Khalid?

4.7K 203 24
                                    

We kwamen aan op een afgelegen plekje ergens in denhaag we liepen richting een groot oud pand.
" Je koos er zelf voor , dus nu word je echt een hoer " zei hij. "Wat ?! een hoer ik ga niet neuken voor geld ben je ziek dit wou ik niet " zei ik bang. "Die foto's zeggen heel wat anders lieverd loop maar mee."

Ik had 2x moeten nadenken zelfs 5x voor ik ooit zo iets doms zou doen , maar daar is het nu te laat voor zoals ze zeggen spijt komt achteraf en dat is gebleken ook.

Met tranen in mijn ogen liep ik hem achterna. Ik weet niet wat mij bezielt mijn moeder en vader wat een schande ben ik voor hun en vanaf dat moment wist ik dat mijn leven zou instortte.

Hij wees me een kamer na en ik moest op een oud vies matras op de grond zitten. Ik hoorde hem bellen " Ja ik heb er weer een binnen voor 500 mag je dr , nee nee maagd dat weet ik zeker asahbi. Ewa saffi ik zie jou zo."

Ik bleef wachten tot hij de deur opende en er een jongen binnenliep. "Salaam" zei hij. Hij was erg knap lang , had mooie bruine ogen en een lach die je zelf liet glimlachen. " Ik wil dit niet ga weg kanker op ik ga niksss doen!!! " zei ik met tranen in mijn ogen. "Nee nee rustig , ik kom niet doen wat je denkt." Wat bedoelde hij? "Mijn naam is Khalid ik werk vaker met Issam en nog nooit een maagd gehad , het verbaasde mij zelf ook. Issam denkt dat ik je ga neuken maar ik kom je helpen" zei hij. "Waarom zou je mij willen helpen? " zei ik. Aan de ene kant voelde ik me veilig bij hem ookal kende ik hem nauwelijks. "Omdat je maagd bent , de meeste die hij hier mee naar toe neemt zijn allemaal mfelles ik zie die pijn en verdriet in je ogen."

Ik kon het niet geloven.. "Ik heb een plan maar vertrouw me anders kan ik je niet verder helpen" zei hij. Ik heb me nog nooit blij gevoeld.
Hij legde uit wat ik moest doen en zeggen. Ik moest doen alsof ik werd gedaan door Khalid met tegenwil.
Khalid zou alles verwijderen op de telefoon van Issam zonder dat hij het door heeft. Zodat Issam weggaat en ik met Khalid mee kon.

We bleven een paar minuten wachten en ik maakte "kreun" en schreeuw geluiden. Ik schaamde me kapot.

Halfuur later.

"Ewa was ze goed meh?" zei Issam lachend. " Enhoe goed" loog Khalid. "Mohim geef jou telefoon ik moet iemand eff appen heb geen internet." "Saff hier snel ikga ff naar die kahba kijken" hoorde ik Issam zeggen.
Gatver als het gebeurde bij zijn zusje of nichtje zou hij heel anders denken. "Ik haat jou je hebt mijn leven verpest" zei ik nep met een trillende stem. "Je hebt er voor gekozen maar er komen straks nog meer dus maak je geen zorgen." Ik toonde geen emotie meer en hij liep weg.
"Broer ik neem haar mee hier nog 500 , deze word van mij ik geef je later meer heb niks op zak " , "Hebben? ik vetrouw dit niet" zei Issam " Hahahaha hoezo dan niet." "Mohim neem d'r maar ik ga deze sletje sowieso exposen hahaha ik app je met info" hoorde ik Issam zeggen.
Ik trok mijn kleren aan en Khalid kwam binnen "Hij is weg en de foto's zijn verwijderd kom snel mee voor hij iets door heeft. " Waarom wil hij me helpen.. die vraag bleef rondzweven. Ik voelde me rood worden. " Isgoed waar gaan we naar toe?" vroeg ik met een fluisterende stem. "Iets eten en ff praten dan breng ik je weer naar huis als je dat ten minste wil?" "Ja hoor geen probleem." We liepen naar zijn auto en een uur later waren we bij de Vapiano. Bestelden wat te eten en we zaten aan tafel. Hij had een pizza en ik een pasta. We praatte bij over wat er was gebeurd en aten , ik voelde me op mijn gemak bij hem. Hij zei dat ik me geen zorgen meer moest maken en hij er altijd voor me zal zijn.

Vreemd dat mensen die je pas kent al zo een goeie klik mee kunt hebben.

Na een uurtje gingen we onderweg naar huis. Hij zette muziek op Dj hamida ft cheb rayan - N'brik N'brik. Het was best gezellig wat me verbaasde. We waren bijna thuis en we stopten een paar meter verder op van mn huis. " Sorry als je het te gehaast vindt , maar zou ik je nummer mogen.. geloof me ik geef het niet door" en ik zag dat hij rood werd. "Ehm , jaa tuurlijk " en ik schreef mn nummer op en stapte gelijk uit en liep weg.

Dit voelt anders dan al die andere jongens tegelijkertijd en troep praatjes , ik voel me zo fijn bij hem dacht ik bijmezelf. Zijn mooie bruine ogen en die lach wauw perfect. Ik besloot om een rondje te lopen om alles even te verwerken en beseffen.

*Karima belt* " Hey zine waarom ben je niet op school?" "wollah schat ik leg je morgen alles uit , of ik kom zo wel langs" zei ik. " Saff zine niks geks doen zonder mij thalla ! " en ze hing op.

Ik liep wat rond en besloot even wat te halen bij een snackbar. En voor ik de hoek om liep kon ik mijn ogen niet geloven.. Tarik , moussa en adam liepen samen... Daar wou tarik dus over praten en shitttt ook nog zijn afspraak vergeten. Ik moet ze het vertellen voor ze er zelf achterkomen of ze me betrappen.

Alles werd mrowen ik kon niet meer helder nadenken.

~

Zouden jullie op mijn verhaal willen stemmen en het promoten hoe meer lezers hoe meer hoofdstukken en plezier om te schrijven !

ZinaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu