olmasından mı yoksa harika seviştiğimi düşünmesinden mi hiçbir fikrim yok.Arada bana aşık olmuş olmasıda aklıma gelmiyor değildi tabi.Fakat bu Clifford'a göre fazla klişeydi.Takılıyorsunuz sadece Evelyn.

Dudagındaki kanı emip geri eçkildiğimde,sırıtyordu.Tbiki de herzaman ki gibi onu tatmin etmiştim.Bunun verdiği gururla kollarımı göğsümde birleştirerek sırıttığımda,Ashton yeniden öğürme hareketlerine başlamıştı."Tam bir orospu çocuğusun İrwin,siktir git!" diye bağırdığımda,sırıtarak omuzlarını silkti.

Lanet!Bu çocuk cidden dayanılmazdı.Küfür ediyordum,kovuyordum ama yinede gitmiyordu!Tanrım,neden ben?

"Ben de seni seviyorum küçük sürtük," diye gözlerini devirdiğinde,Michal'ın kolunu tuttum.Biz böyle anlaşıyor ve birbirimize nefretimizi kusuyorduk.Fakat Ashton bana her kötü söz söylediğinde ya dudağı patlıyordu ya da kaşı.Hatta morluk bile olabilirdi.Dayak yediği halde inatla bana bunları söylemesi,piçlikten başka ne olabilirdi ki?

"AShton.Siktiğimin ağzını bir daha açarsan,seni öldürürüm,yemin ederim." diye sinirle soluduğunda Aston'un sırıtışı yavaşça kayboldu.Sonra gözlerini devirdi ve arkasını döndü."Size meraklı değilim zaten,sikik ilişkinize devam edin," diyerek uzaklaştı.

Tanrım,bu çocuk hastaneye yatmalıydı hemde hemen.Sırf Michael'layım diye bize bunu yapıyordu.Çükü Michael'ın kendisinden iyi olmasıı kaldıramıyordu.Çünkü Michael'la sevişiyordum veonun adını inliyordum.Kaldıramaması ne acı.

"Tamam Mikey,boşver.Gerçekten boşver," diyerek mırıldandım.Sinirle soludu ve kolumdan tutup yürütmeye başladı.Hala küfürlerini savuruyordu ve onu geberteceğine dair birşeyler mırıldanıyordu.Bense peşinden gidiyordum.

*******

Akşam olmuş bizde toplanmıştık.Tek konumuz partiye gidip gitmeyeceğimizdi.Aslında gitmek istemiyordum ama farklı bir hava bana yardımcı olabilirdi.Kafa dağıtmak,içmek ve dans etmek...Hey!Bu üçlüye kim hayır diyebilirdi ki?

"Biz gidiyoruz Michael,gelecek misiniz?" diyerek Summer'ı elinden tutup ayağı kaldırdı Calum.Çoktan hazırlanmışlardı ve sadece biz kalmıştık.Luke ise onları görünce hızlıca hazırlanmış ve yanlarında durmuştu.Çünkü olabilecek her ihtimale karşın Luke,Summer'ı yalnız bırakmıyordu.

"Hadi Mike,bizde gidelim," diyerek dudak büzdüğümde önce bir düşündü.Sonra derin bir nefes alıp verdi."Pekala,hazırlan hadi."

Ayağa kalkıp hızlıca üstümü giyinmeye gittiğim de oda üstüne tişört geçiriyordu.Siyah mini,dar ve straplez elbisemi üstüme geçirdim.Topuklu ayakkabılarımı giyip,sarı düz saçlarımı saldığımda iyi görünüyordum.Siyah bir far sürüp hazırlığımı bitirdiğimde aynada kendime baktım.

Siyahların kızı Evelyn.

Pek renkli bir kişiliğe shaip olmayaşımın yanıda bir de siyaha aşıktım.Sanırım tek gerçek aşkım buydu.Siyah benim dünyamdı.

Hızla merdivenleri inip,yanlarına gittiğimde dışarı çıktık.Arabalara binip yola çıktığımızda bu gecenin kötü geçmemesi için tanrıya dualarımı yolladım,pek kabul olacağını sanmıyordum.

Hey!Korumacı Michael ve piç bir Ashton'la sizi selamlıyorum! dslkjflkjd

*reklam*

Bu arada @mikeysteddy'nin yazdığı Match hikayesine bir bakın derim.Michael ile ilgili ve gerçekten güzel!İyi okumalar!

Game ● CliffordHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin