4. Pasiuni comune

1.3K 61 4
                                    

Eram pe trecerea de pietoni si am intors capul in stanga mea. Atunci m-am albit la fata si am ramas nemiscata. O masina neagra era la cativa metri distanta de mine, numai eu stiu prin ce am trecut in acel moment, am simtit ca e sfarsitul meu. Piatra mi s-a luat de pe suflet cand acea masina a inceput sa se miste din ce in ce mai incet, pusese frana. M-am uitat cateva secunde atenta la masina, dupa care simteam nevoia sa fug, nu vroiam ca soferul sa iasa din masina ca sa-mi faca morala deoarece nu sunt atenta. Asa ca am luat-o la fuga pe trecerea de pietoni, apoi pe trotuar, pana ce am ajuns la capatul strazii. Nu trebuia sa fug atat de tare dar simteam nevoia sa fac asta, cand masina era in fata mea corpul imi era imobilizat iar acum parca vroiam sa recuperez si pentru atunci.

~~In masina~~

Baietii ascultau muzica la casti si erau foarte preocupati cu telefoanele. Dintr-o data soferul a pus o frana brusca. Lui Jungkook i-a zburat telefonul din mana, chiar sub scaunul soferului asa ca s-a intins sa si-l recupereze.

- Ce s-a intamplat? intreaba Suga speriat.

- E o fata pe trecerea de pietoni, a spus soferul.

- Unde e? Intreaba Tae incercand sa o gaseasca cu privirea.

- A ajuns pe trotuar. Pe partea stanga, i-a raspuns soferul.

Ceilalti au apucat sa o vada alergand pe trotuar, iar cand Jungkook s-a ridicat de jos, aceasta facuse deja stanga la coltul strazii.

Baietii au ajuns insfarsit la noua lor locuinta. Nu stateau la bloc ci intr-o casa cu etaj, cu o curte draguta, pe o strada aparent linistita. Angajatul de la Big Hit nu statea in casa cu ei, pentru el a fost inchiriat un apartament in apropierea salii de dans unde urmau sa se antreneze baietii.
Si-au luat bagajele din masina si au intrat in noua lor casa. La parter era un living foarte mare cu canapele si tot tacamul, bucataria, o baie, iar la etaj se aflau dormitoarele baietilor.

S-au dus fiecare in camerele lor iar unii au adormit la cat de obositi erau.

~~Elena~~

Am ajuns in fata blocului si am stat putin pentru a-mi trage sufletul, dupa care m-am uitat in oglinda sa vad daca se observa sperietura pe fata mea, nu vroiam sa o ingrijorez pe matusa. Am intrat in apartament iar din bucatarie venea un miros imbietor.

- Heii! Am ajuns!

- Buna draga mea!

- Ce gatesti?

- Ceva bun, Cartofi frantuzesti si o tarta cu mere!

- Yamyy!

Incercam sa zambesc ca sa nu-mi puna tot felul de intrebari de genul "Ai patit ceva?" "Esti bine?". Daca afla de incidentul de mai inainte, mai devreme sau mai tarziu aflau si parintii mei. Nu am petrecut mult timp din viata mea cu ea fiindca eram departe una de cealalta, si nu stiu daca sa ii spun unele secrete de-ale mele. Poate cu timpul ne vom imprieteni si voi avea mai multa incredere in ea.

- Stii... M-am imprietenit cu o colega de clasa si e foarte de treaba. M-a invitat sa dorm deseara la ea, sper ca esti de acord.. i-am spus eu cu o fata de catelus.

- Sigur! De ce nu? Ma bucur ca ti-ai facut o prietena, mi-a spus ea zambind. Stii care este cel mai bun lucru cand te muti intr-o scoala noua? Sa-ti faci o prietena buna, dar sa fie acea fata careia ii poti impartasi trairi ale tale, sa-ti dea sfaturi si cel mai important: sa simti ca ai o conexiune speciala cu ea. O ascultam pe matusa mea si mi-am dat seama ca acea descriere i se potrivea perfect Liviei.

Ne-am pus la masa sa mancam iar apoi m-am dus sa-mi fac temele. Nu aveam asa multe teme si le-am terminat imediat.
Liv mi-a trimis un mesaj "La ce ora vii la mine? ", m-am uitat la ceas iar acesta indica 5 pm, "Ma pregatesc si vin. Cred ca ajung pe la 6, cel mai probabil"
I-am trimis mesajul si am inceput sa ma imbrac. Mi-am luat haine lejere pe mine iar in ghiozdan mi-am pus cartile si pijamalele. M-am asigurat ca machiajul e in regula si am plecat. Liv imi trimisese un mesaj cu adresa ei, m-am urcat intr-un taxi si i-am zis pe ce strada sa ma duca.

Am ajuns in fata casei ei si am sunat la usa.

- Heii! Ai ajuns! E sase si patru minute, ai intarziat patru minute, mi-a spus ea pe un ton autoritar.

M-a poftit in casa si se prefacea ca e suparata uitandu-se pe furis la mine sa-mi vada reactia. M-am apropiat de ea si am inceput sa o gadil. A fugit in bucatarie razand in hohote iar dupa doua ture in jurul mesei ne-am oprit.

- Hai sa comandam pizza, poate iti este foame, a spus ea.

- Sincer nu prea dar cred ca ar fi perfect un film+pizza.

- Esti geniala! In seara asta ne uitam la un film. Iti dau libertatea sa alegi ce vrei tu.

- Serios?? Bine - ras malefic

- Sigur!

Liv a comandat pizza iar apoi ne-am pus pe canapea si ne uitam la o emisiune. Dupa o jumatate de ora soneria suna. Liv s-a dus sa plateasca si s-a intors in living cu doua cutii de pizza.

- Hai sa mergem in camera mea. Ma simt incomod sa ma uit la filme in living, e mai dragut in camera.

- Ok, nici o problema

Am urcat in camera ei iar pe un perete am zarit cateva postere. M-am apropiat sa le vad mai bine si am ramas placut surprinsa, erau mai multe trupe kpop. Heh... cred ca mi-am gasit sora geamana...

- Sper ca nu te deranjeaza posterele...

M-am intors cu fata spre ea, ramasese in urma fiindca a ramas sa ia si un suc din bucatarie.

- De cand asculti kpop? Am intrebat-o eu.

- De trei ani.

- Acestea sunt trupele tale preferate?

- Da!

- Si ale mele!

- Stai! Ce?! Tu asculti genul acesta de muzica?

- Se pare ca avem mai multe in comun decat credeam..

- Nu-mi vine sa cred! Insfarsit cunosc pe cineva care are aceleasi gusturi ca si mine..

- Trebuie sa te intreb ceva.. -in acel moment am facut legatura intre batjocorile colegilor si preferintele ei in materie de muzica- De asta se poarta toti asa cu tine?

- Nu chiar, prefer sa nu discutam despre asta acum, te rog

- Sigur, nu esti obligata

In acea seara numai la filme nu ne-am uitat. Am inceput sa vorbim despre trupele noastre preferate, biasi nostri, momentele funny din videoclipuri dar si cele hot. Cred ca se facuse miezul noptii cand ne-am culcat.

~~Suga~~

M-am trezit bine dispus astazi. Am iesit in curte si am observat ca era o zi minunata pentru ceea ce-mi place mie sa fac: basket! Cand am venit ieri, am vazut nu foarte departe, un teren de basket pustiu. Nu cred ca mai juca nimeni acolo asa ca mi-am pus in gand sa ma duc dupa-amiaza pe la ora cinci.

Timpul a trecut repede asa ca am plecat in cautarea unui supermarket. Aveam nevoie de o minge buna si nu cred ca se gasea prin magazine. Mi-am activat gps-ul pe telefon ca sa caut cel mai apropiat supermarket din zona. Am fost si am ales o minge dar am intampinat mici probleme la casa.. vanzatoarea stia doar limba romana si nici nu stiu ce povestea ea acolo...

Am ajuns pe terenul de basket si am inceput sa-mi fac incalzirea. Am aruncat de cateva ori la cos si am nimerit de fiecare data. Pe langa rap si compus cantece, cred ca asta mai este una din marile mele calitati.

Dupa o jumatate de ora de jucat singur, doua fete se apropiau din ce in ce mai mult de teren.

Dupa cum am promis, am pus si acest capitol in aceasta seara. Paii.. sper sa va placa si dati-va cu parerea despre ce se va intampla in urmatorul capitol. Pe curand! ^^

New Country (BTS fanfiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum