Onbekend appje

8.8K 182 20
                                    

"heeey lekkerding!" roep ik naar Karima. Ze groet me en vraagt me gelijk " Hoe was chilling met Tarik dan ".
" Was wel gezellig beetje touren" antwoord ik. " Je ziet er vandaag wel extra gefixt uit noual ga je vandaag naar Adam of Mo?" vraagt karima.
" Naar jou toch" zeg ik.
" Hahaha heks loop naar avondwinkel yallah wat lekkers halen en dan naar mijn huis " karima geeft me lachend een duw en we lopen de winkel binnen.

Ik kijk op m'n telefoon en zie een appje met 'Heey zina' van een onbekend nummer wat wel vaker gebeurt. Ik negeer het.

Maar word weer geappt ik lees de apps
" Noual is je naam toch.. alles goed? "
Ik verstuurde een appje terug " wie is dit?"
"Je kent me niet Issam is de naam heb je nummer van een vriend, moet je eigenlijk wat vertellem"

Ik klik op z'n profielfoto en sta met open mond wauw denk ik bij mezelf. Lichtgetint met een breed postuur , groene ogen en baardje.

"Oh okee vertel maar haha" zeg ik.
"Jaa app je niet zomaar de reden is heb een paar dingen over je gehoord"
"Zoals ?" zeg ik.
"Dat je naaktfoto's hebt en filmpjes mohim dat je met veel boys gaat dat soort shit ik zeg niet dat ik het geloof maar er word wel veel over je gepraat. Uitkijken dus."

Ik schrik ervan wie vertelt dit aan hem en waarom vertelt hij me dit zou hij..? nee dat kan niet niemand weet het alleen..

"Oh jammer doet me vrij weinig maar ik weet van mezelf wat ik wel en niet doe"
antwoord ik snel.

Ik vergrendel me telefoon Karima ziet dat er iets met me is en vraagt " Wat is er dushi? " Ik pak wat spullen en loop naar de kassa en we rekenen af " niks hoezo hahaha ." Ze zegt erbij " Mohim weet dat je me alles kunt vertellen ben er voor je " Maar soms hoef je niet alles te vertellen denk ik bij mezelf.

Het blijft in me hoofd wat Issam zei , meestal doen praatjes me weinig maar echt zwartgemaakt worden met filmpjes en foto's enzo is een enkeltje naar marokko wil er niet eens aan denken wat de gevolgen kunnen zijn jezelf niet meer kunnen vertonen.

Ik word weer geappt door Issam met afbeeldingen en een filmpje ik download ze en kijk vol ongeloof op mijn scherm ik weet niet wat te zeggen hoe komt hij eraan.

" Dit ben jij toch ? .. "

ZinaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu