Capitolul al XXVI- lea

1.1K 55 22
                                    

De ce nu se poat casatorii? -o intrebase preotul-

-De ce sa se casatoreasca, cand el are un copil? -raspunse femeia-

Stai, cum are un copil? Cu parasuta asta?

Simteam ca lumea se va prabusii, si fix pe mine. Lacrimile isi facusera si ele prezenta, atunci cand Sophia, a spus motivul.

-E imposibil! -am strigat in biserica-

-Oh, da? -spuse femeia apropiindu-se de mine- Si atunci, copil asta, al cu-i e?

-Nu stiu, si nu ma intereseaza. L-ai facut cu altcineva, nu cu Zayn. El nu m-ar putea insela niciodata, nu e asa.

-Zayn, baby.. de ce nu-i spui crudul adevar? -spuse, milgosiindu-se-

Zayn tacea. Se uita in gol. Deci, e adevarat... are alt copil, cu o tarfa..

~Perspectiva lui Zayn~

Cea mai mare dorinta a mea, era pe cale sa se indeplineasca. Nu am mai apucat sa spun un "DA!" adevarat, caci Sophia ne-a intrerupt.

Ma uitam la Melissa, cu coada ochiului, caci nu o puteam privii in ochi, mai ales ca tot ceea ce tocmai a spus, era adevarat.

Era terminata. Fata ii era alba ca varul. Ochii ei frumosi si patrunzatori, erau acoperiti de lacrimi de durere, lacrimi de dezamagire.

Trecutul, e trecut. Oricat mi-s dori sa-l sterg, sa iau un burete si sa-l fac sa dispara, dar.. nu pot, nu am cum..

Viata mea, s-a prabusit, atunci cand am plecat de acasa, atunci cand am cunoscut drogurile.

Ma culcam, in seara asta cu una, maine cu alta, poimaine iar cu alta, si asa mai departe, pana cand am intalnit-o pe Melissa.

O noapte, una singura, a fost fatala. Oboseala, alcoolul si.. si drogurile, pusese stapanire pe mine.

Am plecat intr-un club. M-am "indopat" bine cu alcool si cu tutun, cu marijuana. Eram pe alta planeta, eram liber, fara stres, fara cereri, fara obligatii. O curva, nu pot sa-i spun altfel, a venit la mine. M-a dus undeva mai retras, fara sa ne vada cineva. M-am culcat cu ea. Eram eu pe alta planeta, dar treaba asta o pot face si mort, la fel de bine. Cateva ore, nu cinci, zece, jumate de ora, "am stat in ea".
Dupa ce "am obosit", ne-am oprit. M-a lasat acolo, in acea camera, singur, in lumea mea. A doua zi cand m-am trezit, am plecat de acolo, crezand ca doar am adormit, nimic mai mult.

Dupa ceva timp, o saptamana, doua trei, am revenit in acel bar, dar de data asta treaz, fara pic de alcool sau drog in mine...

M-a recunoscut, m-a luat intr-o parte. M-a plesnit puternic, facandu-ma ca la usa cortului. Mi-a spus povestea, apoi intr-un final, mi-a spus ca asteapta un copil. Era in cateva saptamani insarcinata.

Mi-a cerut bani, sa mearga sa faca avort. I-am dat. Am convenit, sa nu se afle treaba asta.

Acum, cum poate sa spuna, ca am un copil cu ea? A facut avort, eu nu mai m-am culcat cu ea.

Am si uitat faza asta nasoala, din cauza Melissei si din cauza timpului. A trecut cinci ani de atunci, asta stiu sigur. Sunt sigur de asta; in acea noapte, am iesit sa sarbatoresc, doi ani de cand viata mi s-a schimbat.

-Spune-i, Zaynie! Spune-i-o, scumpul, că am făcut dragoste. Spune-i adevarul, de ce sa ne mai ferim? Copilul meu, al nostru, defapt, plange te striga prin casa. Te vrea, si eu la fel.. -spuse Sophia, luandu-ma usor de gat, sarutandu-ma mai apoi pe buze-

Melissa, nu mai putea.. nu mai era in stare, nici sa mai respire. Faza sarutului, i-a pus capac.

Ce noapte.. aici adevarat. M-a sunat sefu' barului, si m-a "certat", ca cea mai buna tipa, nu mai poate sa danseze. El m-a gasit in camera, atunci..

Always Together (Zayn Malik - FanFiction) - Necesita EditareWhere stories live. Discover now