H9

1.2K 26 2
                                    

MAJOR EDIT 02-01-17
Iris p.o.v.

Het is vrijdagavond, na woensdagavond hebben we elkaar niet heel echt meer gesproken. Gelukkig komt daar verandering in, aangezien Theo straks bij mij langs komt. Mijn ouders zijn nog steeds in Parijs voor hun werk, dus er is verder niemand thuis. Ik sta voor mijn kledingkast te twijfelen. Wat zal ik aandoen? Een jurkje? Of gewoon een broek met een shirtje? Uiteindelijk besluit ik een rokje met een shirt aan te doen. Als ik mijn rokje dichtrits, gaat de bel. Ik kijk op de klok. Theo is twee minuten te vroeg. Snel ren ik naar beneden om de deur open te doen. Misschien iets te snel aangezien ik me aan de leuning vast moet klemmen om niet naar beneden te glijden. Als ik de deur opendoe word ik begroet met een kus.

"Dus je ouders zijn echt weg?" Vraagt hij nog even voor de zekerheid. Als antwoord druk ik mijn lippen op de zijne. Ik voel dat hij tegen mijn lippen aan grijnst. Ik voel dat hij zijn armen op mijn heupen legt. Maar dan tilt hij me op en 'gooit' me zachtjes op de bank. Dan begint hij me te kietelen. "Hahaha...stop. Ik kan niet mee..hahahhahah." Ik kan het niet laten om heel erg te lachen. "Als je wil dat ik stop, moet je zeggen dat ik het allerliefste, aller knapste vriendje ooit ben." "Maar ik mag niet liegen", antwoord ik plagerig.

Als hij zijn mond opent om iets te gaan zeggen, begin ik hem te kietelen. Maar hij lacht niet. "Leuk geprobeerd, maar ik kan tegen kietelen." Nep boos ga ik naast hem zitten. Waarom kan hij nou wel tegen kietelen? Dat is gemeen. "Awh ben je nu boos?" Vraagt Theo met een kinderachtig stemmetje. "Ja heel erg", antwoord ik ook met een heel kinderachtig stemmetje. Als we elkaar aankijken, barsten we allebei in lachen uit. Als we opgehouden zijn met lachen, kijk ik even op de klok. Ik zie dat het al half 12 is. "Wow wat is het al laat, time flies when you're having fun",zeg ik dan tegen Theo.

Theo p.o.v.

Ik twijfel, bedoelt ze nou dat ik weg moet gaan. Of bedoelt ze dat ze moe is, maar dat ik niet weg hoef? Ik weet het echt niet, dus vraag ik het maar. "Je hoeft echt niet weg hoor, zo bedoelde ik het niet, je kan hier blijven slapen." Ik bedank haar. Ze staat op, ik kijk haar vragend aan."Eh, ik ga even tandenpoetsen, je kan wel een schone tandenborstel uit het laatje pakken." Een paar minuten later zit ik in mijn t-shirt en boxer op het bed. Iris is zich nog aan het omkleden. Het duurt wel erg lang. Na nog een paar minuten wachten, besluit ik naar haar toe te gaan. De badkamer deur zit niet op slot. Ik klop even en open dan de deur. Iris zit op de gesloten wc bril. Tranen stromen over haar wangen. Ze heeft alleen haar bh en pyjama broek aan.

"Wat is er liefje?" Snel loop ik maar haar toe en sla mijn armen om haar heen. Ik voel dat ze haar schouders ophaalt. Ik geef haar een beetje ruimte, maar hou mijn armen nog steeds om haar heen. Ze snikt. "Jij bent te goed voor mij. Ik kan je niet geven wat je wilt. Ik ben niet wat je wilt." Ik schrik van wat ze zegt en druk haar dichter tegen me aan. "Liefje, dat is niet waar, je bent alles wat ik wil. Ik hou van je." Even blijft het stil. Het is de eerste keer dat ik dat tegen haar heb gezegd. Dan kijkt ze op. Haar ogen zijn rood van het huilen. "Ik ook van jou." Zegt ze zachtjes.

"Als je liever alleen wil zijn, kan ik ook weg gaan hoor." Direct als ik het zeg, slaat ze haar armen om me heen. "Laat me niet alleen." Ik knik opgelucht. "Nooit." Ik hou haar dichter tegen me aan. Ze heeft nog steeds geen shirt aan en ik voel dat haar rug kouder begint te worden. "Je wordt koud. Trek maar snel een shirt aan." Even kijkt ze me aan. "Mag ik jouw shirt aan?" Ik knik en trek mijn shirt uit. Ze steekt haar armen in de lucht. Ik laat de stof over haar hoofd glijden. Als ze het shirt goed aanheeft, kijkt ze naar mij. Of nou ja, vooral naar mijn buik. Ik heb veel getraind de laatste tijd. De lijnen van mijn sixpack zijn nog scherper geworden. Twijfelt glijd ze met haar vinger over de lijnen. Ik weet dat als ze zo niet stopt dat ik mezelf niet meer kan beheersen. Ik til haar op en leg haar op bed neer. Snel ga ik naast haar liggen en sla de deken over ons heen.
Al snel ligt ze in mijn armen zachtjes te snurken. Ik kijk naar haar terwijl ze slaapt. Ze is zo mooi. Haar bruine haar wat normaal net haar schouder streelt, kietelt nu mijn nek en borst. Met een glimlach op mijn gezicht val ik ook in slaap.

Iris p.o.v.

Het ochtendlicht scheen door een kier in de gordijnen. Als ik iets omhoog schuif, zie ik Theo liggen slapen. Hij ligt heel schattig en hij snurkt een heel klein beetje. Ik blijf naar hem kijken. Dan besluit ik hem een ontbijtje op bed te brengen. Stilletjes loop ik naar beneden en kijk in de kast. We hebben nog eieren en spek. Snel bak ik spek en eieren en leg het op een broodje. Ondertussen is het koffiezetapparaat ook klaar. Als ik bovenkom, zie ik Theo met open ogen in bed liggen. Hij kijkt direct om. "Ik ruik koffie.", zegt hij met een hese ochtendstem. Ik knik en zet het dienblad op zijn schoot. Hij bedankt me snel en valt dan aan op het eten. Voor mezelf had ik een klein kommetje yoghurt meegenomen. Hij kijkt bedenkelijk naar mijn eten. "Dat is niet genoeg eten voor een meisje van jouw leeftijd." Hij houdt zijn brood voor. Ik neem een klein hapje en schuif het weer zijn kant op. "Kom eens hier." Voorzichtig ga ik naast hem op bed zitten. Hij pakt met zijn de hand de onderrand van mijn shirt. Direct kijk ik hem verschrikt aan. "Rustig maar, ik doe niks." Hij trekt mijn shirt een klein beetje omhoog. "Kijk eens lieverd. Je kan al je botten zien. Hij glijdt met zijn hand over mijn heupbotten. "En hier ook. Lieverd je moet echt meer eten." Hij glijdt met zijn hand over mijn onderste ribben. Ik kijk hem aan en in zijn ogen zie ik dat hij het echt meent. Ik knik en kijk naar mijn handen. Ik schaam me opeens voor mijn lichaam. "Je bent prachtig hoor, maar je hoeft niet zo streng voor jezelf te zijn. Eet wat je lekker vindt. Je kan het hebben." Een glimlach vormt zich op mijn gezicht. Ik buig naar voren en neemt een grote hap van het broodje wat hij nog steeds in zijn hand heeft. Hij kijkt me verrast aan terwijl ik met mijn hand over zijn buik glij. "Dat was sexy." Theo slikt en kijkt me aan. Zijn pupillen zijn groter dan normaal.

---a/n--
Hahhaa sorry, ik moest even heel erg aan die scène in fifty shades of grey denken bij dat laatste stuk. Waarbij zij in het hotel is en hij een hap van haar toast neemt. Oeps. Iedereen een gelukkig nieuw jaar.

My teacher ft. Theo JamesWhere stories live. Discover now