Úplněk

2.3K 88 4
                                    

"Jo a mimochodem jsem....Jackson." Pořád jsem byla celkem dost vyděšená tak jsem mu neodpověděla.

"Tak tohle je Tr..." Nestihl to doříct a já ho přerušila.

"Můžeš mi sakra říct co se tady děje?! Kousneš mě, pak se ti změní barva očí a říkáš že jsem ve tvé smečce. Proč se mi tohle dějě? Říkal si že mi to vysvětlíš. Tak začni!"

Zarazil se. Nečekal že mu řeknu neco takového. Nevěděl jak reagovat ale nakonec se vzpamatoval a začal vysvětlovat.

"To co jsem ti provedl to kousnutí...změní tě to. Budeš silnější, rychlejší, budeš vnímat věci jinak a hlavně se budeš muset začít kontrolovat. A to co nejrychleji protože dneska je úplněk."

Nemohla jsem tomu uvěřit.

"Měla bys být ráda že se to stalo zrovna tobě. Někdo by pro to i zabíjel."

Tohle jsem už nevydržela a začala utíkat pryč. Jenže mě dohnal. ...Zase... Chytil mě pod krkem a přirazil mě ke zdi jako předtím.

Odhrnul mi vlasy a začal mi šeptat do ucha. "Ty sis nevšimla že se s tebou začalo něco dít? Proč si myslíš že se ti ta ruka uzdravila tak rychle. Stal se z tebe vlkodlak. Tak mě začni poslouchat!"

Tu poslední větu spíš zařval ale pustil mě a já se na něho zmateně podívala. On se ale ke mě otočil zády.

"V.lko..dlak?" vykoktala jsem ze sebe. Až se otočil zpátky strašně jsem se vylekala. Měl červeně zářivé oči, které už jsem viděla ale teď se dívali do těch mých modrých ještě hlouběji než předtím.

Bála jsem se co se stane. Ale ono se nic nedělo.

Proměnil se zpátky a pak řekl.

"Jestli se to nenaučíš ovládat někoho dřív nebo později zabiješ. Jestli chceš můžu tě to naučit ovládat. A dneska ti můžu pomoct přežít tenhle úplněk."

"Co se se mnou bude dneska dít?"

Zeptala jsem se ustrašeně.

"Nebudeš se kontrolovat. Proto tě musím uvázat. Neprotestuj potom budeš ráda že jsem to udělal.  Ale nejsi jediná kdo se neumí ovládat. Je tady ještě Tracy."

Přišla ke mě holka skoro stejná jako já.

"Poprvé je to vždycky nejhorší potom se to bude zlepšovat. A jsem Tracy jen tak pro info."

"Jmenuji se Theresa." vyhrkla jsem ze sebe a podala jí ruku.

"Na tohle nemáme čas, za chvíli bude úplněk." Řekl Jackson a ukázal na slunce které už pomalu zapadalo.

"Dobře. Vezmeš mě tam Austyne?" promluvila k blonďatému klukovi.

"Jo tak pojď." Souhlasil Austyn.

Přišel ke mě Jackson. Najednou mě chytil za ruku a táhl mě někam.

"Kam to jdeme?" Zeptala jsem se.

"Jdeme tam kde tě naučím aby jsi se ovládala." Odpověděl mi.

Pak už jsem se na nic neptala protože mi bylo jasné že už by mi na nic ani neodpověděl. Došli jsme do nějakého sklepa kde jsem si všimla škrábanců všude na zdech.

"Teď mě poslouchej." Oběma rukama mě chytil za předloktí a vážným pohledem mě sledoval.

"Až se budeš přeměňovat musíš si najít nějaký záchytný bod někoho kdo tě uklidňuje, na koho se můžeš spolehnout."

Začal mi vysvětlovat Jackson.

"Ale já žádný záchytný bod nemám, nemám nikoho takového."

Odpověděla jsem mu sklesle.

"Musí být někdo takový na kom ti záleží ne? Musí být někdo, na koho se můžeš spolehnout. A když ne tak buď svůj záchytný bod ty sama."

Něco jsem ucítila.  Stalo se přesně to co mi říkal. Jackson mě začal uvazovat řetězy, které tady leželi skoro všude po zemi.

Naproti mě bylo zrcadlo podívala jsem se do něj a viděla že jsem se začala měnit.

Myslela jsem že nezvládnu tu bolest v mé hlavě. Cukala jsem sebou ale nepomohlo to. Jackson mě dost silně přivázal takže jsem se nemohla ani hnout.  Začal mluvit.

" Vzpomeň si na ty nejhezčí vzpomínky. Na někoho koho máš ráda a víš že tě má taky rád."

Snažila jsem se tomu zabránit ale nešlo to. Zvíře, které jsem v sobě schovávala bylo o dost silnější. Řetězy se začali uvolňovat a já poznala že mám o dost větší sílu než předtím.

Jedním pohybem jsem je strhla dolu a začala na Jacksona vrčet. ten se na mě s údivem díval.

Něco si zašeptal jen pro sebe ale já ho v té chvíli nevnímala. Měla jsem větší starosti sama se sebou. Už jsem nevnímala své staré já ale toho vlka který ve mě hořel.

Nebyly tady dveře tak jsem vyběhla. Když v tom jsem narazila. ...Kdyby jste viděli ten obličej...

To není možné narazila jsem do ničeho nic tam nebylo.

Když jsem se zvedala, hledala jsem zdroj energie co mě odhodila. Něco co by to mohlo způsobit a taky jsem to nakonec našla. Nějaký prášek ležel na prahu, kde měly být dveře. Nechápavě jsem se otočila na Jacksona.

" Přes tohle se nedostaneš je to Jasan Horský tahle celá místnost je z Jasanu Horského. Neute..."

Něco se pokazilo uviděla jsem prolomenou hranici a hned využila šance. Vyběhla jsem ven a začala hledat nějakou kořist. Bežela jsem chvíli ale asi dost daleko.

Doběhla jsem do parku a začala někoho hledat. Teď byla má šance viděla jsem kluka asi o rok staršího než já.

Byl perfektní cíl a já si nemohla pomoct. Vydala jsem se k němu. Než jsem ale stihla zaútočit chytil mě a já nemohla nic dělat.

Podívala jsem se mu do tváře a hned v něm poznala Jacksona. Chytil mě a pak mě objal. Vzpomněla jsem si na svou matku jak mi chybí a i když mě moc v lásce nemá já ji ano.

Začala jsem brečet. Objal mě ještě silněji a já se zase proměnila na člověka.

Chvíli jsem brečela ale pak mi zvedl prstem hlavu a podíval se mi do očí.

"Nikdy jsem neviděl takového silného vlkodlaka. Jsi něčím výjimečná. Ale dneska sis vedla dobře zvládla si přežít úplněk což se moc často nestává. Většinou do toho musím zakročit. Ale ty sis vedla vážně dobře."

Najednou se mi zatmělo před očima. Omdlela jsem.

Z pohledu Jacksona

Omdlela což mě dost překvapilo. Vzal jsem ji do náruče a donesl ji do našeho úkrytu. Schovávali jsme se tady aby nás nenašli lovci kteří nás pořád hledali.

Jsme tady nejsilnější smečka. Znám pár dalších menších které se k nám chtějí přidat ale já jsem proslavený že si měním lidi ne že se ke mě přidávají.

Vzal jsem zatím jen 2 z jiné smečky dvojčata která ke mě přeběhla ale ostatní jsou kousnutí ode mě. Theresa byla jiná i když jsem ji kousl chovala se jinak víc kontrolovaně než ze začátku ostatní.

Je tak krásná. Je pro mě jiná než ostatní dívky které jsem kousl jako třeba Tracy nebo Cally. Je zvláštní a neskutečně sexy...

"Jacksone! Přestaň takhle přemýšlet!" Řekl jsem si.

Taky jsem se sebe ptal co se stalo s tím Jasanem Horským...co ho přerušilo. Nebo spíš Kdo. Položil jsem ji na mou postel a chvíli se díval jak spí. Pak jsem ji tam nechal a odešel do kuchyně udělat si něco k jídlu.....

***************

Tahle část vyšla o trochu později než jsem chtěla a taky neměla vyjít. Ale přece jsem ji napsala a tady ji máte. Doufám že se bude líbit. Předem děkuji za Vote a Komenty :D
El3n❤

Right Way |Dokončeno| |Update|Where stories live. Discover now