6. "Merita sa incercam"

1.6K 83 21
                                    

In acel moment mintea mea procesa un raspuns credibil pentru el.. Nu stiam daca este ok sa-i spun ca mi-am petrecut timpul cu o fata care stia de trupa noastra, iar acum stia si de existenta noastra in Romania, as fi provocat un adevarat scandal pe aceasta tema cu beietii. Toti mi-ar fi spus ca a fost gresit ceea ce am facut, insa sunt de parere ca ar fi mai bine sa la spun adevarul.

- Am fost pe un teren de basket. - I-am raspuns eu

- Aa.. ok - mi-a spus iar apoi a plecat

Asta a fost ciudat, foarte ciudat, nu m-a intrebat nimic altceva, nici macar daca am fost singur sau de ce nu i-am raspuns la nenumaratele mesaje pe care el si Tae mi le-au trimis.

~~Elena~~

A trecut o saptamana de la cea mai bizara intamplare din viata mea, nu i-am spus nimic lui Liv de teama sa nu-mi stric prietenia cu Suga. Chiar e un baiat de treaba, e amuzant, se comporta frumos si sa nu mai zic de modul in care joaca. Din acea zi, vorbeam mereu prin mesaje dar si la telefon, mergeam in fiecare seara pe teren iar uneori ne luam cu vorba si uitam sa mai jucam. Totul era atat de perfect, inainte sa-l cunosc personal nici nu ii dadeam prea multa atentie, pentru mine era doar un membru din BTS si atat, acum mi-am schimbat radical parerea si simt ca avem o conexiune foarte stransa.. Nu stiu daca ceea ce simt pentru el este prietenie sau.. atractie. Cert este ca el nu mi-a dat niciun semn ca ar putea fi o mica probabilitate ca el sa ma placa, poate doar conversatiile noastre lungi de zi cu zi. Ne intelegeam atat de bine incat imi era frica sa nu se plictiseasca de mine la un moment dat si sa ma lase pur si simplu cu ochii in soare.

In aceasta dimineata radiam de fericire, se observa pe chipul meu momentele placute de care aveam parte in ultimul timp. Mi-am facut rutina de dimineata dupa care am plecat la scoala. In ultimul timp nu am mai auzit vorbe rele despre mine si Liv in clasa, poate s-au plictisit de acest subiect de barfa si au gasit altul, sper. Unii colegi erau ok, dar cu ceilalti nu ma intelegeam de nici o culoare, au figuri si se cred prea importanti.

Astazi a fost o zi cu noroc deoarece am luat careva note mari, deci o vreme puteam sa stau linistita.
In pauza, Liv mi-a cerut telefonul pentru a intra pe net fiindca ea si-a uitat telefonul acasa, bine ca are capul prins de umeri altfel..

- Elena.. Cine e Youngdae? - ma intreaba ea cu o voce suspiciosa

Mi-a aratat telefonul iar pe ecran scria "Ce faci?" in coreeana. Era de la Suga dar eu cand i-am memorat numarul in telefon, de precautie l-am notat Youngdae, eram sigura ca mai devreme sau mai tarziu Liv v-a vedea vreun mesaj si nu puteam risca. In acest moment ea se uita cu o privire curioasa asteptand un raspuns de la mine, iar eu taceam nestiind ce sa zic pana mi s-a aprins o luminita deasupra capului.

- E un prieten.. de pe un site kpop.. n-am mai vorbit de mult cu el, ma mir ca mi-a trimis acum mesaj.. - am mintit-o desi nu-mi doream sa fac asta.. n-as suporta gandul de a nu mai fi prietene, dar nici gandul de a-mi ditruge prietenia cu Suga... eram pusa la mijloc si nu stiam ce este corect sa fac

- Aha.. e frumos? - ma intreaba ea ridicand din sprancene

- Umm da.. l-am vazut doar in poze iar acolo era, sper ca si in realitate - alta minciuna de-a mea

- Uuu.. arata-mi o poza cu el te roog - ok, asta e prea mult, acum ce ma fac? Ce sa ii arat?

Atunci mi-am adus aminte de baiatul acela care mi-a dat follow acum cateva zile instagram, si e din Coreea, si e frumos.

- Uite - am intrat pe contul lui de instagram si i-am ararat poze cu el

- Pe acesta il cheama Daekhyung... - imi zice ea pe un ton intrigant

New Country (BTS fanfiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum