Hoofdstuk 14

267 17 6
                                    

~~volgende dag~~

(Nog steeds Angie POV)

Ik word wakker en heb echt veel honger. Ik sta op en zie dat ik nog de zelfde kleren als gisteren aan heb. Ik kleed me snel om en zie dat iedereen al aan tafel zit. 'Goedemorgen.' Zeg ik met een glimlach. 'Goedemorgen.' Zegt iedereen terug. Ik ga naast violetta zitten. 'Ik wou je gisteren nog wakker maken voor het eten maar je lag zo goed te slapen dat ik je niet wou wakker maken.' Zegt violetta 'oh daarom dat ik zoveel honger heb en geeft niks.' Ze ik terug en pak een toast.

Na het eten ga ik naar de bank en ga zitten. 'Ik ga naar de studio he.' Zegt violetta. 'Oke, zeg tegen Pablo dat ik één van de volgende dagen wel is langs kom.' Zeg ik en violetta knikt. Ze geeft me nog een knuffel en vertrekt dan. Maria komt naast me zitten. 'Angie, kunnen we even praten?' Vraagt ze. Ik knik alleen maar. 'Sorry dat ik zo tegen je deed, natuurlijk wil ik je nog wel zien je bent mijn zus en dat zal je altijd blijven.' Zegt ze. Ze rolt een traan over mijn wang. 'Wat is er ?' Vraagt ze 'ik wil gewoon de tijd van vroeger terug, toen we zo goed overeen kwamen en dat niks tussen ons kwam zelfs niet een man.' Zeg ik. 'Ik wil die tijd ook terug, en ik beloof je er zal niks en niemand meer tussen ons komen.' Zegt Maria. Ik glimlach en geef haar een knuffel. 'Ik heb je zo gemist.' Zeg ik 'ik jou ook.' Zegt ze terug. 'En hoe gaat het nu met je ?' Vraagt ze 'goedgoed.' Zeg ik terug. 'Angie?' Zegt Maria ineens serieus 'ja?' Vraag ik 'wist mama eigenlijk dat je iets had met Herman?' Vraagt ze dan. Ik schud mijn hoofd. 'Oke.' Zegt ze en geeft me weer een knuffel. Ik zie dat Herman uit zijn kantoor komt hij glimlacht lichtje naar me en ik glimlach terug.

Ik loop naar de keuken en hoor violetta thuis komen. 'Hey angie.' Zegt violetta wanneer ze de keuken in komt. 'Hoi.' Zeg ik terug. 'Wil je ook wat drinken?' Vraag ik 'ja .' Zegt ze. Ik pak twee glazen en water. Ik geef één glas aan violetta. Na enkele minuten wil ik de keuken uit lopen maar ik hoor Maria en Herman praten. 'Hou je nog van Angie?' Vraagt Maria aan Herman 'ja maar alleen als schoonzus.' Zegt hij. Ik voel een steek door mijn buik gaan. Gisteren zei hij nog dat hij van me houd en ik had zijn lippen gevoeld en nu ineens dit. Ik krijg ineens barstende hoofdpijn. 'Angie!' Zegt violetta bezorgd. 'Pak mijn pillen uit mijn tas.' Zeg ik. Violetta loopt naar mijn tas en pakt mijn pillen. Ik neem ze en na een tijdje gaat het over. Ik ga naar boven en maak geen oog contact met Maria of Herman. Ik pak mijn koffer terug in. Ik mag hier niet meer zijn. Ik doe ze hier alleen pijn. Herman moet voor Maria kiezen. Ik loop terug naar beneden met mijn koffer. 'Angie, wat ga je doen?' Vraagt Maria. Ik loop verder naar beneden. 'Weg.' Zeg ik. 'Naar waar?' Vraagt violetta 'n....naar Frankrijk.' Zeg ik. Er komen tranen over violetta's wang ik loop naar violetta en geef haar een knuffel. 'Ik zal altijd van je blijven houden.' Zeg ik. Dan ga ik naar Maria en doe hetzelfde. Dan ga ik naar Olga en roberto en geef hun een knuffel. Daarna ga ik naar Herman ik geef hem een knuffel. Ik zie dat hij tranen krijgt 'niet wenen alstublieft. Ik heb je gesprek gehoord van u en Maria daarnet, maar ik heb je ook gehoord toen ik nog in het ziekenhuis lag. Ik kan hier niet meer zijn Herman. Kies voor Maria ze zal goed voor je zijn. Denk niet meer aan me maar vergeet me.' Zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. Ik zucht en loop naar de deur. Ik draai me nog één keer om en zeg 'ik hou van jullie.'

Niemand komt tussen echte liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu