Pouštní Vlčice

1.3K 65 4
                                    

*video

"Jsi po škole."řekla učitelka. Hodila jsem po ní pohled jako to nemyslíš vážně?! Pak jsem si jen zbytek hodiny psala zápisky. A poslouchala její řeči o matice. Byla to zároveň i poslední hodina takže hned potom jsem musela být po škole. Je nás tady víc je tady Liam a ten jeho kámoš, Malia, já a 3 další lidi co vůbec neznám. Nejsem tady přece moc dlouho.

Vešli jsme do knihovny a já už věděla co budeme dělat. "Nee proč knížky uklízím vždycky já?!" učitelka dělala jako že mě neslyší."Můžete odejít po uklizení všech knih. " Sbalila se a šla pryč. Přesně před odchodem z knihovny řekla. "Užijte si zbytek dne."a zasmála se.Hned poté odešla. Jsme tady teď ve škole úplně sami. Nikdo už tady není.

"No super"řekla Malia."Počkat Malie ty jsi tady taky?!" až teď jsem si jí pořídně všimla. věděla jsem že je tady ale vzpoměla jsem si na to co mi říkal Peter.  "Řekni Malii že jsem ji našel....pouštní vlčici..... její matku. Ale nesmíš to říct nikomu jinému než jí." "Jo jsem tady vadí  ti to?"

Vzala jsem si 2 knížky z oddělené části která byla až vzadu. Jednu jsem dala Malii a řekla. "Hele tyhle patří támhle." ona se mnou šla až jsme byli dost daleko od ostatních tak jsem spustila. "Malie nevím co to znamená ale mluvila jsem s Peterem a......" "Kdy jsi s ním mluvila?!"přerušila mě."To je jedno ale řekl mi že ti mám říct že našel Pouštní vlčici tvoji matku." ta na mě s překvapeným pohledem civěla."Sám říkal že ji nikdo nemůže najít....."

Teď něco přerušilo Malii. Přesněji rána jako by někdo sebou bouchl o zem. A přesně to se stalo. Liamův kámoš ležel na zemi  a Liam právě bojoval s 3 vlkodlaky. 1 z nich je žena a ostatní 2 jsou muži. Vypadají dost vycvičeně ale to my jsme taky. Okamžitě jsem se přeměnila to samé udělala i Malie kývla jsem na ni a šli jsme pomoct Liamovi. Já si vzala toho největšího. Malie tu ženu a na Liama zbyl ten 3.

Bojovali jsme s nimi a já jsem zařvala. Byl to hlasitý řev divila jsem se že něco takového dokážu. Slyšela jsem druhé zavití. Byla to Alfa ale nebyl to Scott. Byla to ta žena. Vlkodlaci začli pomalu ustupovat. Nakonec utekli úplně. zavolala jsem Derekovi jestli nemůže přijet aspoň mě něco naučí. On odpověděl Ano. Asi za 5 minut už byl Derek tady ale byl tady i šerif.

Naštěstí s ním přijel i Stiles a tomu bylo jasné že já a Derek potřebujeme trochu času. "Co cítíš Dereku?"zeptala jsem se až všichni byli pryč. "Mají Issaca a taky... moji sestru Eleanor." řekl a podíval se na mě."Počkat cože? Kdo je Issac a navíc jakto že žije tvoje další sestra? Neměli náhodou všichni zemřít při tom požáru?"hned jak jsem to dořekla tak jsem si dala ruku a mé rty. Tohle jsem neměla říkat. Řekl mi to Scott ve škole.

FLASHBACK

Stojím na chodbě když najednou ke mě přijdou tři holky."Tak ty se bavíš s Lydií a Scottem nejoblíbenějšíma lidma na škole? Teda až po mě. Co je na tobě tak zajímavýho? Jsi hezká ale jinak na tobě nic pozitivního nevidím. Jo vlastně toho kluka s kterým chodíš. Je k nakousnutí možná po něm půjdu. Nebo ne..... půjdu po něm určitě. Za chvíli na tebe zapomene."

Její poslední věta kterou řekla se mi pořád opakovala v hlavě. Za chvíli na tebe zapomene. Začínal se mi zrychlovat tep věděla jsem že to dopadne špatně. Bouchla jsem do skřínky takovou silou že se prorazila. Oči se mi změnili ale měla jsem skloněnou hlavu takže to neviděli. Jenže jsem se nemohla udržet pořád se mi zrychloval tep a začali se mi měnit i nehty z kterých se stávali drápy.



Měla jsem štestí zrovna mě uviděl Scott který stál na druhé straně chodby a všechno slyšel. Podívala jsem se na něho a on hned věděl že je to špatný.Rozběhl se ke mě chytil mě odtáhl mě do prázdné učebny."Nemůžeš se přeměnit!"zařval na mě."Musíš to kontrolovat nezapomeň soustřeď se na svou kotvu."

Marty pro mě nefungoval měla jsem pořád v hlavě tu větu. Nevěděla jsem so mám dělat. Pak jsem si vzpomněla na Dereka. Jak mi pomáhal a byl ke mě hodný. Což on nebývá. Začala jsem se uklidůnovat drápy se mi zpátky vraceli, tesáky se vrátili do původní podoby a oči jsem už měl zase modré.Spadla jsem na zem."Scotte proč je kvám všem Derek takový? Přece nemohl být  vždycky takový." 

"Jeho rodina zemřela v  požáru který založila Kate Argentová lovkyně. Derek a jeho strác Peter byli jediní kteří přežili. Pak našel Derek svou mladší sestru Coru která požár také přežila. Ale nikdo jiný ne. Aspoň myslím. A to člověka poznamená.......

KONEC FLAHBACKU

"Odkud to víš?!"zeptal se naštvaně když ke mě pomalu šel." Řekl mi to Scott." řekla jsem nejistě ale byla jsem si i na 100% jistá že sleduje můj tep. Začal se ke mě přibližovat. Nevědela jsem co se stane. Nevím co chtěl udělat ale já jsem udělala něco co jsem neměla dělat a budu toho litovat.

Dívala jsem se mu do očí a pak ho políbila. Odtrhla jsem se od něho a pak se mu podívala do očí on udělal to stejné. Pak ale ustoupil o kus dál. Vtrhl do učebny šerif se Stilesem. Proto Derek ustoupil. "Dereku musíš pryč už jsem jdou. Nesmí tě tu vidět. Teˇse na mě podíval a pak odešel.

Krátce po Derekovém odchodu dovnitř vtrhl Parrish a ostatní. Vzali mě na stanici. Následně mě vzali na výslech. Všechno jsem jim řekla ale trochu jinak. Změnila jsem tam hlavně že tam nebyli vlkodlaci kteří měli tesáky a tak. Jenže pak přišla věc po které jsem nevěděla co si mám o všem myslet.

"Podle vašich popisů jsme ty 3 našli v databázi mají pár krádeží ale nic velkého. Jmenují se Tyler Lewel, Monica Polner a Dylan Seachle. Ty dva jsem nevnímala ale to poslední jméno mě zajímalo nejvíc.....

*******************

Tak co si myslíte o tomhle dílu? Líbí se vám? Neboli jak mi napsala jedna fanynka MILUJU ho :D Díky!! V poslední době mi přibili Vote na knížce. Miluju vás lidi!! Každý Vote i Koment mě potěší. Klidně napište na profil nebo zprávu určitě odpovím ale jinak MOC MOC DÍKY!!

Right Way |Dokončeno| |Update|Where stories live. Discover now